Våra smidiga och färdiga hemsidepaket

Våra hemsidepaket är framtagna för ditt företag som snabbt vill få upp en snygg, responsiv hemsida. Nedan kan du läsa mer om våra tre färdiga hemsidepaket. Räcker inte ett färdigt paket kan du begära en kostnadsfri offert för en egenutvecklad hemsida utifrån dina krav.
Förutom hemsidepaket kan vi skapa din logotyp, bygga designen med typografi och färger samt skriva texter och ta fram bilder till din hemsida.

HEMSIDEPAKET START

Detta hemsidepaketet består av en sida och är framtaget till er som är nystartade, har en liten firma eller bara vill ha ett visitkort online. Hemsidan SEO optimeras utifrån ett sökord.

Pris 5 995 kr 

HEMSIDEPAKET STANDARD

Vårt standardpaket bygger på hemsidepaket start men vi har delat upp hemsidan i flera sidor och plats för mer information. Alla sidor SEO optimeras utifrån valda sökord.

Pris 12 995 kr

HEMSIDEPAKET E-HANDEL

Detta paket innehåller en e-handelslösning byggd med WooCommerce och är till för er som vill ha en hemsida men även kunna sälja dina tjänster och produkter på internet.

Pris 24 995 kr

Hur går det till?

När ni beställer ett hemsidepaket från oss väljer ni mall och om ni ska bidra med material eller om vi ska ta fram det åt er. Efter det är bestämt kör vi igång och ni har en ny fräsch, responsiv hemsida inom några dagar!

Alla hemsidor är responsiva, mobilanpassade och SEO optimerade. Alla mallar vi utgår ifrån i paketen är egenutvecklade av våra fullstack utvecklare tillsammans med vår webbdesignavdelning. Till varje paket kan ni dessutom få hjälp med texter, bilder och mycket mer.

Egenutvecklad hemsida eller e-handel

Ni kan också begära en offert om ni vill ha en helt egenutvecklad hemsida eller e-handel. Då kan vi utveckla en lösning baserad på era önskemål för design, layout och funktion.

Vi utvecklar till WordPress eller bygger helt egna system utifrån era krav och önskemål. Förutom det har Webbfabriken expertkunskaper för hela tekniska lösningen inklusive programmering i tex PHP, Javascript, SQL, teknik och säkerhet på våra egna servrar.

Under projektets gång får tillgång till utvecklingsmiljön vi sätter upp. På så sätt kan ni alltid följa med i projektets gång. När lösningen är färdigbyggd och godkänd av er driftsätter vi lösningen på våra egna servrar i vår säkra datahall i Sverige.

Fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert!