SEO eller sökmotoroptimering formad efter dina behov

Sökmotoroptimering

En sökmotor söker igenom er webbplats och försöker ta reda på vad den handlar om. Om webbplatsen inte är optimerad för SEO eller har fel texter och fel på koden finns risken att man inte syns eller syns på fel platser.

Hur vi arbetar med SEO

Analyser

Med en SEO analys går vi igenom din webbplats och tar reda på vart ni syns idag, vilka sökord ni syns mest med och hur optimerad hemsidan är. Både tekniskt och innehållsmässigt. Analysen ger er en bättre inblick i vad som borde göras härnäst.

Avtal

Vi erbjuder flera nivåer av SEO-avtal, från grundläggande till avancerade paket. För mer avancerade behov har vi också ett omfattande SEO-avtal som täcker allt från djupgående nyckelordsanalys till länkbyggnad och lokal SEO.

Rapporter

I vår SEO-rapport får du en översikt av hur många besökare din webbplats har per månad, din bounce rate, vilka sökord som presterar bäst, samt hastigheten på både mobil och dator.

Teknisk optimering

Sökmotoroptimering handlar inte bara om att justera webbplatsens yttre. Bakgrunden spelar en viktig roll i webbplatsens preseterande och vi ser till att er webbplats är så optimerad som den kan bli.

Rekommendationer

När man arbetar med SEO är det viktigt att ha ett stöd som talar om vad man kan göra för att förbättra sin webbplats. Med våra avtal får ni värdefull information om hur ni kan ta er till nästa steg. Här växer vi tillsammas!

Ring oss
Maila oss

Vad våra kunder säger om Webbfabriken