Har ni råkat ut för virus och trojaner eller rädda för att bli hackade?

Säkerhetslösningar

Webbsäkerhet / webbdrift / Antivirus / Rensa bort virus / Webbunderhåll / Uppdateringar

Har ni råkat ut för virus och trojaner eller rädda för att bli hackade? Låt oss ta hand om er säkerhet. Våra erfarna specialister ser till att ni skyddar er hemsida och era datorer på rätt sett.

Vi har vårt förflutna inom webb och e-handel där vi utvecklat egna säkra och kraftfulla lösningar inom webben och e-handel och betalsystem. Med expertis inom e-handel, betalsystem och order- samt lagersystem har vi hjälp många kunder att komma igång med sin webbshop och försäljning på nätet.

Vi har utvecklat en egen säkerhetsprodukt, WFSecAPI, som skyddar hemsidor och Windows datorer.

Webbfabriken hjälper dig med säkerheten
WFSecAPI - Vårt unika egenutvecklade säkerhetssystem

Är ni oroliga för säkerheten på er hemsida? Det är ni inte ensamma om att vara. Allt fler hemsidor hackas och används för att skicka spam, delta i phishing eller spam SEO. Låt vårt egenutvecklade säkerhetsprogram skydda er via vårt säkerhetsmoln.

Säkerhetshoten på nätet existerar dygnet runt och det är inte praktiskt att ha anställda som 24/7 övervakar och agerar. Därför är vår säkerhetslösning bäst – den jobbar oavbrutet. Med Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress. Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs.

Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin – kommer datorn som används att blockeras. Det unika med vår lösning är att det är självlärande och bygger på våra mångåriga specialistkunskaper inom IT-säkerhet samt att alla anslutna system gemensamt rapporterar in och hjälper till att skydda varandra. Vi arbetar ständigt med förbättringar och anpassningar av systemets algoritmer för att hitta sårbarheter samt på bästa sätt skydda en hemsida.