WEBBUTVECKLING HOS OSS ÄR LITE ROLIGARE

Webbutveckling hos oss innefattar allt från det minsta uppdraget till det största. Enkla design justeringar, större förändringar på hemsidan eller varför inte en helt ny, oavsett vart ni befinner er med er hemsida är vi webbyrån för er.

webbutveckling webbfabriken

Webbutveckling med WordPress lösningar

Hemsidornas jätte WordPress, är en väldigt populär hemsideskapare då den har många plugin, en användarvänlig adminpanel och mycket mer. Vi har faktiskt utvecklat hemsidor i WordPress sedan betaversionen kom ut 2003, vilket innebär att vi verkligen kan systemet och kan skapa bättre hemsidor med smidigare funktioner. Förutom enklare hemsidor kan vi även skapa större hemsidor och e-handelslösningar. WordPress har dessutom många integrationslösningar och man kan alltid blanda egen kodade lösningar med systemet.

Webbutveckling med egna lösningar

När vi utvecklar egna lösningar till en hemsida, eller utvecklar en hemsida från grunden, är arbetet mer fritt än när vi jobbar med WordPress lösningar. Här är oftast ingen idé omöjlig att få till och ni jobbar tillsammans med oss från början till slut. I inledningsmötet ställer vi fler frågor än vanligt för att verkligen få så mycket information som möjligt så vi kan ge er det bästa slutresultatet.

Egenutvecklade lösningar till webbplatser innebär inte bara häftiga och mer skräddarsydda funktioner, det kan också vara hela webb baserade system. Om ni är intresserade av att veta mer om vad vi kan göra för er är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Redesign

För er som bara känner för att liva upp er befintliga hemsida med ny design, eller nya specialfunktioner, är självklart varmt välkomna till oss! Vi går tillsammans igenom er befintliga hemsida och lyssnar på hur ni vill ha det. Efter genomgången börjar vi direkt med att förnya er hemsida.

Hemsidepaket

För er som vill komma igång snabbt har vi tagit fram olika hemsidepaket. I paketen ingår en responsiv, modern hemsida och mycket mer.

Hur ser webbutvecklings processen ut?

När ni beställer någon av våra tjänster och vi haft vårt inledningsmöte, börjar vi med att samla in information. Därefter återkommer vi med en grundplanering på design och kostnad. Efter att grundmallen har bestämts, fortsätter vi vårt arbete sida vid sida tills er nya webbplats lanseras.

Hos Webbyrå Webbfabriken ser processen olika ut beroende på vad du väljer för typ av tjänst. Här nedan visar vi upp stegen för alla webbutvecklingstjänster. I inledningsmötet försöker vi ta reda på så mycket vi kan om vilka mål ni har och vad ni vill åstadkomma. Detta för ett bättre slutresultat.

STEG 1

Vi påbörjar alltid processen med ett inledningsmöte där vi ställer olika frågor baserat på tjänsten som valts. Här försöker vi ta reda på så mycket vi kan. Tillexempel vilka mål ni har, vad ni vill åstadkomma med hemsidan eller e-handelslösningen och vilka ni är.

Efter inledningsmötet sätter vi oss ner direkt och börjar samla in mer information och förbereder oss för steg 2.

STEG 2

Efter vi har samlat in all väsentlig information tar våran webbdesign avdelning stafett pinnen och påbörjar designprocessen. Vi sätter upp en utvecklingssajt där ni kan ta del av webbutvecklingen i realtid.

Vår webbdesignavdelning arbetar tillsammans med våra Fullstack utvecklare, när det behövs, för att kunna presentera ett resultat så likt era önskemål som möjligt. Kommunikationen under detta steg är väldigt viktigt och vi uppdaterar er oftare här än resterande steg.

STEG 3

När designen är helt klar påbörjar våra Fullstack utvecklare hemsidans specialfunktioner och övriga kod arbeten om det behövs.

Vi samlar in alla texter och bilder hemsidan ska ha via valt sätt och hemsidan börjar se redo ut att lanseras. Små justeringar och tester sker kontinuerligt under processen men här är tester extra viktiga då sidan snart är redo att lanseras.

webbutveckling

STEG 4

Nu har vi kommit in på slutspurten av webbutvecklingen. Vi går igenom alla detaljer på hemsidan och ser till att allting fungerar. När detta är klart, lanserar vi er nya hemsida och korkar upp champagnen!

Tillsammans kan vi nå längre än våra mål och vi tror på långvariga relationer och hoppas att vi kan erbjuda fler utav våra tjänster efter lansering. Välkommen till webbyrån som bryr sig!

Fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert!