Varumärkestjänster som lyfter ditt företag och visar vad ni står för

Branding

Självklart vill man att företagets budskap ska genomlysa allt, både företagets webbplats, i sociala media, på alla trycksaker och allt annat överallt. Därför är det så viktigt att välja rätt partner när det kommer till att skapa sin varumärkesprofil.

Hos Webbfabriken får ni en partner som sätter sig in i ert företag på djupet för att kunna ta fram en varumärkesprofil som passar under en lång framtid.

Ring oss
Maila oss

Vad man ska tänka på vid skapandet av en varumärkesprofil

Logotyp

Logotypen är en viktig del i företagets varumärkesprofil, den ligger till grund för allt. Med text, färger och eventuellt ikoner visar ni upp företaget och vad det står för.

Bakgrund

Identifiera vilken företagets målgrupp är och kolla upp utvecklingen av varumärkesprofilen hittills för att få en bra bas för utvecklingen av en ny visuell stil.

Kännetecken

Företagets varumärkesprofil ska vara ett tydligt kännetecken för både företaget och dess produkter och tjänster. Med hjälp av text, ikoner och bilder skapar vi en klart igenkännbar profil.

Sociala Media Integration

Använd och förstärk er varumärkesprofil i sociala media. Har ni kanske en slogan? Använd den tillsammans med er logotyp och interagera med er målgrupp. Dela, dela, dela och sprid ert budskap och information om företaget.

Trycksaker

Visa upp er med snygga trycksaker som ger era kunder något att ta på. Något som ligger kvar efter att mötet är över och påminner. Dela ut något att ta på, gör ert varumärke fysiskt och se till så att det fastnar i minnet hos kunder.

Ring oss
Maila oss

Logotyp

Logotypen är en viktig del i företagets varumärkesprofil. Känns er logotyp fortfarande aktuell och modern. Eller är det kanske dags att ge den en uppfräschning med en ny design? Den ska på ett smart och logiskt sätt genast berätta om företaget. Den ligger sedan till grund för att skapa er varumärkesprofil.

Webbfabriken skapar både enkla textlogotyper och logotyper med både text och ikon. Vi utgår från er idé och efter feedback från er så utvecklar vi den slutgiltiga logotypen.

Ring oss
Maila oss