Roliga uppdrag

Våra uppdrag genom åren som webbyrå

Som webbyrå med eget webbhotell är arbetet varierande och aldrig tråkigt. Här är det fyllt av spänning som resulterar i kreativa lösningar till våra fantastiska kunder. Här nedan visar vi stolt upp några utav våra uppdrag vi haft genom åren.

Webbyrå Webbfabrikens hemsida

Webbutveckling – Webbdesign – Översättningar – Bildarbete – E-handel – Webbhotell – WFSecAPI

Casmara

Casmara.se byggdes från grunden där design och layout skulle påminna om moderbolaget casmara.com. Förutom webbutveckling och design fick vi även arbeta med översättningar och bildredigeringar i detta projekt.

Efter detta projekt tog slut, startade nästa upp direkt och denna gång skulle vi bygga en e-handelslösning i Visma e-handel som kunden hade startat igång.

Webbutveckling – Webbdesign – Programmering – Bildarbete – Webbhotell – WFSecAPI

Högskoleprovskurser

I detta projekt arbetade vi väldigt mycket med programmering för att forma hemsidan för att passa kundens behov. Hemsidan skulle vara enkel att navigera med lättillgänglig information. Kassan specialanpassades och webbplatsen integrerades med flera system.

Genom åren har vi fortsatt att vidareutveckla webbplatsen och förbättrar hela tiden upplevelsen för besökaren.

Webbutveckling – Webbdesign – E-handel – Webbhotell – Webbdrift – WFSecAPI

Ängatorp

Här har vi fått äran att göra en design refresh av webbplatsen hela tre gånger! När vi började med ängatorp var året 2003 och vi fick uppdraget att snygga till sajten och göra den mer lättillgänglig för besökarna. Det var svårt att hitta alla produkter och vad man faktiskt kunde köpa.

Åren gick och webbplatsen flöt på i härlig ordning. 2019 var det dags för en ny refresh där hemsidan byggdes om för att passa modern teknik och anpassades för olika enheter. I januari 2023 lanserade vi den nya refreshen av webbplatsen där vi lyfter produkterna och har gjort det ännu smidigare för besökaren att hitta deras fantastiska strumpor och information om deras företag.

Webbutveckling – Webbdesign – Programmering – Bildarbete – Webbhotell – WFSecAPI

Lidingö Näringsliv

Vi fick uppdraget att göra en uppfräschning på lidingonaringsliv.se. Hemsidan de hade tidigare var svårnavigerad och inte optimal för besökaren. Katarina från Lidingö Näringsliv hade en bild på hur nya hemsidan skulle se ut där besökaren skulle mötas av nyheter och snabbt hitta ny information om Lidingö.

Färgschema sattes av den färgglada logotypen som ger hemsidan ett härligt lyft. Hemsidan är nu lätt navigerad och informationen är enkel att hitta för besökaren. 

Webbutveckling – Webbdesign – Programmering – Apputveckling – Webbhotell – WFSecAPI

Zezamee

Zezamee är en plattform som är till för de som älskar musik! Här kan du se vad andra tittat på, nästkommande konserter eller spelningar nära dig och även kunna köpa biljetter. Ett komplext projekt där alla delar av vår webbyrå användes.

Vi började projektet med att diskutera de funktioner som var behövliga både för webbplattformen och mobilappen. Därefter gjorde vi första mockups som reviderades och till sist hade vi en slutgiltig plattform. Men det är inte slut där, arbetet med plattformen pågår fortfarande med förbättringar och nya funktioner.

Webbutveckling – Webbdesign – Logotyp – Bildarbete – E-handel – Webbhotell – WFSecAPI

Unik Inredning

Uppdraget för unik inredning var att skapa en varumärkesprofil och e-handel med produkterna i fokus. Till varumärkesprofilen valde vi eleganta färger av svart, vitt och guld för att avspegla företaget. Typsnitten skulle fungera både i tryck och på webben och logotypen skulle vara enkel men lätt att komma ihåg.

Webbshoppen blev ett skyltfönster för de unika och exklusiva produkterna med vita, svarta och guldiga inslag. Produkterna lyfts på varje sida genom shoppen och man hittar enkelt de olika kategorierna.

Webbutveckling – Webbdesign – Programmering – Webbdrift – Webbhotell – WFSecAPI

Upgrades

Ett roligt och fortfarande pågående projekt där vi levererar webbtjänster såsom webbdrift till Upgrades. Vi började 2003 med att göra en logotyp samt hemsida till Upgrades. Därefter har vi fått äran att göra om och vidareutveckla hemsidan många gånger genom åren.

2019 lanserades den nya webbplatsen med ny logga och på ny plattform. Design ändringar och vidareutveckling sker hela tiden och vi finns som stöd för Upgrades gällande allt inom webb.

Webbutveckling – Webbdesign – Programmering – Bildarbete – E-handel – Webbhotell – WFSecAPI

Elsas Hem

Elsashem.se öppnade portarna redan 2008 och vi har fått äran att vara med från start. Uppsatt med vår egna e-handelslösning har shoppen varit stabil genom åren och har genomgått både små och stora designändringar.

2021 lanserades den nya looken och webbshoppen har integrerats med diverse utomstående system.

Webbutveckling – Webbdesign – Webbdrift – Webbhotell – WFSecAPI

BRF Korvetten

I detta projekt skulle en design refresh göras, vi skulle modernisera looken och göra det enkelt för medlemmar och hyresgäster att hitta den information de behöver. Hemsidan skulle likna den tidigare vi gjort för korvetten 2014 och det var viktigt att nyheter presenterades på ett bra sätt.

Idag uppdaterar vi hemsidan månadsvis och ser till att det tekniska ser ut som det ska och kunden gör själv designändringar.