Hur kan vi hjälpa er med SEO och att synas bättre online?

Att hålla koll på SEO och att alla delar av hemsidan är optimerade för att en sökmotor ska kunna indexera innehållet kan vara tufft och tidsödande. Webbfabriken kan hålla koll på detta åt er och ge er tips och råd för att kontinuerligt förbättra er synlighet på internet.

Vad är egentligen SEO?

Sökmotoroptimering som förkortas SEO kallas det arbetet man gör med text och tekniskt innehåll på en hemsida som i sin tur medför att man ökar chansen att synas bättre online.

Det viktigaste med SEO arbete är att inte fastna för mycket i det tekniska utan tänka simpelt. Välj sökord som ska finnas för sidan och se till så informationen på sidan är relevant per valt sökord.

SEO

I det första steget analyserar vi er hemsida, vi gör kontroller och använder olika system för att se vilken nivå ni ligger på idag och vad som är nästa steg för bästa SEO.

Efter analysen går vi igenom hur och på vilket sett ni vill synas online och vilket sökord ni vill framhäva. Därefter gör vi dessa ändringar och går vidare till steg 3.

I steg nummer tre analyserar vi hemsidan på nytt med informationen vi samlat in i punkt 2. Sedan går vi igenom informationen tillsammans.

Därefter optimerar vi hemsidan till max för att ni snabbare ska kunna nå era mål. Avtal kan alltid tecknas för att hålla upp arbetet.

När dessa fyra steg är avklarade börjar det riktiga SEO arbetet. Ni sätter upp nya mål för framtiden och vi arbetar ständigt tillsammans med er för att ni ska nå dit. Vi bevakar och ger er transparenta rapporter på utvecklingen så ofta ni vill med hjälp av våra avtal. Förutom att vi kan hjälpa er med SEO ingår mycket mer i våra avtal. Kontakta oss nedan för mer information.