Webbyrå Webbfabriken

Skaffa en professionell hemsida för endast 795 kr/månad!

Vi förstår ditt företags unika behov och budget. Med vårt prisvärda paket får du en skräddarsydd hemsida utan att tömma plånboken.

Anpassat efter din budget

Vårt hemsidepaket för 795 kr per månad är inte bara en kostnadseffektiv lösning, det är en investering i din verksamhets framtid. Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför har vi skapat detta paket för att vara så flexibelt som möjligt. Vi anpassar design, funktionalitet och innehåll efter just ditt företags behov och budget. Med en fast, låg månadskostnad kan du fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag – medan vi ser till att din digitala närvaro är i toppskick.

Allt du behöver, inget du inte behöver

När du väljer vårt paket för endast 795 kr/månad, investerar du i en komplett digital lösning som är anpassad efter ditt företags unika behov och budget. Detta är den ultimata lösningen för dig som funderar över kostnaden för en hemsida. Här är vad som ingår:

Professionell Webbdesign

Vi skapar en design som inte bara är visuellt tilltalande, utan också funktionell och i linje med ditt företags identitet och målgrupp.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi optimerar din hemsida för sökmotorer som Google, vilket gör det enklare för potentiella kunder att hitta dig. Detta är en viktig faktor att beakta när man tänker på kostnaden för en hemsida.

Innehållshanteringssystem (CMS)

Du får tillgång till ett användarvänligt CMS där du kan uppdatera text, bilder och annat innehåll själv.

Säker och Snabb Hosting

Din hemsida kommer att vara både säker och snabb, tack vare vårt egenutvecklade webbhotell och WFSecAPI säkerhetsskydd.

Responsiv Design

Din hemsida kommer att se bra ut och fungera felfritt på alla enheter, från datorer till smartphones och surfplattor.

Teknisk Support

Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med eventuella tekniska problem eller frågor du kan ha.

Sociala Medier-integration

Vi kopplar samman din hemsida med dina sociala mediekanaler, så att du enkelt kan dela innehåll och engagera din målgrupp.

Fast Månadskostnad

Inga dolda avgifter eller överraskningar. Allt detta får du för en fast månadskostnad på 795 kr, vilket gör det enkelt att budgetera för din hemsidas pris.

Inga överraskningar, bara en enkel månadskostnad

Med en fast månadskostnad blir det enklare att budgetera. Du får allt du behöver utan dolda avgifter eller överraskningar.

Redo att ta steget? Vi är här för dig!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi är redo att hjälpa dig att skapa den hemsida du alltid drömt om, utan att bryta banken.