e-handel

Smidig och kraftfull e-handel

Vår e-handelslösning passar perfekt för er som behöver mer kontroll över era produkter och deras attribut. Ni kan lägga upp obegränsat antal med produkter utan att shoppen blir långsam. Webbutiken har inga begränsningar och på så sätt förblir er e-handel snabb och smidig oavsett hur fort den växer. Vi kan special anpassa och utveckla nya funktioner i e-handeln som ni behöver.

Lösningen stödjer betalningar via Klarna Faktura, Klarna Checkout, Nets Kort och fakturabetalningar samt Swish.

Enklare e-handel för det mindre företaget

Om ni inte behöver en mer avancerad och specialanpassad webbshop har vi mindre paket för er. Med WordPress och WooCommerce får ni en anpassningsbar och enkel lösning som är snabb att få igång.

Hur fungerar WooCommerce?

WooCommerce är ett gratis plugin till WordPress och är enkel och snabb att få igång med e-handel. Vi hjälper er med det tekniska som behövs, uppsättning av betalsätt såsom Klarna Checkout eller Nets kortbetalningar samt design och produktupplägg.

Med WordPress finns det många gratis plugin som kan installeras som utökar din webbshop med nya funktioner och andra anpassningar t.ex. tredje parts logistik lösningar mot större logistikpartners samt Posten.

e-handel

Vilka betalsätt fungerar?

WordPress med WooCommerce har många olika gratis och premium betalsätt man kan installera. Dessa medför då att man kan acceptera större kreditkort, checkar och kontanter vid leverans.

Förutom de grundläggande betalningssätten finns även över 100 stycken landspecifika betalnings gateways som man kan integrera lösningen med. Bland annat finns Stripe, PayPal, Google Pay, Klarna Checkout och många fler. Dessutom finns det stöd för prenumerationer och insättningar.

Certifiering och säkerhetsöversyn av e-handel

Våra säkerhetsspecialister hjälper företag och privatpersoner att säkra upp och utföra kontroller av sina webbshoppar.

Kontakta oss för att få reda på mer om hur en certifiering eller översyn går till och vad det kostar.


Webbfabriken har under mer än 19 år arbetat med IT säkerhet och säkerhetskontroller* på små som stora system. Vi utför kontroller av säkerheten minst två gånger per år. Om det finns något att stärka säkerheten på webbshoppen ytterligare, ger vi er tips om hur man kan göra det.

* En säkerhetskontroll innebär inte att ett fel eller en risk/hot tas bort utan den visar bara vilka som finns.