WEBBYRÅ
STOCKHOLM
LIDINGÖ

Webbfabriken är en webbyrå som utvecklar, designar och säkrar upp webbplatser. Sedan starten 2002 har vi arbetat med över 6000 hemsidor och har med åren fått med oss ovärderliga och unika kunskaper. På vårt webbhotell skyddar vi och tar hand om er webbplats.

Webbyrån som bryr sig extra mycket

På Webbfabriken® tror vi på långvariga kundrelationer och arbetar gemensamt för att nå våra mål. När vi börjar ett nytt projekt är vi noga med att samla in så mycket information om er som möjligt för att förstå era framtidsvisioner och vad ni vill åstadkomma med er hemsida. Det gör så att vi tydligt får en blick i vad vi kan erbjuda er längre fram för att ni lättare ska nå era mål.

Vårt mål är att ni känner er nöjda och stolta över er webbplats och efter slutförande av ett projekt erbjuder vi alltid 14 dagar fri support. Köp till våra drift- och supportavtal för att se till att webbplatsen är säker, uppdaterad och med övervakning där vi tar hand om drift och säkerhet.

Webbfabriken

En webbyrå med bred kompetens och lång erfarenhet

Vår webbyrå har funnits sedan 2002 men intresset för webben har funnits längre än så. Med ett brinnande intresse för webben utvecklar vi egna produkter till oss själva och i vårt labb testar vi säkerhet och funktioner på WordPress samt en stor mängd olika WordPress tillägg som finns tillgängliga. Med vår egenutvecklade säkerhetsprodukt WFSecAPI skyddas webbplatser och våra expertkunskaper inom IT säkerhet används i alla delar i vår miljö och utveckling. Med våra full stack utvecklare skapas unika helhetslösningar i egenutvecklade system eller skräddarsydda lösningar i WordPress.

När vi startade hade vi redan utvecklat vår första webbshop och byggt upp vårt stabila och säkra webbhotell. Sedan dess har vi utvecklat tusentals hemsidor och fortsatt utveckla och förbättra vårt redan säkra premium webbhotell.

Vad kan vi som webbyrå göra för dig?

Här får ni hjälp med all typ av programmering via våra full stack utvecklare som ni köper per timme eller genom att skaffa ett avtal med oss. Alla våra utvecklare har flera års erfarenhet av att skapa webb- och mobil applikationer och är vana att arbeta med PHP, C#, C++, Dot Net, SQL, javascript, Vue.js, Node.js, React.js, React Native, Flutter, Android och mycket mer.

Webbfabriken® kan erbjuda allt från utveckling av en helt ny webbplats till att modernisera och optimera er befintliga hemsida eller webbshop. Förutom att vi kodar våra egna lösningar, är vi experter på WordPress och säkerhet. Med fokus på att användarvänligheten ska vara så enkel som möjligt kan ni själva arbeta med hemsidan eller webbshoppen efter lanseringen. Köp till våra eftertraktade drift- och supportavtal för att hålla hemsidan uppdaterad och säker.

Kunder i hela världen med utgångspunkt från Lidingö

Vårt huvudkontor hittar ni på Lidingö dit ni är varmt välkomna att droppa in, när denna pandemi är över, på en kopp nymalet kaffe.

Då vi som både webbyrå och säkerhetsföretag arbetar med kunder från hela världen sker möten via Microsoft Teams men vi ses gärna på kontoret när det är möjligt igen. Alla uppföljningsmöten sker digitalt och allt material från oss är i digital form.

Webbfabriken i världen