WEBBYRÅ
STOCKHOLM
LIDINGÖ

Webbfabriken är en webbyrå som utvecklar, designar och säkrar upp webbplatser. Sedan starten 2002 har vi arbetat med över 6000 hemsidor och har med åren fått med oss ovärderliga och unika kunskaper. På vårt webbhotell skyddar vi och tar hand om er webbplats.

Webbyrån som bryr sig extra mycket

På Webbfabriken® tror vi på långvariga kundrelationer och arbetar därför gemensamt för att nå våra mål. När vi börjar ett nytt projekt är vi noga med att samla in så mycket information om er som möjligt. Detta för att förstå era framtidsvisioner och vad ni vill åstadkomma med er hemsida. Det medför även att vi får en tydlig blick på vad vi kan erbjuda er för att ni lättare ska nå era mål.

Vårt mål är att ni känner er nöjda och stolta över er webbplats och därför, efter slutförande av ett projekt, erbjuder vi alltid 14 dagar fri support. Ni kan även köpa till ett drift- och supportavtal för att se till att webbplatsen är säker, uppdaterad och med övervakning där vi tar hand om drift och säkerhet.

Webbfabriken

En webbyrå med bred kompetens och lång erfarenhet

Vår webbyrå slog upp dörrarna 2002 men intresset för webben har funnits längre än så. Med ett brinnande intresse för webb och IT utvecklar vi inte bara egna produkter till oss själva utan också till våra kunder. I vårt labb testar vi säkerhet och funktioner på WordPress samt en stor mängd olika WordPress tillägg som finns tillgängliga. Dessutom använder vi oss av våra expertkunskaper inom IT-säkerhet i alla delar i vår miljö och utveckling. Det medför att vi kan utveckla webbplatser och webbprojekt på det säkraste sättet. Vi har även vår egenutvecklade säkerhetsprodukt, WFSecAPI, som skyddar webbplatser, datorer och servar. Hos oss skapas unika helhetslösningar, i egenutvecklade system eller skräddarsydda lösningar i WordPress, av våra full stack utvecklare.

När vi startade hade vi faktiskt redan utvecklat vår första webbshop och byggt upp vårt stabila och säkra webbhotell. Sedan dess har vi utvecklat tusentals hemsidor och även fortsatt utveckla och förbättra vårt redan säkra premium webbhotell.

Vad kan vi som webbyrå göra för dig?

Som en webbyrå kan Webbfabriken® erbjuda allt från utveckling av en helt ny webbplats till att modernisera och optimera er befintliga hemsida eller webbshop. Förutom att vi kodar våra egna lösningar, är vi experter på WordPress och säkerhet. Att arbeta med oss ska vara enkelt, på grund av det ser vi till att användarvänligheten ska vara så bra som möjligt för er. Därför kan ni smidigt jobba på med er hemsida som ni själva vill, utan att alltid behöva be om hjälp efter lansering. För er som sedan vill slippa det tekniska runt webbplatsen eller inte vill arbeta med den själva, kan köpa till vårt eftertraktade drift- och supportavtal. Avtalet formas helt efter era behov och ser till att hemsidan eller e-handeln alltid är uppdaterad och säker.

Utöver det kan vi även erbjuda hjälp med all typ av programmering. Våra full stack utvecklare kan ni anlita per timme eller skaffa ett skräddarsytt avtal. Som alla våra avtal, formas även detta efter ert behov. Alla våra utvecklare har flera års erfarenhet av att skapa webb- och mobil applikationer. De är vana att arbeta med PHP, C#, C++, Dot Net, SQL, javascript, Vue.js, Node.js, React.js, React Native, Flutter, Android och mycket mer.

Webbutveckling & design

Förutom att våra utvecklare är experter på WordPress, kan de även bygga och koda hemsidor och webbapplikationer i PHP, SQL, JS, NodeJS, Nuxt, VUE.

E-handelslösningar

Kom igång med att sälja på internet med våra e-handelslösningar. Beroende på ert behov kan vi antingen sätta upp en e-handel i vår egenutvecklade lösning eller sätta upp en lösning med WordPress.

Webbhotell

Egenbyggda säkra och stabila premium webbhotell ser till att er hemsida eller e-handel är tillgänglig för era viktiga besökare och dessutom fri från virus. Personlig support istället för krångliga kontrollpaneler.

Hemsida och webbshop

Hemsidepaketen är framtagna för de företag som snabbt vill få upp en snygg, modern och responsiv hemsida. Inte nog med det, vårt premium webbhotell och hantering av domän ingår också.

Hackad hemsida

Har din hemsida eller webbshop hackats eller är du orolig att den har det och vill vi ska gå igenom den? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Support och drift

För ytterligare hjälp med er viktiga hemsida kan ni beställa professionell support och driftavtal redan idag. Vi tar då hand om uppdateringar, felsökningar och mycket mer.

Sökmotoroptimering

Få hjälp med SEO på er hemsida eller e-handel och bli mer synlig på Google, Bing och andra sökmotorer. Att synas online kan nämligen hjälpa alla typer av företag, oavsett storlek.

Domäner

Utöver att vi utvecklar olika webbplatser kan ni även köpa eller flytta er domän till oss. På så sätt kan ni ha allting på samma ställe.

Office 365

Premium Exchange mail från Microsoft. Vi är en Microsoft Silver Partner och är därmed utbildade på Microsofts tjänster. Därför kan vi installera och ge support på alla deras tjänster.

Kunder i hela världen med utgångspunkt från Lidingö

Vårt huvudkontor hittar ni på Lidingö dit ni är varmt välkomna att droppa in på en kopp nymalet kaffe.

Då vi som både webbyrå och säkerhetsföretag arbetar med kunder från hela världen sker möten via Microsoft Teams men vi ses gärna på kontoret när det är möjligt. De flesta uppföljningsmöten sker digitalt och allt material från oss är i digital form.

Webbfabriken i världen

Våra senaste projekt

Korvetten

Korvetten är en bostadsrättsförening på Lidingö som funnits sedan 1954. Vi fick äran att redesigna och modernisera deras hemsida.

https://www.korvetten.se

Webbfabriken-webbshop-Elsashem

Elsas Hem

Elsas hem är en butik och webbshop som öppnade sina portar den första december 2007. Byggd på Webbfabrikens e-handelsplatform.

https://www.elsashem.se

Husbil Stockholm

Husbil Stockholm har perfekta campingplatser för er som vill njuta av natur och koppla av men samtidigt befinna er mitt i Sveriges huvudstad.

https://www.husbilstockholm.se/

Yoga Girl

Founded in 2018, the Yoga Girl® mission is to create a new lifestyle platform to support individual healing and use our collective efforts to help change the world.

https://www.yogagirl.com

Lokus Fest och Konferens

Lokus Fest & Konferens hjälper dig att ha ett underbart event med sina fräscha lokaler i Stockholm och deras fantastiska meny.

https://www.lokusfestkonferens.se

Isums Vänner

Om du har vägarna förbi Gotland måste du absolut stanna hos Isums Vänner. Ta en stund för dig själv eller med nära och kära och njut av en festmåltid. Boka bord redan idag!

https://www.isums.se