Erfaren webbyrå | WEBBFABRIKEN®

Webbutveckling · Webbhotell

Vi är en erfaren webbyrå som hjälper er med att bygga er nya hemsida, förnya er varumärkesprofil, skapar visitort och logotyp, hanterar er hemsida på vårt webbhotell och mycket mer. Vi har under våra 17 år byggt, utvecklat och hanterat över 6000 hemsidor och nätbutiker.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

Skapa hemsida – Webbdesign

Webbfabriken Webbyrå bygger många olika typer av hemsidor – allt från mindre enkla visitkort på internet till större webbplatser med många funktioner och även integration mot andra system eller appar.

Ni kan välja att börja med vårt hemsida paket eller be om en offert för en egenutvecklad och anpassad hemsida.

Hemsida paket
Från 19 995 kr
Använd vår steg för steg guide och välj de sidor du behöver för din hemsida. Du väljer startsida, kontaktsidan, om oss sidan, info sidan med flera. Du får även välja typsnitt och färger.
Du kan också köpa er egna domän från oss samt e-postkonton och webbhotell som behövs för er hemsida.
Vi skapar och levererar ett paket inom 1-2 veckor efter din beställnming.
Webbutveckling
Enligt offert
Våra webbdesigners och webbutecklare tar fram er hemsida och programmerar alla funktioner som du behöver. Kontakta oss för en gratis offert.
Du kan också beställa en förstudie från oss där vi arbetar fram ett designförslag och kommer med råd och tips.
Till din offert ger vi en tidsuppskattning när hemsidan kan vara klar.

Webbfabriken webbhotell

Vi har flera olika webbhotell paket som passar er hemsida eller nätbutik.

Ett webbhotell är något du måste ha för att kunna ha en hemsida. Det är en speciellt anpassad server som hanterar din hemsida och visar den för dina besökare. Webbhotellet är en delad lösning på en server tillsammans med andra hemsidor. Vill du ha eller behöver en webbhosting lösning ska du titta på våra hostinglösningar längre ner på sidan.

I våra webbhotellpaket ingår vårt avancerade AI skydd – WFSecAPI. I paketet LIten och högre ingår även SSL certifikat för att få HTTPS som är ett måste för en viktig hemsida.

Välj ett av paketen nedan och läs mer. Kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp att välja det bästa paketet.

MINI
1 995 kr/år
Detta webbhotell passar för den mindre hemsidan som mest är till för att vara ett visitkort på internet. Litet antal men viktiga besökare.
SSL Ingår inte
WFSecAPI ingår inte
1 SFTP konto
1 st liten databas MySQL 20Mb
1 st enkelt POP/IMAP e-postkonto.
Lämplig för HTML/CSS hemsida eller liten WordPress hemsida.
LITEN
2 995 kr/år
Detta är ett vanligt webbhotell för er där vårt MINI paket inte riktigt räcker till. Detta är en hemsida med flera sidor, kontaktformulär och fler besökare.
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
5 SFTP konton
2 st databaser MySQL 100Mb
5 st enkla POP/IMAP e-postkonton.
Lämplig för en normal WordPress hemsida med runt 10 plugin aktiverade.
STANDARD
3 995 kr/år
Detta är det vanligaste webbhotellet våra kunder väljer. Detta är paketet för er med en normal WordPress hemsida som era besökare kan läsa mer om er, kontakta er eller boka möten.
SSL Ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
10 SFTP konton
2 st databaser MySQL 300Mb
1 st premium e-postkonto (Exchange 50GB).
Lämplig för en normalt stor WordPress sida med runt 15-20 aktiva plugin och ett antal formulär.
BÄTTRE
5 995 kr/år
Detta är vårt bättre paket för er med en mer viktig WordPress hemsida. Er hemsida behövs så era besökare kan läsa mer om er, kontakta er, skicka intresseanmälan eller offerter, boka möten eller beställa produkter.
SSL Ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
10 SFTP konton
2 st databaser MySQL +500Mb
3 st premium e-postkonto (Exchange 50GB).
Detta paket är till för er som har egenutvecklad hemsida, större WordPress hemsida med många plugin och t.ex. WooCommerce eller liknande.

Stabil webbhosting av er webbplats eller nätbutik

Behöver du någon som kan ta hand om hosting av er webbplats eller nätbutik? Låt oss ta hand om det åt er. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.
På våra hosting lösningar kan ni få en optimerad lösning som passar er hemsida och ni kan med lösningen hosta fler hemsidor under samma paket (upp till 10 st). Ni får även tillgång till specialister inom webbutveckling, säkerhet och IT drift.

Välj ett av paketen nedan och läs mer. Kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp att välja det bästa paketet.

LITET
995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för en WordPress hemsida med 20 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
10 SFTP konton
2 st databaser MySQL 500Mb
Teknisk support 9-17 vardagar
MELLAN
2 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 3st WordPress hemsidor med upp till 30 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
20 SFTP konton
6 st databaser MySQL 1500Mb
Teknisk support 9-18 vardagar
STANDARD
5 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 5st WordPress hemsidor med upp till 60 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
30 SFTP konton
10 st databaser MySQL 2500Mb
Teknisk support 9-19 vardagar
ANPASSAD
9 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 10st WordPress hemsidor med upp till 30 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
50 SFTP konton
20 st databaser MySQL 5000Mb
Teknisk support 9-20 vardagar

Domännamn och domänsäkerhet

Att äga en domän är idag ett måste om man ska marknadsföra en hemsida, produkt, webbshop eller tjänst och till ett domännamn kan man sedan koppla flera olika tjänster. Domännamnet ansvarar för e-post och att besökare hittar till hemsidan.

Eftersom domänen blivit så betydelsefull har också domänsäkerhet blivit allt viktigare. Hemsidan, e-post och många andra tjänster du registrerat dig på använder din e-postadress. Om någon kommer över din domän kan de ta över din e-post och därmed alla login du har kopplat till din e-post.

Domännamn

Stärk er identitet på webben! Vi registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Webbfabriken hjälper till med att beställa en egen domän enkelt och billigt! Beställ domännamn via oss och vi sköter allt det tekniska med att registrera och förvalta domän/domäner.

Pris från 175 SEK per år (.se)

Domänsäkerhet

Vi hjälper ofta nya kunder och privatpersoner med att få tillbaka sin eller sina domäner efter att de blivit kapade. Vår tjänst Domänsäkerhet tar hand om domänen/domänerna och skyddar mot domänkapning via en mycket säker domänförvaltare.

Pris 4990 SEK PER ÅR
l

Webbfabriken® utvecklar logotyper

Från 1 500 SEK (enkel). Kontakta oss nu!

Managed professionell e-post

Webbfabriken är en Silver Microsoft partner som hjälper företag med Microsofts olika tjänster som Office 365 och Exchange. Få mer med en professionell e-post lösning och extra funktioner.

Säker och tillförlitlig e-post i företagsklass med en postlåda på 50 GB för varje användare. E-post med Microsoft Exchange är säkert, pålitligt och enkelt att använda. Få fördelarna med att ha företagets e-post på Microsofts servrar och tillgång till fler av Microsoft smidiga verktyg.

Klicka på ett av paketen i tabellen nedan för att läsa mer om dem.

Exchange
39kr
månad
E-postlåda på 50 GB
Kalender
Kontakter
Uppgifter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Office E1
65kr
månad
E-postlåda på 50 GB
Kalender
Kontakter
Uppgifter
Skype företag
IM, Röst- och video chat
Yammer, Video, Sharepoint
Onedrive företag, Delve
 
 
 
 
 
 
Office E3
185kr
månad
E-postlåda på 50 GB
Kalender
Kontakter
Uppgifter
Skype företag
IM, Röst- och video chat
Yammer, Video, Sharepoint
Onedrive företag, Delve
Microsoft Office Apps Online
Word, Excel, Outlook, Powerpoint
 
 
 
 
Office E5
325kr
månad
E-postlåda på 50 GB
Kalender
Kontakter
Uppgifter
Skype företag
IM, Röst- och video chat
Yammer, Video, Sharepoint
Onedrive företag, Delve
Microsoft Office Apps Online
Word, Excel, Outlook, Powerpoint
Power BI Pro licens
Skype integration med telefonisystem
Säkerhet & Backup
 

Ett litet urval av våra kunder

Mäklarringen mäklarbyrå oneOeight online yoga  Ronneberga kursgårdar Yoga Girl Rachel Brathen Advectas Close Chefsnätverket Högskoleprovskurser Lokus Fest & Konferens

Webbutveckling och programmering

Anlita en duktig webbutvecklare. Professionell webbutveckling av erfarna programmerare med Webbfabriken®. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugins fungerar. Läs mer om webbutveckling här.

Pris från 990 SEK per timme

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

Klicka på "Portfolio & referenser" i menyn ovan för att se fler av Webbfabrikens® projekt.

Webbdrift

Webbdrift för er som inte har tid eller kan uppdatera hemsidan. Webbfabrikens® populära tjänst där vi hjälper er med underhåll och uppdateringar av er hemsida eller nätbutik. Har ni behov av någon som hjälper er att ta hand om hemsidan? Någon som kan lägga ut texter, redigera bilder, se till att hemsidan uppdateras på rätt sätt och att sidan förblir lättläst och korrekt? Webbfabriken® har mycket goda kunskaper i att underhålla hemsidor och webbshoppar samt möjlighet att korrekturläsa texter dels för besökare dels för sökmotorer. Läs mer om webbdrift här.

Pris från 2 000 SEK per månad

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

6 + 4 =

" "