Support

Webbyrå Webbfabriken

Är du redo att ta din webbplats till nästa nivå?

Vi är en Webbyrå från Sverige som hjälper er med webbdesign och webbutveckling.

Webbyrå Webbfabriken

Få ut det bästa av er webbplats med en erfaren webbyrå som partner. En Webbplats idag är ditt sätt att berätta vilka ni är och snabbt fånga upp besökarens uppmärksamhet. Det är din säljare som arbetar dygnet runt och med en erfaren webbyrå som partner får ni ut det bästa av er webbplats och når målen snabbare.

En webbyrå i Stockholm Lidingö

När en idé dyker upp i tankarna behövs en bra och erfaren webbyrå som kan ta tillvara på era idéer och göra dem till verklighet. Ska ni bygga en hemsida, e-handel, en webbapplikation eller vill ni kanske bygga om hela varumärkesprofilen – boka då in möte med oss där ni får berätta vad ni vill.

Vi är en fullservice webbyrå som gör alla stegen från idé till lansering, drift och fortsatt utveckling.

Hur det går till

För att bygga er hemsida eller e-handel skapar vi ett projekt som innehåller alla stegen som behövs från start till mål.

Det första vi gör är att lyssna på er idé och vad ni önskar få ut av er webbplats samt hur ni har tänkt använda den under första och kommande år. Därefter börjar webbutvecklingen för att sedan lanseras på ett webbhotell. Slutligen behöver ni någon som tar hand om drift och underhållet av hemsidan på webbhotellet.

Webbyrå Webbfabriken finns här från start till mål!

UX/UI

Design och layout

Det första steget är att ta fram en webbdesign och layout samt ta fram hur besökaren ska navigera runt på hemsidan. Här är det mest viktigt att få fram bra menyer och hur hemsidan ska användas, marknadsföras och vad som ska presenteras. Färger och typsnitt är något man tar fram i detta steget.

WEBBUTVECKLING

Programmering

I detta steget börjar själva framtagningen och utvecklingen av er nya hemsida. Vanligtvis bygger vi i WordPress och med ett antal plugin vi valt ut och vissa har vi utvecklat själva.

Vi arbetar med PHP, NodeJS, Nuxt, Vue, React, JavaScript, Java, C#, HTML, CSS, DOT.NET och många fler programspråk. Mest vanligt är dock PHP, HTML och CSS där de två sista är den koden som bygger upp en hemsida.

CHAMPAGNE

Dags för lansering!

När allt är klart och godkänt för leverans kan det publiceras på en webbserver eller webbhotell. Därefter kontrolleras allt att knappar och länkar fungerar och leder rätt, att design och layout ser bra ut i mobilen, surfplattor och datorn. Eventuella buggar rättar vi till.

Vi rekommenderar vårt egna Webbhotell som gör att ni kan få en bättre support samt drift än de vanliga vanliga webbhotellen på marknaden. Beställ till våra webbdrift avtal för en säker och stabil drift.

Vad händer efter lansering?

När din webbplats är lanserad och själva projektet är avslutat behöver ni någon som tar hand om vidare drift och underhåll av webbplatsen. Här är det viktigt att din webbplats fortsätter förändras och förbättras. Det kan vara att optimera texter efter att man analyserat vad besökarna gör eller inte gör på hemsidan, vad sökmotorer tycker om din webbplats och mycket mer.

Med våra serviceavtal tar vi hand om allt det tekniska och säkerheten på er hemsida samt även fortsatt arbete på er webbplats.

Vi erbjuder snabba och stabila premium webbhotell konton där er hemsida får den bästa hanteringen och supporten.

Drift och underhållspaket

  • Webbhotell för en webbplats
  • SLA 97%
  • 2 timmar support/utveckling/design
  • Underhåll av WordPress
  • Extra säkerhet med WFSecAPI

Från 2750 kr per månad

Har ni några frågor?
Kontakta oss gärna så vi kan få svara på dem.

Siffror vi är extra stolta över

Under 20 år har vi hjälpt tusentals företag och organisationer med sina webbplatser. Genom stabilt webbhotell tar vi hand om drift och underhåll.

6 000

WEBBPROJEKT

500

E-HANDELSPROJEKT

15 milj

RADER KOD SKRIVNA

Webbhotell

Ett webbhotell som gör er webbplats snabbare och säkrare än hos vanliga webbhotell. Avancerad teknik och maximal prestanda.

Drift och underhåll

Spara tid och pengar med vårt webbdriftsavtal där vi ser till att webbplatsen är optimerad, uppdaterad och säker.

Rådgivning

Med vår hjälp får ni svar på viktiga frågor om er hemsida och hur ni kan utveckla den vidare.

Webbdesign och UX/UI

Vi skapar kreativa och moderna hemsidor som säljer och besökarna gillar. Vi gör alla delar i designen.

Webbutveckling och kod

Programmering och utveckling av en hemsida, e-handel eller webbapplikation.

Sökmotoroptimering SEO

Optimering av hemsidans texter och kod för att göra det enklare för sökmotorer att hitta och förstå er webbplats.