Loading Webbfabriken homepage. Please wait...

WEBBYRÅ
STOCKHOLM
LIDINGÖ

Webbfabriken är en webbyrå som utvecklar, designar och säkrar upp webbplatser. Sedan starten 2002 har vi arbetat med över 6000 hemsidor och har med åren fått med oss ovärderliga och unika kunskaper. På vårt webbhotell skyddar vi och tar hand om er webbplats.

WEBBYRÅ STOCKHOLM LIDINGÖ

Vi är Webbfabriken®

Webbfabriken är en webbyrå som utvecklar, designar och säkrar upp webbplatser. Sedan starten 2002 har vi arbetat med över 6000 hemsidor och har med åren fått med oss ovärderliga och unika kunskaper. På vårt webbhotell skyddar vi och tar hand om er webbplats.

Vi bryr oss om dig

Webbyrån som bryr sig extra mycket På Webbfabriken® tror vi på långvariga kundrelationer och arbetar därför gemensamt för att nå våra mål. När vi börjar ett nytt projekt är vi noga med att samla in så mycket information om er som möjligt. Detta för att förstå era framtidsvisioner och vad ni vill åstadkomma med er hemsida. Det medför även att vi får en tydlig blick på vad vi kan erbjuda er för att ni lättare ska nå era mål. Vårt mål är att ni känner er nöjda och stolta över er webbplats och därför, efter slutförande av ett projekt, erbjuder vi alltid 14 dagar fri support. Ni kan även köpa till ett drift- och supportavtal för att se till att webbplatsen är säker, uppdaterad och med övervakning där vi tar hand om drift och säkerhet. Webbfabriken

Hög kompetens

En webbyrå med bred kompetens och lång erfarenhet Vår webbyrå slog upp dörrarna 2002 men intresset för webben har funnits längre än så. Med ett brinnande intresse för webb och IT utvecklar vi inte bara egna produkter till oss själva utan också till våra kunder. I vårt labb testar vi säkerhet och funktioner på WordPress samt en stor mängd olika WordPress tillägg som finns tillgängliga. Dessutom använder vi oss av våra expertkunskaper inom IT-säkerhet i alla delar i vår miljö och utveckling. Det medför att vi kan utveckla webbplatser och webbprojekt på det säkraste sättet. Vi har även vår egenutvecklade säkerhetsprodukt, WFSecAPI, som skyddar webbplatser, datorer och servar. Hos oss skapas unika helhetslösningar, i egenutvecklade system eller skräddarsydda lösningar i WordPress, av våra full stack utvecklare. När vi startade hade vi faktiskt redan utvecklat vår första webbshop och byggt upp vårt stabila och säkra webbhotell. Sedan dess har vi utvecklat tusentals hemsidor och även fortsatt utveckla och förbättra vårt redan säkra premium webbhotell.

Vad kan vi göra för dig?

Vad kan vi som webbyrå göra för dig? Som en webbyrå kan Webbfabriken® erbjuda allt från utveckling av en helt ny webbplats till att modernisera och optimera er befintliga hemsida eller webbshop. Förutom att vi kodar våra egna lösningar, är vi experter på WordPress och säkerhet. Att arbeta med oss ska vara enkelt, på grund av det ser vi till att användarvänligheten ska vara så bra som möjligt för er. Därför kan ni smidigt jobba på med er hemsida som ni själva vill, utan att alltid behöva be om hjälp efter lansering. För er som sedan vill slippa det tekniska runt webbplatsen eller inte vill arbeta med den själva, kan köpa till vårt eftertraktade drift- och supportavtal. Avtalet formas helt efter era behov och ser till att hemsidan eller e-handeln alltid är uppdaterad och säker. Utöver det kan vi även erbjuda hjälp med all typ av programmering. Våra full stack utvecklare kan ni anlita per timme eller skaffa ett skräddarsytt avtal. Som alla våra avtal, formas även detta efter ert behov. Alla våra utvecklare har flera års erfarenhet av att skapa webb- och mobil applikationer. De är vana att arbeta med PHP, C#, C++, Dot Net, SQL, javascript, Vue.js, Node.js, React.js, React Native, Flutter, Android och mycket mer.

Svenskt företag

Kunder i hela världen med utgångspunkt från Lidingö Vårt huvudkontor hittar ni på Lidingö dit ni är varmt välkomna att droppa in på en kopp nymalet kaffe. Då vi som både webbyrå och säkerhetsföretag arbetar med kunder från hela världen sker möten via Microsoft Teams men vi ses gärna på kontoret när det är möjligt. De flesta uppföljningsmöten sker digitalt och allt material från oss är i digital form.

Kontakta oss

Låt oss prata om ditt projekt och vad du vill ha hjälp med!

- eller vill du bara få support, få lite rådgivning eller prata med någon av våra medarbetare?

Hitta till oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö, Sweden

Information/support?

info@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ange ditt namn.
Ange din mailadress.
Ange ett nummer vi kan nå dig på
Företagsnamn eller privat
Ange ditt land
Berätta för oss vad du vill ha hjälp med
Du måste godkänna denna.
Kontakt Support