Loading Webbfabriken homepage. Please wait...

Webbutveckling av webbplatser och e-handel

Webbfabriken webbutveckling

20 års erfarenhet

Vi har under 20 år webbutvecklat och designat hemsidor och e-handel för stora och små företag. Vi bygger oftast i WordPress med ett antal Plugin och WooCommerce för e-handelslösningar. Är du i behov att bygga om er hemsida eller bara fräscha upp design och navigering kontakta oss för en offert eller rådgivning på hur du ska börja.

Programmerare

Med över 30 års samlad kompetens inom programmering bygger och utvecklar vi moderna hemsidor för små och stora internationella företag

Fokuserade på säkerhet

Vi är vana att skriva säker kod som har minimalt med buggar och säkerhetsrisker. Graden av säkerhet beror på den budget som tilldelats.

Kompetens

Vi har i 18 år utvecklat och kodat i WordPress samt själva utvecklat olika plugin, säkerhetslösningar och integrationer mot WordPress.

Support

Med vår breda kompetens och erfarenhet ger vi support på allt från teknik, till kodning till design och UX/UI. Vi kan allt!

shape
FAQ

Svar på några vanliga frågor

Här kan ni få svar på en del vanliga frågor vi får om webbutveckling.

Absolut kan vi det! Vi har utvecklat för WordPress under många år och byggt både små som stora webbplatser. Vi har även kodat med WooCommerce och flerspråkstöd till internationella hemsidor. Behöver ni hjälp med att installera plugin, bygga ut hemsidan med flera sidmallar, ändra typsnitt, färger eller förbättra funktionen kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Vi är specialister på webbsäkerhet och har byggt egna säkerhetssystem för WordPress samt installerar och konfigurerar antispamskydd t.ex. Akismet eller Google reCaptcha. Vi kan se över säkerheten på er hemsida och föreslå vad som måste ändras och uppdateras eller kodas för att höja säkerheten och t.ex. minska antal spam ni får. Har hemsidan hackats och fått virus kan vi hjälpa er rensa den och se över säkerheten. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag
Vi kan hjälpa er att lägga in kod/skript på hemsidan t.ex. chatt, analytics, sökmotoroptimeringskod, popupfönster, annonser, bokningskod och mycket mer. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Ja vi kan lägga in kod för Google Analytics men även andra analysverktyg som finns att använda. Det finns också plugin till WordPress som kan komplettera Google Analytics. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Absolut kan vi göra det. Kontakta oss och berätta mer vad det är ni vill utveckla på hemsidan så sätter vi upp ett projekt med en tidsplan och ett pris.
Det finns ett antal olika saker man kan göra för att snabba upp en WordPress hemsida. Beroende på vilket webbhotell er hemsida ligger på samt hur den är uppbyggd finns olika lösningar att tillgå. Vi kan installera olika cache plugin och optimera koden och strukturen för att få bättre resultat på Google Core Vitals som är viktigt för bra SEO. Om resultatet inte blir som förväntat kan vi lägga en kopia av er hemsida på vårt starkare Premium Webbhotell och där optimera i flera steg. Om resultatet blir bättre är ni välkomna att flytta er hemsida till oss. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Vi kan installera alla möjliga plugin och kan även utveckla egna plugin om det önskas. Vanliga plugin är WooCommerce, språkplugin, analytics, SEO, Instagram och Facebook, sociala delnings knappar, popup fönster och annonser. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Vi kan installera språkplugin för WordPress och det vi oftast använder är WPML.org som stödjer många olika språk och konfigurationer. Det fungerar så att de sidor du har får ett + tecken till sig som man klickar på för att skapa en översättning av den aktuella sidan. Kontakta oss och vi går igenom i detalj vad du behöver hjälp med och kan ge er ett prisförslag.
Kontakta oss

Låt oss prata om ditt projekt och vad du vill ha hjälp med!

- eller vill du bara få support, få lite rådgivning eller prata med någon av våra medarbetare?

Hitta till oss

Tryffelslingan 12, 181 57 Lidingö, Sweden

Information/support?

info@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ange ditt namn.
Ange din mailadress.
Ange ett nummer vi kan nå dig på
Företagsnamn eller privat
Ange ditt land
Berätta för oss vad du vill ha hjälp med
Du måste godkänna denna.
Kontakt Support