Anlita en duktig webbutvecklare

WORDPRESS   WEBBUTVECKLING   PROGRAMMERARE   PLUGINS   SÄKERHET

Anlita en duktig webbutvecklare

Webbfabriken® har arbetat med webbutveckling sedan 2002 och har specialistkunskaper på de flesta webbplattformar såsom WordPress, EPI Server, Sitevision, WordPress, Joomla, Drupal och Typo-3. Den plattform vi valt att fokusera på, och som vi ser att allt fler går över till, är WordPress som har miljontals användare världen över. Anledningen till att vi valt WordPress är att den är byggd för att vara enkel att komma igång med och man får tillgång till en stor mängd färdiga tillägg s.k. plugin. WordPress uppdateras dessutom regelbundet vilket gör att ni snabbt får ta del av den senaste webbtekniken.

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugins fungerar. Denna hemsida är helt byggd i WordPress med flertalet plugins för att göra den mer SEO anpassad, snabbare och säkrare än vanlig installerad WordPress. WordPress är en öppen och gratis webbplattform som används av många miljoner hemsidor, både stora och små. Tidigare ansåg många att WordPress var en plattform bara för bloggare och små hemsidor men den används idag även av stora internationella koncerner.

Även säkerhetsaspekter behöver kontrolleras då enkelheten i att installera och aktivera ett plugin medför att säkerhetsrisker uppdagas. Det är enkelt att göra ett plugin som stjäl inloggningsuppgifter eller installera en trojan på hemsidan som sprids till besökaren. Anlita oss och våra säkerhetskunskaper för att se till er WordPress installation är och förblir så säker som möjligt. Läs även mer om vår tjänst Webbdrift nedan.

Beställ webbutveckling

Ämne: Jag önskar beställa Webbutveckling - 990 SEK per timme

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

p

Information om Webbdrift och uppdateringar

Webbdrift för er som inte har tid eller kan uppdatera hemsidan

Webbfabrikens® populära tjänst där vi hjälper er med underhåll och uppdateringar av er hemsida eller nätbutik

Har ni behov av någon som hjälper er att ta hand om hemsidan? Någon som kan lägga ut texter, redigera bilder, se till att hemsidan uppdateras på rätt sätt och att sidan förblir lättläst och korrekt? Vi har mycket goda kunskaper i att underhålla hemsidor och webbshoppar samt möjlighet att korrekturläsa texter dels för besökare dels för sökmotorer. Tjänsten Webbdrift innebär att ni, mot en månadsavgift, får hjälp med uppdateringar av texter och bilder på hemsidan. Vi bistår även med ändringar av koden, anpassningar av sidan, sökmotoranpassningar och hantering av koder för annonsering t.ex. AdWords.

I månadskostnaden ingår det ett visst antal timmar som kan nyttjas på en månad.

 

Pris:  2 000 SEK per månad

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.