Webbfabriken Logo

Webbyrå Webbfabriken

Välkommen till Webbfabriken, en webbyrå som bygger hemsidor och e-handel samt har ett eget webbhotell för er hemsida. Vi ger våra kunder personlig support och stöd, har egen specialistkompetens inom webbutveckling, webbdesign, SEO, datorer, servrar, nätverk, routing, fiberoptiska nätverk, IT samt säkerhet.

Är din hemsida tom och innehållslös?

Vi hjälper er att skapa en ny hemsida eller uppdatera den ni har. Vi kan skapa texter, ta foton eller välja ut foton från bildbanker.

Sedan starten 2002 har vi byggt över 6000 hemsidor och har med åren fått med oss ovärderliga och unika kunskaper.

Hemsidor ligger tryggt på vårt webbhotell. Kika in vår portfolio där du kan se några exempel på vilka hemsidor vi byggt.

Utveckling av en hemsida

Webbfabrikens® team av specialister skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor i alla storlekar. Vi bygger i WordPress eller utvecklar egna lösningar och system. Vi har också utvecklat en egen e-handelslösning.

Läs mer

Webbhotellpaket för er hemsida

På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.
Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass med stabila DNS tjänster.

Läs mer

SEO Analys av er hemsida

Med vår sökmotoranalys går vi igenom er hemsida och ser hur den är byggd tekniskt och vilka grunder som finns för en effektiv sökmotoroptimering. Vi kan även hjälpa er att optimera er hemsida mot valda nyckelord.

Läs mer

WEBBFABRIKENS HISTORIA

“Jag grundade Webbfabriken med ambitionen att med mina specialist- och expertkunskaper erbjuda denna kompetens till små som stora företag. Nu 18 år senare kan vi konstatera att vi lyckats över vår förväntan och får allt fler kunder runt om i världen som fått upp ögonen för vår breda kompetens och vilja att hjälpa till. Våra kunder är de som ställer extra stora krav på säkerhet, kunskap, personlighet och tillförlitlighet.”
- Robert Ikenberg, Grundare och CEO

Vad våra kunder säger om Webbfabriken

Richard Liljeström på Eventation

We just changed to Webbfabriken after we heard a lot of good about them. And what we have experienced so far is very good. They are extremly qualified and they really have control of what they’re doing! Strongly recommended if security and advanced expertise is important for you!

Visit us at https://www.eventation.se

Casmara Teamet

Webbfabriken har byggt vår hemsida i Sverige och hjälper oss med all möjlig webbutveckling samt webbdesign. Vi har fått tack från Casmaras huvudcentral för ett underbart jobb och vi förmedlar vidare alla tack till Robert och Susanne på Webbfabriken för ett underbart jobb med snabb leverans.

Karolina på Upgrades.se

Webbfabriken är vår webbguru och hjälper oss med all möjlig webbutveckling och webbdesign. De hjälper oss också med våra datorer och antivirus.

Pål Andersson, Alfons Åberg

När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.

Magnus på Racelife

Webbhotellet som vi idag ligger på heter webbfabriken.com med ledning av Robert Ikenberg. Den service vi fått fram till idag är grym, något som man verkligen inte fick hos Loopia där vi tidigare låg. Att ständigt tampas med en sida som är tungladdad, seg och med inslag av störningar titt som tätt är väldigt frustrerande men som vi nu säkerligen blivit av med. Jag kan varmt rekommendera webbfabriken, där får ni service med kvalité och känsla.

Jan Jansson på JM AB

JM har valt att anlita Webbfabriken IT services och IT security för drift och ansvar för deras Kontorshotell. Webbfabriken levererar en helhetslösning med supportpersonal på plats, avancerad och snabb brandvägg (klarar över 1Gb/s trafik), 1000MBit internet samt ansvarar för hela infrastrukturen vad gäller nätverk och internet. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. JM AB är ett publikt bolag noterat på den NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Vi omsätter cirka 11 miljarder kronor och har 2 300 medarbetare.

Anita på Ekonomistudion AB

Vi använder Webbfabrikens Virtuella arbetsplats där vi fjärrstyr våra kontorsdatorer vilket gör vi kommer åt dem från alla möjliga platser även utanför vårt kontor. Jättesmidigt att ha allt samlat på ett ställe och snabbt få hjälp när vi behöver det.

Webbhotell för de som bryr sig om hemsidan