En snygg och säker hemsida

Med professionella webbutvecklare på er sida

Behöver du en ny webbplats eller har ni precis startat och saknar hemsida? Låt våra erfarna webbutvecklare skapa en snygg och säker hemsida direkt.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer.

Anlita en duktig webbutvecklare 

Webbfabriken® har arbetat med webbutveckling sedan 2002 och har specialistkunskaper på de flesta webbplattformar såsom WordPress, EPI Server, Sitevision, Joomla, Drupal och Typo-3. Den plattform vi valt att fokusera på, och som vi ser att allt fler går över till, är WordPress som har miljontals användare världen över. Anledningen till att vi valt WordPress är att den är byggd för att vara enkel att komma igång med och man får tillgång till en stor mängd färdiga tillägg s.k. plugin. WordPress uppdateras dessutom regelbundet vilket gör att ni snabbt får ta del av den senaste webbtekniken.

 

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugins fungerar. Denna hemsida är helt byggd i WordPress med flertalet plugins för att göra den mer SEO anpassad, snabbare och säkrare än vanlig installerad WordPress. WordPress är en öppen och gratis webbplattform som används av många miljoner hemsidor, både stora och små. Tidigare ansåg många att WordPress var en plattform bara för bloggare och små hemsidor men den används idag även av stora internationella koncerner.

Även säkerhetsaspekter behöver kontrolleras då enkelheten i att installera och aktivera ett plugin medför att säkerhetsrisker uppdagas. Det är enkelt att göra ett plugin som stjäl inloggningsuppgifter eller installera en trojan på hemsidan som sprids till besökaren. Anlita oss och våra säkerhetskunskaper för att se till er WordPress installation är och förblir så säker som möjligt. Läs även mer om vår tjänst Webbdrift nedan.

Webbdrift för er som inte har tid eller kan uppdatera hemsidan

Webbfabrikens® populära tjänst där vi hjälper er med underhåll och uppdateringar av er hemsida eller nätbutik

Har ni behov av någon som hjälper er att ta hand om hemsidan? Någon som kan lägga ut texter, redigera bilder, se till att hemsidan uppdateras på rätt sätt och att sidan förblir lättläst och korrekt? Vi har mycket goda kunskaper i att underhålla hemsidor och webbshoppar samt möjlighet att korrekturläsa texter dels för besökare dels för sökmotorer. Tjänsten Webbdrift innebär att ni, mot en månadsavgift, får hjälp med uppdateringar av texter och bilder på hemsidan. Vi bistår även med ändringar av koden, anpassningar av sidan, sökmotoranpassningar och hantering av koder för annonsering t.ex. AdWords.

I månadskostnaden ingår det ett visst antal timmar som kan nyttjas på en månad.

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

Klicka på "Portfolio & referenser" i menyn ovan för att se fler av Webbfabrikens® projekt.

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

2 + 1 =

" "