Välj en sida
Webbhotell skapat för er säkerhet

Vi har den bästa lösningen för er hemsida

Webbfabrikens® Webbhotell är byggt från grunden sedan vi började 2002.

Bästa webbhotellet för er webbplats. Med vår expertkunskap inom webb, säkerhet och IT är våra webbhotellstjänster skräddarsydda för högsta säkerhet och prestanda. Beroende på typ av webbplats finns det specialtillverkade paket att välja mellan. Standardpaket, kraftpaket och kundanpassade paket för e-handel – vad passar bäst? Webbfabriken® erbjuder också gruppkonton samt hjälp med byte av webbhotell – se mer nedan. För svar på frågor om webbhotell och mer information skrolla ner och läs mer!

Standard Webbhotell paket

Kraftfulla Premium paket

Webbhotell Extra

[easy-pricing-table id=”6583″]

*Webbfabriken® utför en granskning av hemsidan och dess uppdateringsbehov enligt ett förutbestämt schema. Vi kontrollerar uppdatering av WordPress och plugins samt säkerheten på webbplatsen.

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Webbhotell Gruppkonto

Webbfabrikens® gruppkonto för upp till 5 webbplatser. För er som har mer än en hemsida/webbplats (max 5 st) eller för kursgårdar & konferensanläggningar med fler funktioner som bokningar med mera. Samla era webbplatser hos oss. Med gruppkonto får ni upp till 5 webbhotell i ett, plus utökad support och drift. Kontakta oss för mer information.

Byta Webbhotell

Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra.

Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska. En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Vi har mycket strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än de flesta andra webbhotell vilket kan innebära att er hemsida behöver förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

WFSecAPI

Skaffa realtidsskydd mot spammers, hackers och andra hot med vårt unika AI system.
Pris 199 SEK per månad

Mer information om Webbfabrikens® webbhotell

~

Säkert Webbhotell

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi i alla år skapat vårt eget säkra webbhotell utan någon extern hjälp. Vi löser snabbt alla incidenter och bygger skyddsåtgärder för att förhindra att det händer igen.

Läs mer om säkerheten på vårt webbhotell här.

E-post ingår

I våra Standard Webbhotell paket ingår e-post (pop/imap).

Standard S - 5 e-post konton
Standard M - 10 e-post konton
Standard L - 20 e-post konton

1 GB lagringsutrymme per konto.

Egen eller delad server

Standard Webbhotell paket - ligger på delad server, vilket innebär att det är fler kunder per server.

Premium Webbhotell paket - egen server, för kunder med extra krav på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet.

E-handel Webbhotell paket - hyr en plats på delad server, specialbyggd och optimerad för transaktioner, integrationer, betalningar m.m.

N

Våra krav

För att få starta ett webbhotellkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan.

Frågor och svar angående Webbhotell

Vad är en besökare och hur räknas dessa?

Att mäta besökare per dag eller per timme gör man på riktiga personer som besöker hemsidan. Alla besök från Google, Bing, Yandex och andra sökmotorer, robotar och indexerings sajter räknas inte som riktiga besök.

Hur kan jag jämföra de olika typerna av webbhotell?

Styrkan och säkerheten mellan de olika typerna kan inte jämföras.

  • Standard webbhotell är skapade för normala hemsidor. Dessa finns på servrar som delas av många kunder.
  • Premium webbhotell är för tunga arbetsuppgifter och speciellt optimerade för tunga laster och använder cachingsteknik och överlägsen säkerhet och service. Dessa hanteras av specialbyggda servrar.
  • E-handel webbhotell är optimerad för större transaktionsbelastningar och API-gränssnitt. Dessa hanteras av specialbyggda transaktionsservrar.
Varför behöver jag säkerhet och inte bara välja det billigaste alternativet?

Kvaliteten på tjänsterna och säkerheten beror på priset: lågt pris – dålig säkerhet – dålig kvalitet. I världen växer antalet hackade eller skadliga programinfekterade webbplatser snabbt varje timme. I år har vi tagit bort skadlig kod från över hundra infekterade webbplatser. Nej, detta var inte på våra kunders webbplatser, men de flesta har nu flyttat över till oss.

Är WordPress säker eller ska jag välja ett annat CMS verktyg?

Eftersom WordPress driver mer än 25% av alla webbplatser i världen förväntar vi oss att WordPress ligger på toppen av diagrammen. Men det är detsamma med datavirus, många tycker att Windows är mindre säkert än Linux / Apple men faktiskt är det inte. Det finns många fler Windows-baserade datorer i världen än Linux / Apple och det är därför naturligt att höra mer om Windows-virus. För webbhotell leder Linux vägen och används på nästan alla webbhotell företag, bara för att det är gratis att använda och ger därmed billigare tjänster på bekostnad av säkerheten.

  • 98% av alla hackade webbservrar kör Linux OS.
  • 9 av 10 webbhotell företag kör Linux eftersom det är gratis.
  • Nästan varje webbhotell låter andra företag sätta upp sin miljö eller programmera sina kundportaler. I händelse av en krasch eller säkerhetsincident är företaget beroende av extern hjälp och utomstående experter på att lösa problemet. Problemen med säkerhetshål i kundportaler eller läckor är något vi inte vill riskera kunden drabbas av.
Är ni dyrare än andra webbhotell företag?
Ja, vi kan ha en högre prislapp men låt oss jämföra med bilindustrin, en billig bil är aldrig lika säker och bra som en dyrare bil. Webbfabriken använder militär-klass, säkerhetshärdade, Windows-servrar som har höga licens- och driftkostnader.
Under 14 år har vi skapat vårt eget webbhotell med hjälp av våra egna expertkunskaper och utan någon extern hjälp med beroenden av andra företag, Vid någon typ av händelse kan vi snabbt lösa och bygga skyddsåtgärder för att det inte ska hända igen. Detta medför naturligtvis en högre kostnad som vi behöver ta ut på våra kunder. Men å andra sidan är vi inte där för alla, vi är där för dig!
Är du villig att låta din hemsida vara värd från någon som får det gratis och säljer det till dig till ett lågt pris? Eller vill du hellre låta en expert hjälpa dig och ge en mycket säkrare lösning och med högre kvalitet?

Kontakta Webbfabriken®

+46 (8) 446 00 88

info@webbfabriken.com

order@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Eller om så önskas kontakta oss via vårt formulär så hör vi av oss.

Kontakta oss här

12 + 7 =

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.