Webbdrift & uppdateringar

Webbfabrikens® tjänst för er som inte har tid

Behöver du någon som har hand om uppdateringar åt dig på grund av tidsbrist eller kunskap? Låt oss ta hand om all webbdrift och alla era uppdateringar samt underhåll av webbplatser och nätbutiker. Skrolla ner och läs mer!

Webbdrift vardagar

Webbdrift utökad

Webbdrift jour

Tjänsten Webbdrift

Innebär att ni, mot en månadsavgift, får hjälp med uppdateringar av texter och bilder på hemsidan. Vi bistår även med ändringar av koden, anpassningar av sidan, sökmotoranpassningar och hantering av koder för annonsering t.ex. AdWords. I månadskostnaden ingår det ett visst antal timmar som kan nyttjas på en månad.

Med ett webbdriftavtal får ni hjälp med underhåll, installationer och felavhjälpning på er WordPress baserade hemsida. För att få en stabil och fungerande hemsida krävs det underhåll där WordPress och plugin uppdateras och där loggar kontrolleras efter felaktigheter. Det är dessutom till stor hjälp att ha kompetent och kunnig IT-personal nära till hands via e-post eller telefon.

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

Klicka på "Portfolio & referenser" i menyn ovan för att se fler av Webbfabrikens® projekt.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

14 + 3 =

" "