Hemsida, grundpaket

Webbfabrikens® paket för hemsida

Ni får en hemsida med sex stycken sidor: en snygg startsida, tre informationssidor, en Om oss sida plus en kontaktsida, där ni själva väljer vilka fält som ska ingå. Sidan utvecklas i WordPress enligt en mall och det ingår viss ändring av design och layout så att er personlighet lyser igenom.

Inkluderat i paketet är även anpassningar för mobiler och surfplattor samt enkel SEO. Flera tillägg finns att beställa för att anpassa sidan ännu mer efter era önskemål, som till exempel fler sidor, flera språk, funktioner eller en webbshop.

Grundpris 19 995 SEK (exkl. moms)

Tillval till grundpaket:

Extra sida – Informationssida
Extra sida – Offertsida
Extra sida – CV sida

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida
l

Planering

Design

Utveckling

Lansering

Vad händer efter beställning?

Beställ paketet i formuläret nedan, vi kontaktar dig så fort vi fått din beställning*. Då får vi ta del av din idé för hemsidan, vi pratar tillsammans om funktioner, färger, design, layout och speciella önskemål. Vi ger råd och tips om eventuella anpassningar som kan krävas och sedan bestämmer du hur fort du vill börja och startdatum spikas. Efter godkännande av offert och avtal startar Webbfabrikens® arbetsprocess för webbdesign.

Webbdesign - arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel
l

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision - vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och design, det är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Beställning av Webbplats

Ämne: Jag önskar beställa Webbplats grundpaket

Jag önskar beställa tillval:
Önskar ej tillvalExtra sida basdesignExtra sida CVSektion växlare offert/beställningKoppling till externa systemWebbshop SSpråktilläggWebbshop MAvancerat kontaktformulärWebbshop LFlera extrasidor, se övrig information
Jag önskar beställa Domännamn:
Jag anger domännamn i rutan nedanJag önskar förslag från Webbfabriken®

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

Före & efter lansering av webbplats

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Vi räknar 4 steg till lansering av en webbplats: 1. beställa domännamn 2. skaffa säkert webbhotell 3. fixa e-post och 4. välja webbdesign. Nu har du valt webbdesign ovan för att börja med din hemsida, kanske behöver du hjälp med några saker till innan vi lanserar? Vi registrerar domännamn samt tillhandahåller ultra säkert webbhotell och är samarbetspartners med Microsoft för professionell e-post och kan erbjuda en helhetslösning åt dig. Välj tjänst uppe i menyn för att läsa mer.

Webbfabrikens® drifttjänster

Vår service fortsätter. Efter lansering av en webbplats behöver den regelbundet uppdateringar och fortsatt underhåll. Därför har Webbfabriken utformat hjälpsamma tjänster för er att beställa. Webbdrift- och uppdateringsavtal sköter just det åt er, enligt en överenskommen plan. Jour- och Akut hjälp är ett avtal för att bli prioriterad när något krisar. Supportavtal finns att beställa för att få hjälp med snabba ändringar på sidor. Webbutveckling beställer ni när ni vill utveckla er hemsida. Välj tjänst i menyn och läs mer.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.