Webbplats, egenutvecklad

Webbfabrikens® egenutvecklade hemsida

Webbfabriken® bygger webbplatsen helt efter era önskemål. Endast er fantasi och dagens teknologi sätter begränsningarna. Ni väljer fritt antal sidor, deras innehåll och vilka funktioner som ska ingå. Webbplatsen blir byggd helt med egen kodning. Allt anpassas efter eventuella externa system och väljer ni helt design och layout av sidan.

Självklart ingår SEO plus anpassningar för mobiler och surfplattor.

Pris enligt offert

Webbfabriken® bygger:

Webbshoppar, både stora och små
Webbplatser med många avancerade funktioner
Avancerade lösningar för många besökare/kunder
Avancerat kontaktformulär
Kopplingar till externa system
Sociala Media
Appar
Webbplatser på flera språk
& mycket mer

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida
l

Planering

Design

Utveckling

Lansering

Vad händer efter beställning?

Beställ via formuläret nedan, vi kontaktar dig så fort vi fått din beställning*. Då får vi ta del av din idé för hemsidan, vi pratar tillsammans om funktioner, färger, design, layout och speciella önskemål. Vi ger råd och tips om eventuella anpassningar som kan krävas och sedan bestämmer du hur fort du vill börja och startdatum spikas. Efter godkännande av offert och avtal startar Webbfabrikens® arbetsprocess för webbdesign.

Webbdesign - arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel
l

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision - vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och design, det är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Beställning av Webbplats

Ämne: Jag önskar beställa Webbplats egenutvecklad

Förhandsinformation om önskemål:
Anger under övrig informationBygga Socialt MediaMånga avancerade funktionerAvancerade kund/besök lösningarKoppling till externa systemWebbshop SFlerspråkigWebbshop MAvancerat kontaktformulärWebbshop LApputveckling
Jag önskar beställa Domännamn:
Jag anger domännamn i rutan nedanJag önskar förslag från Webbfabriken®

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

N

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Webbfabrikens® drifttjänster

Före & efter lansering av webbplats

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Vi räknar 4 steg till lansering av en webbplats: 1. beställa domännamn 2. skaffa säkert webbhotell 3. fixa e-post och 4. välja webbdesign. Nu har du valt webbdesign ovan för att börja med din hemsida, kanske behöver du hjälp med några saker till innan vi lanserar? Vi registrerar domännamn samt tillhandahåller ultra säkert webbhotell och är samarbetspartners med Microsoft för professionell e-post och kan erbjuda en helhetslösning åt dig. Välj tjänst uppe i menyn för att läsa mer.

Webbfabrikens® drifttjänster

Vår service fortsätter. Efter lansering av en webbplats behöver den regelbundet uppdateringar och fortsatt underhåll. Därför har Webbfabriken utformat hjälpsamma tjänster för er att beställa. Webbdrift- och uppdateringsavtal sköter just det åt er, enligt en överenskommen plan. Jour- och Akut hjälp är ett avtal för att bli prioriterad när något krisar. Supportavtal finns att beställa för att få hjälp med snabba ändringar på sidor. Webbutveckling beställer ni när ni vill utveckla er hemsida. Välj tjänst i menyn och läs mer.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.