Responsiv hemsida

Responsiv webbdesign innebär att webbsidan omformar och flyttar eller döljer innehållet beroende på skärmstorlek. På en bred datorskärm finns det givetvis mycket mer utrymme för att visa allt innehåll på hemsidan än på en mindre mobiltelefon. Här är det en utmaning att bestämma vad som ska gömma sig och flyttas samtidigt som tillräckligt med information visas för besökaren på webbplatsen. Självklart vill ni att webbsidan se lika bra ut i både dator, surfplattor och mobiler – det ger bättre sökresultat, Webbfabriken® hjälper er!

Responsiv är lika med synlig

Webbplatser besöks via datorer, plattor och mobiltelefoner därför är det nu självklart att ha en responsiv hemsida, designad för att fungera lika smidigt på alla enheter som används idag. Ökad synlighet är en av fördelarna, en responsiv hemsida får bättre resultat i Googles sökresultat. Besökarnas upplevelse av er webbsida minst är lika viktig därför anpassar vi din webbplats så att den används lika bra oavsett hur besökare kom dit.

Smidigt för besökare

Responsiv webbdesign innebär att webbplatsens layout anpassar sig efter den skärmupplösning och skärmstorlek besökaren av hemsidan använder samt de funktioner som fungerar för webbläsaren. Bilder, knappar och text layout omformar sig automatiskt och gör upplevelsen för besökaren smidig utan för mycket scrollning och zoomning.

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Beställ Hemsida/Webbdesign här

Läs mer om Webbfabrikens® paket för webbdesign & hemsidor genom att klicka på ikonen.

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.