Webbfabriken® fixar er hemsida

Vi bygger och utvecklar hemsidor i WordPress

Webbfabriken® skapar er webbplats

Webbdesign för snygga och responsiva hemsidor!

Webbfabrikens® team av specialister skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor. Välj ett färdigt paket för att snabbt komma igång eller en helt egenutvecklad hemsida. Önskas en enkel hemsida för att presentera företaget, ska en privat blogg startas eller snyggas upp? Eller ska det utvecklas en stor webbplats med många krävande funktioner och många sidor med undersidor? Vi har lösningarna för er!

Vi fixar vid behov även de steg som krävs före en lansering av en webbplats samt erbjuder bra tjänster efter skapandet av er hemsida där vi hjälper till med fortsatt underhåll, uppdateringar, jour- och akut hjälp plus mycket mer. Skrolla ner och läs mer.

l

Planering

Design

Utveckling

Lansering

Vad gör du nu för att få din nya hemsida?

Välj nedan om du vill ha Webbfabrikens® färdiga webbdesignpaket eller en helt egen design. Gör din beställning så kontaktar vid dig och får ta del av din idé. Tillsammans går vi igenom vad som krävs för att din idé ska bli verklighet. Efter överenskommelse startar vi sedan vår arbetsprocess (se nedan). Självklart bygger vi responsiva webbplatser så att hemsidan blir följsam och ser lika snygg ut och fungerar lika bra i både datorer, surfplattor och mobiler samt får bättre sökresultat!

Webbplats, grundpaket

För att snabbt komma igång har vi skapat ett paket för en hemsida med 6 sidor; 1 startsida, 3 informationssidor, 1 Om oss sida plus 1 kontaktsida. Hemsidan byggs i WordPress enligt en mall som anpassas efter kundens önskemål. Inkluderat i paketet är även anpassningar för mobiler och surfplattor samt enkel SEO. Flera tillägg finns att beställa för att till exempel utöka antalet sidor, lägga till webbshop och mycket mer.

Helt egenutvecklad hemsida

Webbfabriken® bygger webbplatsen helt efter era önskemål. Endast er fantasi och dagens teknologi sätter begränsningarna. Ni väljer fritt antal sidor, deras innehåll och vilka funktioner som ska ingå. Webbplatsen blir byggd helt med egen kodning. Allt anpassas efter eventuella externa system. Självklart väljer ni helt design och layout av sidan.  Även här ingår SEO plus anpassningar för mobiler och surfplattor.

N

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Webbfabrikens® drifttjänster

Före & efter lansering av webbplats

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Vi räknar 4 steg till lansering av en webbplats: 1. beställa domännamn 2. skaffa säkert webbhotell 3. fixa e-post och 4. välja webbdesign. Nu har du valt webbdesign ovan för att börja med din hemsida, kanske behöver du hjälp med några saker till innan vi lanserar? Vi registrerar domännamn samt tillhandahåller ultra säkert webbhotell och är samarbetspartners med Microsoft för professionell e-post och kan erbjuda en helhetslösning åt dig. Välj tjänst uppe i menyn för att läsa mer.

Webbfabrikens® drifttjänster

Vår service fortsätter. Efter lansering av en webbplats behöver den regelbundet uppdateringar och fortsatt underhåll. Därför har Webbfabriken utformat hjälpsamma tjänster för er att beställa. Webbdrift- och uppdateringsavtal sköter just det åt er, enligt en överenskommen plan. Jour- och Akut hjälp är ett avtal för att bli prioriterad när något krisar. Supportavtal finns att beställa för att få hjälp med snabba ändringar på sidor. Webbutveckling beställer ni när ni vill utveckla er hemsida. Välj tjänst i menyn och läs mer.

Webbdesign - arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel
l

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision - vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och design, det är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

Klicka på "Portfolio & referenser" i menyn ovan för att se fler av Webbfabrikens® projekt.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.