Webbfabriken Logo

Webbutveckling hos Webbfabriken®

Få hjälp med att bygga er nya hemsida, förnya er varumärkesprofil, skapa eller förnya er logotyp.

Välj nedan om du vill ha våra färdiga webbdesignpaket eller en helt anpassad design. Gör din beställning så kontaktar vi dig och du kan dela din idé med oss. Tillsammans går vi igenom vad som krävs för att din idé ska bli verklighet. Naturligtvis bygger vi responsiva webbplatser så att webbplatsen är kompatibel och ser lika bra ut och fungerar lika bra i både datorer, surfplattor och mobiler och får bättre sökresultat!

Webbutveckling, hemsida grundpaket

För att snabbt komma igång har vi skapat ett paket för en hemsida med 6 stycken sidor – 1 startsida, 3 informationssidor, 1 Om oss sida plus 1 kontaktsida. Hemsidan byggs från vår mall i WordPress där färger och typsnitt m.m. anpassas efter dina önskemål. Vi har även inkluderat att hemsidan är mobilanpassad samt grundläggande SEO. Flera tillägg finns att beställa för att till exempel utöka antalet sidor, lägga till webbshop och mycket mer.

Helt egenutvecklad hemsida

Här bygger vi hemsidan helt efter era önskemål. Ni väljer fritt antal sidor, innehåll och vilka funktioner som ska ingå. Webbplatsen blir byggd i vår WordPress lösning och med vår kodning. Allt anpassas efter eventuella externa system. Självklart väljer ni design och layout av sidan.  Även här ingår SEO plus anpassningar för mobiler och surfplattor. Webbfabriken kan skapa texter och ta foton eller välja ut foton från bildbanker.

Framtagning av logotyp

Har ni ingen logotyp (logga) kan vi ta fram en åt er eller t.ex. om ni har en logotyp ni vill förbättra och förnya kan vi göra det åt er. Vi har producerat hundratals logotyper genom åren. En logotyp kan bestå av enbart text, endast svart/vit eller färg, bild och färg, 3D och mycket mer.

Skapa en företagsprofil

Vi kan hjälpa er att ta fram en företagsprofil med logotyp, färger, typsnitt och kommunikation. Här jobbar vi med er eller fristående för att ta fram den profil som passar er. Ni kan välja ett paket och om det inte räcker till kan ni köpa till fler timmar tills ni är nöjda med er nya företagsprofil.

Webbhotell för er hemsida

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi skapat vårt egna säkra och stabila webbhotell som tusentals kunder förlitar sig på. Våra specialister inom IT, säkerhet och webb hjälper er med alla sorters problem eller frågor.

Drifttjänster och underhåll av hemsida

Efter lansering av en webbplats behöver den uppdateringar och underhåll. Därför har Webbfabriken® utformat hjälpsamma tjänster för er att beställa. Webbdrift- och uppdateringsavtal sköter just det åt er, enligt en överenskommen plan. Jour- och Akut hjälp är ett avtal för att bli prioriterad när något krisar. Supportavtal finns att beställa för att få hjälp med snabba ändringar på sidor. Webbutveckling beställer ni när ni vill utveckla er hemsida.

Kontakta oss för information och priser

Vi hoppas ni är intresserade av våra webbutvecklingstjänster och för att få reda på mer och få priser och kostnadsförslag kontakta oss via formuläret.
Om du t.ex. behöver hjälp med att skapa en ny hemsida beskriv då i meddelandefältet mer i detalj vad du vill ha, din budget och när du vill ha hemsidan klar.

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support