Webbfabriken Logo

Sökmotoroptimera er hemsida

Med sökmotoroptimering förkortat SEO – ser vi till att alla delar på din hemsida är optimerade för att en sökmotor ska kunna indexera hemsidans innehåll. Webbfabriken® har sedan år 2002 arbetat med SEO och optimering för mobila enheter. Att sökmotoranpassa hemsidan kan förbättra möjligheten att synas på organiska sökresultat.

Sökmotoroptimering eller SEO kallas det arbetet man gör med text och tekniskt innehåll på en hemsida som i sin tur medför att man ökar chansen att synas bättre i den organiska sökningen hos de olika sökmotorerna. Med bra SEO arbete kan sökmotorerna läsa av allt innehåll på korrekt sett och snabbt uppfatta vad hemsidan handlar om. Här är det dock viktigt att inte fastna för mycket i det tekniska utan att försöka tänka simpelt, får jag fram den information som behövs för mitt sökord eller inte. Om ert sökord är “Sökord” så måste innehållet på sidan man hamnar på efter man tryckt på länken i vald sökmotor, t.ex. Google, handla om just “Sökord”.

SEO grundpaket

För att snabbt komma igång med sökmotoroptimering, SEO anpassning, har vi skapat ett SEO paket ni kan beställa. SEO Paketet kostar från 395 SEK per månad och hemsidan anpassas mot valt sökord och vi håller därefter koll på hur det utvecklas och ger råd och tips för att förbättra sökmotor resultatet, om det är möjligt. Om ni vill att vi ska göra ändringar av texter och/eller strukturer på hemsidan tillkommer en konsultationskostnad som debiteras per timme.

SEO Analys av hemsidan

I vår SEO analys går vi igenom er hemsida och kollar hur den är uppbyggd både innehållsmässigt och tekniskt. Vi gör kontroller på det sökord ni vill synas med och kontrollerar om det finns några fel på hemsidan. Efter att analysen är klar sammanställer vi ett dokument med de förbättringar som kan behöva göras och förklarar vardera punkt. Möjlighet att beställa genomgång av dokumentet finns.

En grundanalys för sökmotoroptimering kostar från 2900 SEK.

SEO stora paketet

Med vårt stora SEO paket täcker vi upp hela eller delar av hemsidan beroende på hur stor hemsidan är räknat på text och sidor. Paketet kostar från 695 SEK per månad och här kan vi optimera varje sida mot ett utvalt sökord. Varje månad gör vi en analys för att se om resultatet förbättras och om det finns ytterligare förbättringar att göra. Om ni vill att ändringar av texter och/eller strukturer på hemsidan ska göras av oss, tillkommer en konsultationskostnad som debiteras per timme.

Lägga till en ny hemsida till sökmotorer

Har ni en ny hemsida och ännu inte lagt till den för indexering hos de stora sökmotorerna kan vi ta hand om detta åt er. Vi registrerar och lägger till er hemsida i våra system där vi kan få statistik och översikt på er hemsida hos sökmotorerna och man söker efter.

Detta arbete debiteras per timme. Kontakta oss för mer information och beställning.

 

 

Kontakta oss för information och priser

Vi hoppas ni är intresserade av våra sökmotoroptimeringstjänster.

Fyll i formuläret och ange i meddelandefältet vad adressen är till er hemsida, vad ni vill ha hjälp med inom sökmotoroptimering (SEO).

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support