Webbfabriken Logo

Sökmotoroptimera er hemsida 

Med sökmotoroptimering förkortat SEO – ser vi till att alla delar på din hemsida är optimerade för att en sökmotor ska kunna indexera hemsidans innehåll.

Webbfabriken® har sedan år 2002 arbetat med sökmotoranpassningar (SEO) och optimering för mobila enheter. Att sökmotoranpassa hemsidan kan förbättra möjligheten att synas på organiska sökresultat. Hur pass väl man syns beror på de sökord ni väljer att optimera för samt innehåll och teknisk struktur på er hemsida. 

SEO grundpaket

För att snabbt komma igång med sökmotoroptimering (SEO) anpassning har vi skapat ett SEO paket ni kan beställa. SEO Paketet kostar från 395 SEK per månad och hemsidan anpassas mot valt sökord och håller därefter koll på hur det utvecklas och ger råd och tips för att förbättra sökmotor resultatet, om det är möjligt. Om vi ska göra ändringar av texter och/eller strukturer på hemsidan tillkommer en konsultationskostnad som debiteras per timme.

SEO Analys av hemsidan

I vår SEO analys går vi igenom er hemsida och kollar hur den är uppbyggd tekniskt och innehållsmässigt. Vi gör kontroller på det sökord ni vill synas för plus kontrollerar om det finns några fel på hemsidan och analysen visar vilka förbättringar som kan behöva göras.

En grundanalys för sökmotoroptimering kostar från 2900 SEK.

SEO stora paketet

Med vårt stora paket täcker vi upp hela eller delar av hemsidan beroende på hur stor hemsidan är räknat på text och sidor. Här kan vi optimera varje sida mot ett utvalt sökord och varje månad gör vi en analys för att se om resultatet förbättras och om det finns ytterligare förbättringar att göra. Vi gör alla förändringar av texter och/eller strukturer på hemsidan och det tillkommer en konsultationskostnad som debiteras per timme.

Lägga till en ny hemsida till sökmotorer

Har ni en ny hemsida och ännu inte lagt till den för indexering hos de stora sökmotorerna kan vi ta hand om detta åt er. Vi registrerar och lägger till er hemsida i våra system där vi kan få statistik och översikt på er hemsida hos sökmotorerna och man söker efter.

Detta arbete debiteras per timme. Kontakta oss för mer information och beställning.

 

 

Kontakta oss för information och priser

Vi hoppas ni är intresserade av våra sökmotoroptimeringstjänster (SEO).

Fyll i formuläret och ange i meddelandefältet vad adressen är till er hemsida, vad ni vill ha hjälp med inom sökmotoroptimering.

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support