Webbfabriken Logo

Skapa en hemsida

Webbfabriken® Webbyrå bygger många olika typer av hemsidor – allt från mindre enkla visitkort på internet till större webbplatser med många funktioner och även integration mot andra system eller appar.

Våra fyra hemsida paket vi satt samman åt er

Hemsida paket Start

Är ni nystartade eller är ett litet fåmansföretag och behöver en liten enkel hemsida för att visa att ni finns? Då ska ni beställa detta paket där ni får en snygg och responsiv hemsida bestående av en sida med information om er och hur man kontaktar er samt kontaktformulär.
Till detta behöver du köpa till vårt webbhotellpaket MINI.

 

Hemsida paket Liten

Detta är vår specialpaket för det lilla företaget som vill ha en ny modern och responsiv hemsida. Vi skapar er hemsida med grunden från någon av våra egenutvecklade mallar och hemsidan innehåller en startsida med bilder och texter om er samt en kontaktsida.
Hemsidan skapas i WordPress och du behöver köpa till vårt webbhotellpaket LITEN.

 

Hemsida paket Mellan

Ni som behöver en lite större hemsida väljer detta paket där upp till 10 sidor ingår med information om ert företag samt kontaktvägar. Vi använder våra egna framtagna mallar och strukturer så hemsidan blir optimal och byggd enligt dagens krav samt responsiv (för mobiler och plattor).
Hemsidan skapas i WordPress och du behöver köpa till webbhotellpaket STANDARD.

 

Hemsida paket Stor

För er som vill ha en helt egenbyggd hemsida baserad på era önskemål för design och layout. Hemsidan innehåller upp till 50 sidor, WooCommerce e-handel plugin installerat och konfigurerat samt 5 stycken produkter inlagda, kontakta oss sidor och information om företaget.
Ni behöver köpa till Webbhotellpaket XL eller något av våra Premium eller ECOM webbhotellpaket.

 

Till alla våra hemsida paket kan ni köpa till att vi skriver texter, licens att använda våra bilder, SEO anpassningar, Google Analytics integration och mycket mer. Kontakta oss för information.

Alla våra priser på hemsidan är exkl. svensk moms 25%.

Tilläggstjänster

Text- och bildredigeringar 1 200 SEK /sida
Fotografering av produkter 650 SEK /timme
Fotografering av personer/miljöbilder 990 SEK /timme
Lägga in (upp till 200) produkter 315 SEK /timme
Google Analytics implementation, taggar 9 800 SEK
Koppling av Google Ads till Google Analytics 6 900 SEK

Text, bildredigering och fotografering

Vi har möjlighet att skriva och redigera texter, fotografera samt utföra bildredigeringar. För fotografering av produkter till hemsidan behöver vi få produkterna skickade till oss eller levererade till kontoret på Tryffelslingan. Fotografen tar ett antal foton som vi frilägger och anpassar för webben.
För fotografering av miljöbilder kan en fotograf komma ut på plats. Restid tillkommer om resan överstiger 5 km inom tullarna.

Fotografen tar ett större antal bilder där ni sedan kan välja ut de bilder ni vill ha. Dessa bilder behandlas och färdigställs i högupplöst format för hemsidan. Ni köper dessa bilder per styck eller till ett paketpris.

Vi har vårt förflutna inom webb och e-handel och har utvecklat egna, säkra och kraftfulla lösningar för webb och e-handel med betalsystem. Med expertis inom e-handel, betalsystem och order- samt lagersystem har vi hjälp många kunder att komma igång med sin webbshop och försäljning på nätet. Vi har under våra 18 år byggt, utvecklat och hanterat över 6000 hemsidor och nätbutiker.

Varför anlita Webbfabriken®?

Webbfabriken® har arbetat med webbutveckling sedan 2002 och har specialistkunskaper på de flesta webbplattformar såsom WordPress, EPI Server, Sitevision, Joomla, Drupal och Typo-3. Den plattform vi valt att fokusera på, och som vi ser att allt fler går över till, är WordPress som har miljontals användare världen över. Anledningen till att vi valt WordPress är att den är byggd för att vara enkel att komma igång med och man utan kostnad får tillgång till en stor mängd färdiga tillägg s.k. plugin. WordPress uppdateras dessutom regelbundet vilket gör att ni snabbt får ta del av den senaste webbtekniken. Med våra premium webbhotellpaket får ni dessutom hjälp att hålla WordPress och plugins uppdaterade samt får snabb hjälp när det behövs.

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare

Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugin fungerar. Denna hemsida är helt byggd i WordPress med flertalet plugin för att göra den mer SEO anpassad, snabbare och säkrare än vanlig installerad WordPress. WordPress är en öppen och gratis webbplattform som används av många miljoner hemsidor, både stora och små. Tidigare ansåg många att WordPress bara var en plattform för bloggare och små hemsidor men den används idag även av stora internationella företag.

Även säkerhetsaspekter behöver kontrolleras då enkelheten i att installera och aktivera ett plugin medför att säkerhetsrisker uppdagas. Det är enkelt att göra ett plugin som stjäl inloggningsuppgifter eller installera en trojan på hemsidan som sprids till besökaren. Anlita oss och våra säkerhetskunskaper för att se till så att er WordPress installation är och förblir så säker som möjligt.

Webbfabrikens® 4 steg till en hemsida

Vi räknar 4 steg till lansering av en hemsida: 1. beställa domännamn 2. skaffa säkert webbhotell 3. fixa e-post och 4. välja webbdesign. Nu har du valt webbdesign ovan för att börja med din hemsida, kanske behöver du hjälp med några saker till innan vi lanserar? Vi registrerar domännamn samt tillhandahåller ultra säkert webbhotell och är samarbetspartners med Microsoft för professionell e-post och kan erbjuda en helhetslösning åt dig. Välj tjänst uppe i menyn för att läsa mer.

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision – vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och design, det är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Webbfabrikens® webbhotellpaket

Vi har ett antal färdiga webbhotellpaket som ni kan välja mellan beroende på hur er hemsida är uppbyggd och antal besökare. I dag byggs de flesta hemsidor med verktyget WordPress och plugin. Det är ett bra verktyg att konstruera hemsidor i men kräver mer kraft än om man kodar hemsidan själv. Vilket paket du behöver beror alltså på hur er hemsida är byggd, vilka och hur många plugin du har installerat och på vilket sätt hemsidan visar informationen. Har du många plugin behöver du mer kraft och har du stora bilder eller filmer krävs ett tillägg för detta. Du kan välja ett mindre paket men då riskerar hemsidan bli långsam för besökarna. Du kan alltid uppgradera till ett större webbhotellpaket när det behövs.

Läs mer om våra webbhotell här

SSL Certifikat

Ett SSL Certifikat gör så att sökmotorerna läser av er sida som säker (https://). Vi erbjuder antingen ett vanligt SSL Certifikat (enkelt och standard) eller ett Premium SSL Certifikat från DigiCert.

Drift- och underhållstjänster

Med våra drifttjänster kan vi ta hand om drift och underhåll på er server, nätverk, WIFI, brandvägg, säkerhet och mer. Vi har olika lösningar som kan passa er:

  1. Om ni har en fysisk server på kontoret kan vi sköta det via fjärradministration samt vid behov ha en person på plats.
  2. Flytta hårdvaran till oss som Co-location lösning.
  3. Flytta in den i vårt moln och slippa hårdvaran.

Vid lösningar där er server flyttas till oss antingen fysiskt eller in i vårt moln sätter vi upp en fiberförbindelse mellan er och vår infrastruktur. Om det inte går att få till en fiberförbindelse kan vi man lösa det med VPN och brandväggslösningar.

Vi har också vår fjärrarbetsplats tjänst där hela er IT miljö flyttar in i vårt säkerhetsmoln. Ni kan på detta sätt komma åt er dator via molnet.

 

Support och villkor

Har ni fått ett fel och behöver vår hjälp? Ring vår växel eller skicka e-post till vår kundsupport. Ni med JOUR avtal ringer det nummer ni har fått av er kontaktperson hos oss.

Vår support för Webbfabriken® e-handel är vardagar 9-15. Behöver ni utökad supporttid kan ni teckna ett utökat supportavtal. Kontakta oss för att beställa.

Övervakning och säkerhet

Alla våra tjänster övervakas av vår Network Operation Center (NOC) och vi larmas om det är något fel. Vi har full koll på hela vår infrastruktur och säkerhet samt egen kompetens för att snabbt åtgärda om ett fel uppstår.

Vårt enterprise backupsystem från CrashPlan tar varje dag en backup på er webbshops filer och hela databasen. Vi kan återställa borttagna filer såsom bilder och hela databastabeller. Viktigt att tänka på att det är begränsade möjligheter att återskapa en (1) borttagen produkt som ligger i en databas.

Vad roligt ni vill beställa eller veta mer om våra hemsida paket.

Vänligen fyll i formuläret med så mycket detaljer du kan så hör vi av oss inom kort via mail.

Välj ett paket

Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support