Sökmotoroptimering – SEO

Webbfabriken® fixar er SEO

Förbättra er synlighet på nätet och hamna högt upp bland sökresultaten med sökmotoroptimering – SEO! Webbfabriken® gör så att besökare hittar webbplatsen. Få mer trafik på webbplatsen med sökordsanalys och sökordsoptimering – rätt sökord hittar rätt besökare! Vi hjälper er.

Sökmotoroptimering

U

Sökordsanalys

T

Sökordsoptimering

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering – i dagligt tal kallat SEO från engelskans Search Engine Optimization – innebär att vissa åtgärder görs på webbplatsen (hemsidan) för att den ska hittas och visas bland sökresultaten från Google, Bing och andra sökmotorer. Det ideala är att hamna högst upp på listan av resultat. Webbfabriken® sköter det svåra arbetet med sökmotoroptimering av hemsidan.

Det viktiga med sökmotoroptimering är inte att skriva texter enbart för att sökmotorer ska få ut det mesta av det eller till och med skriva dold kod i förhoppning om att synas bättre. Det viktiga med sökmotoroptimering är att besökaren enkelt och tydligt ska få fram den information den söker. Alla länkar som leder från sökmotorer ska vara rätt för besökaren.

Sökord – analys & optimering

Webbfabriken® analyserar och optimerar sökord inför SEO. Om man marknadsför sig med sökord som inte är relevanta för webbplatsen kommer besökare mest troligt snabbt lämna hemsidan igen. Detta är inte bara onödigt utan även kostsamt och tidsödande. Många tror att det bästa är att få in så många besökare som möjligt på sin hemsida men här måste man fundera på om det verkligen är rätt väg att gå.

Det optimala är att de som kommer in på hemsidan verkligen vill dit, känner att de har hamnat rätt och stannar kvar på sidan. Dessa besökare är de som ger störst möjlighet att generera en inkomst eller försäljning. Det finns olika sätt att driva in trafik och vilken som är den bästa kan vi berätta mer om efter vi analyserat hemsidan. Kontakta oss idag!

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

" "