E-handel

Allt inom e-handel med Webbfabriken®

Vi hjälper er med betallösningar, webbhotell för e-handel och säkerhetscertifiering

Webbfabriken® har lång erfarenhet av och flera samarbetspartners för allt inom betallösningar för e-handel. Vi erbjuder även flera olika webbhotellpaket som är speciellt anpassade för just e-handel. Genom att använda vår säkerhetscertifiering “Säker E-handel” som vi har utvecklat kan både ni och era kunder känna er garanterat trygga och säkra.

Betallösningar

Webbhotell E-Com

Certifiering

Betallösningar

Webbfabriken® är samarbetspartners med flera betallösningar för e-handel. Vi kan hjälpa er med att ta betalt på nätet via er webbplats. Kontakta oss för att ordna med betalningar till exempel med Klarna, Dibs, PayEx, Epay, Billmate, Payson.

Kontakta oss nedan så får vi prata mer.

Webbhotell E-com

Webbfabriken® erbjuder webbhotell som är special anpassade för e-handelsbaserade webbplatser i WordPress. Våra E-com webbhotellpaket finns i tre storlekar för ett normalt antal besökare på 800, 1 400 och 2 500 per dag. Grundläggande support ingår. För mer detaljerad information se Webbhotell i menyn.

Säkerhetscertifierad Webbshop

Webbshop Certifieringen startades 2003 av Webbfabriken® som då var den första i Sverige att erbjuda detta. Idag finns ett antal olika certifieringsmodeller att tillgå som ger kunden en möjlighet att känna sig trygg i att handla över internet. Över 600 webbshoppar runt om i världen har idag Webbfabrikens® säkerhetssigill som visar att webbshoppen är säker att handla i.

Klicka på sigillet & läs mer

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Några av våra partners

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

" "