Domännamn

Letar du efter rätt domännamn? Beställ domännamn via oss och vi sköter allt det tekniska med att registrera och förvalta domäner.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

Domännamn

Domänsäkerhet

U

Sök domännamn

Domännamn och domänsäkerhet!

Alla hemsidor behöver en domän. Att äga en domän är idag ett måste om man ska marknadsföra en hemsida, produkt, webbshop eller tjänst och till ett domännamn kan man sedan koppla flera olika tjänster. Domännamnet ansvarar för e-post och att besökare hittar till hemsidan. Det är inte svårt att beställa ett domännamn men det kan vara lite knepigare att koppla det till en hemsida och webbhotell. Med olika leverantörer och system kan även den mest rutinerade IT teknikern gå bet men hos oss är allt enkelt och smidigt, dessutom sköter vi allt hela vägen och ser till att det blir rätt första gången.

Eftersom domänen blivit så betydelsefull har också domänsäkerhet blivit allt viktigare. Webbplats, E-post, ja, i princip hela företaget verkar under det där magiska namnet på internet. Därför är det extra viktigt att domänen underhålls rätt och bevakas så att till exempel inte betalning av förnyelseavgiften missas eller glöms. Men det finns fler hot, läs mer om domänsäkerhet nedan!

Domännamn

Ett tydligt domännamn är en stor tillgång för ett varumärke eller företag för att stärka sin identitet på webben. Vi registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Webbfabriken® hjälper till med att beställa en egen domän enkelt och billigt!

Beställ domännamn via oss och vi sköter allt det tekniska med att registrera och förvalta domän/domäner. Beställ, registrera och aktivera domäner med oss. Avgiften vi tar är den kostnad vi betalar när vi genomför en registrering och den avgiften är det ingen ångerrätt på.

Regler för ICANN anslutna Registratörer

Domänsäkerhet

Idag är domäner det viktigaste hos ett företag men även bloggare och andra med webbplatser. Se till att inte bli av med er domän på grund av osäkra eller oseriösa domänhanterare. Viktigt också att förnya domänen i tid annars kan någon annan ta över den vilket är ofta förekommande idag.

Vi hjälper ofta nya kunder och privatpersoner med att få tillbaka sin eller sina domäner som blivit kapade. Vår tjänst Domänsäkerhet tar hand om domäner och skyddar mot domänkapning via en mycket säker domänförvaltare.

Kontakta oss!

Kontakta oss

Support - Befintlig kund
s

Viktig information om Domänsäkerhet

Domänsäkerhet

Förutom att missa eller glömma att betala för domännamnet så finns det ett annat hot som idag är verkligt – hotet från avancerade trojaner. Dessa trojaner ligger dolda i datorn och lyssnar av som skrivs och görs. Då flera andra webbhotell och domänregistraturer bygger sin verksamhet och kundtjänst på att kunden själv ska administrera domän och konto innebär det en stor risk för att domänen hamnar i fel händer.

En keylogger som avslöjar ett lösenord för en utomstående kan med denna logga in på ett domänkonto och där flytta bort eller sabotera domännamnet. Att peka om en domänpekare för all e-post till sin egna e-postserver innebär att alla webbplatsens konton på internet kan hackas och tas över.

Idag verkar det som om alla företag bygger sin support och kundtjänst på att kunden själv, via en inloggning, ska hjälpa sig själv. Så fungerar inte Webbfabriken®. Vi har ingen kundportal eller kontrollpanel eftersom vi inte anser att det är säkert nog, oss kontaktar man direkt och vi hjälper våra kunder. Är man inte kund hos oss idag eller använder någon av våra tjänster är det ändå mycket säkrare att låta oss ta hand om administrationen.

Vi tar hand om domänerna och se till att de ligger hos en säker och respektabel domänförvaltare samt att den förnyas i tid. Genom att vi med speciellt uppsäkrade IT system kan logga in på våra kunders konto så minskar risken att kontot hamnar i orätta händer. Låt därför oss ta hand om all IT administration. Det är mycket säkrare!

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

2 + 9 =

" "