Webbfabrikens® webbhotell paket

 

Webbhotell med fokus på säkerhet och kunden

Vi har satt ihop några Webbhotell paket som ni kan välja mellan, de är byggda för att passa olika företag, både stora och små. För att få starta ett webbhotellkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan.

Webbhotell Paket Web 1

Detta är vårt minsta paket för dig som vill ha en låg startkostnad och vill börja med en hemsida.
Köp till vår tjänst för att få hjälp med att skapa en hemsida, texter eller bilder etcetera.

Webbhotell Paket Web 2

Här har vi ett paket för dig som räknar med att växa mer och har en hemsida med databaskopplingar. Kanske behöver du fler lite mer tekniska sidor t.ex. olika beställningsformulär, pristabeller, undersökningar, databaser, dokumenthantering och mycket annat. De flesta kunder väljer detta paket som sitt startpaket och bygger sedan på det med nya funktioner. När man sedan vuxit ur paketet kan det uppgraderas till paketen nedan. Köp till vår tjänst för att få hjälp med att skapa en hemsida, texter eller bilder etcetera.

Webbhotell Paket Web 3

Det här är ett större webbpaket för dig som vill ha en större presentation med många sidor och kanske vill sälja i en webbshop. Detta paket är optimerat för att använda ett CMS verktyg t.ex. WordPress som används av miljoner användare världen över. Ett paket som är en mycket lämplig start för en webbshop. När kunderna strömmar till kan du sedan uppgradera till Enterprise lösningen som är ett krav om du har många produkter i olika kategorier. En långsam webbshop gör att kunder slutar handla. Köp till vår tjänst för att få hjälp med att skapa en hemsida, texter eller bilder etcetera.

Webbhotell Paket Web 4

Webbfabrikens® största standardpaket, ett paket för er som ska sälja något på hemsidan, för stiftelser som har webbformulär, hemsidor som kräver högre säkerhet än normalt och hemsidor som utan egen tillsyn alltid ska fungera. Här ser vi till att er hemsida alltid finns tillgänglig för era besökare samt har koll på säkerheten på hemsidan och automatiskt vidtar åtgärder om det behövs. Vi hjälper även till med tekniska frågor under startskedet. Detta paket är för företag som behöver en större presentation med mer bilder, ljud, dokument och funktioner.

Webbhotell Paket för förbund och föreningar

Ett paket avsett för er som bedriver en förening eller ett riksförbund. Detta paket är anpassat för er som ska presentera matchresultat, tävlingar, förbundsinformation, träningstider, scheman med mera. Priset är inklusive moms, support på dagtid under vardagar ingår och även starthjälp med att komma igång. Vi hjälper även till med tekniska frågor under startskedet. Detta paket är endast för föreningar och riksförbund.

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Beställ webbhotell

För priser, jämförelsetabeller och beställning av webbhotell  – klicka på knappen!

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

" "