stabilt och säkert Webbhotell

Webbhotell / Webbhosting / Webbdrift / Jour / Tekniska gurus   

Webbfabriken har lång erfarenhet och kunskap inom webbdrift av hemsidor

Låt oss ta hand om er hemsida! På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.

Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar.

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi skapat vårt egna säkra och stabila webbhotell som tusentals kunder förlitar sig på. Våra specialister inom IT, säkerhet och webb hjälper er med alla sorters problem eller frågor.

Säkerhetshoten på nätet existerar dygnet runt och det är inte praktiskt att ha anställda som 24/7 övervakar och agerar. Därför är vår säkerhetslösning bäst – den jobbar oavbrutet.

Våra Webbhotell paket

Detta webbhotell passar för den mindre hemsidan som mest är till för att vara ett visitkort på internet. Hemsidan har ett litet antal besökare per dag.

 • SSL Ingår inte
 • WFSecAPI ingår
 • 1 SFTP konto
 • 1 st liten databas MySQL 20Mb
 • 1 st enkelt POP/IMAP e-postkonto

 • Lämplig för en liten WordPress hemsida med max 5 st aktiverade plugin.
Kontakta oss

Detta är ett vanligt webbhotell för er där vårt MINI paket inte riktigt räcker till. Detta är en hemsida med flera sidor, kontaktformulär och fler besökare.

 • SSL Ingår (HTTPS)
 • WFSecAPI ingår
 • 5 SFTP konto
 • 2 st databaser MySQL 100Mb
 • 5 st enkla POP/IMAP e-postkonton

 • Lämplig för en normal WordPress hemsida med max 10 st aktiverade plugin och två formulär.
Kontakta oss

Byta till Webbfabriken?

Byta till Webbfabriken?

Byt till Webbfabrikens® säkra webbservrar och IT proffs. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra. Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska. En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Vi har mycket strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än de flesta andra webbhotell vilket kan innebära att er hemsida behöver förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

Mer information om Webbfabrikens webbservrar

SÄKERHET OCH SKYDD

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi skapat vårt egna säkra och stabila webbservrar som tusentals kunder förlitar sig på. Våra specialister inom IT, säkerhet och webb hjälper er med alla sorters problem eller frågor.

E-POST INGÅR INTE

Köp till professionell e-post via vår managed Office 365 lösning. Pris från 39 kr per månad och per konto. Webbfabriken är en Microsoft Silver Partner för Office 365 lösningar och kan bistå med vår hjälp och support att sätta upp konton och migrera er befintliga mail dit.

EGEN ELLER DELAD SERVER

När du väljer ett webbhotell paket ligger er hemsida på en server som delas av andra kunders hemsidor. Ni är begränsade i hur denna server är uppsatt och det är ett begränsat antal resurser att tillgå. Om du väljer ett webbhosting paket är din hemsida isolerad mot andra kunders hemsidor och du får mer kraft och ökad säkerhet.

VÅRA KRAV

För att få starta ett webbhotellkonto eller webhostingkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan. Vi genomför även säkerhetskontroller för att försäkra oss att er hemsida eller webblösning fungerar optimalt och inte utgör någon säkerhetsrisk för oss eller andra kunder.

Frågor och svar angående Webbhotell

Vad är en besökare och hur räknas dessa?

Att mäta besökare per dag eller per timme gör man på riktiga personer som besöker hemsidan. Alla besök från Google, Bing, Yandex och andra sökmotorer, robotar och indexerings sajter räknas inte som riktiga besök.

Vad ska jag välja mellan Webbhotell eller Webbhosting?

Om du har en vanlig hemsida gjord i WordPress passar våra webbhotell bra. Webbhosting väljer du om du behöver mer kraft och ökad säkerhet. Med Webbhosting finns vår supportpersonal tillgänglig längre tid under dagen.

Varför behöver jag säkerhet och inte bara väljer det billigaste?

Kvalitet på tjänster och säkerhet återspeglar priset. Antalet webbplatser som blivit hackade eller infekterade med skadliga program ökar varje timme runt om i världen. Varje år tar vi bort skadlig kod från hundratals infekterade webbplatser. Nej, inte på våra kunders webbplatser, men de flesta har nu flyttat över till oss.

Är ni dyrare än andra Webbhotellföretag?

Ja, vi kan ha en högre prislapp då vi använder säkerhetshärdade Windows servrar i militärklass som har höga licens- och driftkostnader som medför en högre kostnad. Med våra expertkunskaper har vi byggt vårt webbhotell och har egen teknisk kompetens för att snabbt lösa problem som kan uppstå.