Bästa webbhotellet för er hemsida

STANDARD WEBBHOTELLPAKET   KRAFTFULLA PREMIUM PAKET   E-HANDEL ANPASSADE PAKET

Webbhotell skapat för säkerhet och prestanda!

Webbfabrikens® Webbhotell är byggt från grunden sedan vi började 2002. Med vår expertkunskap inom webb, säkerhet och IT är våra webbhotellstjänster skräddarsydda för högsta säkerhet och prestanda. Beroende på typ av webbplats finns det specialtillverkade paket att välja mellan. Standardpaket, kraftpaket och kundanpassade paket för e-handel – vad passar bäst? Webbfabriken® har också flertalet tilläggstjänster som extra säkerhet, hjälp med webbdrift, gruppkonton samt hjälp med byte av webbhotell – se mer nedan. För svar på frågor om webbhotell och mer information skrolla ner och läs mer!

y

Standard Webbhotell paket

Web 1
995 SEK / år
Detta är vårt startpaket som är mest lämpligt för mindre hemsidor av informationstyp. Det är inte en bra lösning för en WordPress-baserad webbplats.
 
Web 2
1 995 SEK / år
Detta paket används mest av våra WordPress-kunder som har en normal webbsida med ett bra skriftligt tema och inte för många plugins aktiverade, högst 25 plugins.
 
Web 3
2 995 SEK / år
Detta paket används mest för större WordPress-webbplatser med upptill 35 plugins aktiverade. Normala trafikbelopp, i reella besökare, upptill men sällan över 1000 per dag.
 
Web 4
4 995 SEK / år
Vårt största standardpaket för företag som behöver större presentation; fler bilder, ljud, dokument, webbformulär och funktioner. De med större krav på hög säkerhet och driftsäkerhet utan tillsyn.
 
Web 5
995 SEK / år
Detta paket är ett paket endast avsett för de som bedriver en förening eller riksförbund. Anpassat för att presentera matchresultat, tävlingar, förbundsinfo, träningstider, scheman med mera.
Priset är inklusive moms.

Webbhotell Gruppkonto

Webbfabrikens® gruppkonto för upp till 5 webbplatser. För er som har mer än en hemsida/webbplats (max 5 st) eller för kursgårdar & konferensanläggningar med fler funktioner som bokningar med mera. Samla era webbplatser hos oss. Med gruppkonto får ni upp till 5 webbhotell i ett, plus utökad support och drift. Kontakta oss för mer information.

 

Pris 2 995 SEK per månad

z

Kraftfulla Premium paket

Premium 1
9 900 SEK / månad
Detta är vår Steg 1, power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 400 besökare per timme.
 
Premium 2
19 900 SEK / månad
Detta är vår Steg 2, power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 1000 besökare per timme.
 
Premium 3
29 900 SEK / månad
Detta är vår Steg 3, power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 2000 besökare per timme.
 
Premium 4
45 900 SEK / månad
Detta är vår Steg 4, ultra power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 5000 besökare per timme.
 

E-handel anpassade paket

E-com 1
695 SEK / månad
Webbfabrikens webbhotell för en e-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare på upp till 800 per dag.
Grundläggande support 1 timme per månad ingår.
E-com 2
1295 SEK / månad
Detta är vårt webbhotell för en E-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare per dag på upp till 1400 per dag.
Grundläggande support 2 gånger per månad, max 2 timmar ingår.
E-com 3
2995 SEK / månad
Detta är vårt webbhotell för en e-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare per dag på upp till 2500 per dag.
Grundläggande support 1 timme per vecka ingår.
P

Våra Tilläggstjänster

Byta Webbhotell

Byt till Webbfabrikens® säkra webbhotell. Vi hjälper till med hela flytten när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Läs mer om att Byta Webbhotell här.

990 SEK per timme

Webbdrift

I tjänsten Webbdrift ingår uppdatering av WordPress och plugins varje månad på planerade tider mellan 09.00-19.00, enligt överenskommelse.
Läs mer om Webbdrift här.

från 2 000 SEK per månad

Webbutveckling

Professionell webbutveckling av Webbfabrikens® erfarna programmerare, specialister på att kundanpassa WordPress sajter. Läs mer om Webbutveckling här.

990 SEK per timme

WFSecAPI

Skaffa realtidsskydd mot spammers, hackers och andra hot med vårt unika AI system.
Pris 199 SEK per månad

Frågor och svar angående Webbhotell

Vad är en besökare och hur räknas dessa?

Att mäta besökare per dag eller per timme gör man på riktiga personer som besöker hemsidan. Alla besök från Google, Bing, Yandex och andra sökmotorer, robotar och indexerings sajter räknas inte som riktiga besök.

Hur kan jag jämföra de olika typerna av webbhotell?

Styrkan och säkerheten mellan de olika typerna kan inte jämföras.

  • Standard webbhotell är skapade för normala hemsidor. Dessa finns på servrar som delas av många kunder.
  • Premium webbhotell är för tunga arbetsuppgifter och speciellt optimerade för tunga laster och använder cachingsteknik och överlägsen säkerhet och service. Dessa hanteras av specialbyggda servrar.
  • E-handel webbhotell är optimerad för större transaktionsbelastningar och API-gränssnitt. Dessa hanteras av specialbyggda transaktionsservrar.
Varför behöver jag säkerhet och inte bara välja det billigaste alternativet?

Kvaliteten på tjänsterna och säkerheten beror på priset: lågt pris – dålig säkerhet – dålig kvalitet. I världen växer antalet hackade eller skadliga programinfekterade webbplatser snabbt varje timme. I år har vi tagit bort skadlig kod från över hundra infekterade webbplatser. Nej, detta var inte på våra kunders webbplatser, men de flesta har nu flyttat över till oss.

Är WordPress säker eller ska jag välja ett annat CMS verktyg?

Eftersom WordPress driver mer än 25% av alla webbplatser i världen förväntar vi oss att WordPress ligger på toppen av diagrammen. Men det är detsamma med datavirus, många tycker att Windows är mindre säkert än Linux / Apple men faktiskt är det inte. Det finns många fler Windows-baserade datorer i världen än Linux / Apple och det är därför naturligt att höra mer om Windows-virus. För webbhotell leder Linux vägen och används på nästan alla webbhotell företag, bara för att det är gratis att använda och ger därmed billigare tjänster på bekostnad av säkerheten.

  • 98% av alla hackade webbservrar kör Linux OS.
  • 9 av 10 webbhotell företag kör Linux eftersom det är gratis.
  • Nästan varje webbhotell låter andra företag sätta upp sin miljö eller programmera sina kundportaler. I händelse av en krasch eller säkerhetsincident är företaget beroende av extern hjälp och utomstående experter på att lösa problemet. Problemen med säkerhetshål i kundportaler eller läckor är något vi inte vill riskera kunden drabbas av.
Är ni dyrare än andra webbhotell företag?

Ja, vi kan ha en högre prislapp men låter oss jämföra mot bilindustrin, en billig bil är aldrig lika säker och bra som en dyrare bil. Du köper en billigare tjänst om du behöver det och det finns många andra företag med lägre priser du kan vända dig till. För dig som vill ha en bättre och säkrare lösning, köper det från oss.

Vi använder militär-klass, säkerhetshärdade, Windows-servrar som har höga licens- och driftkostnader. Under 14 år har vi skapat vårt eget webbhotell med hjälp av våra egna expertkunskaper och utan någon extern hjälp med beroenden av andra företag, Vid någon typ av händelse kan vi snabbt lösa och bygga skyddsåtgärder för att det inte ska hända igen. Detta medför naturligtvis en högre kostnad som vi behöver ta ut på våra kunder. Men å andra sidan är vi inte där för alla, vi är där för dig!
Är du villig att låta din hemsida vara värd från någon som får det gratis och säljer det till dig till ett lågt pris? Eller vill du hellre låta en expert hjälpa dig och ge en mycket säkrare lösning och med högre kvalitet?

Mer information om Webbfabrikens® webbhotell

~

Säkert Webbhotell

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi i alla år skapat vårt eget säkra webbhotell utan någon extern hjälp. Vi löser snabbt alla incidenter och bygger skyddsåtgärder för att förhindra att det händer igen.

Läs mer om säkerheten på vårt webbhotell här.

E-post ingår

I våra Standard Webbhotell paket ingår e-post (pop/imap).

Web 1 - 1 e-post konto
Web 2 - 5 e-post konton
Web 3 - 10 e-post konton
Web 4 - 100 e-post konton

1 GB lagringsutrymme per konto.

Egen eller delad server

Standard Webbhotell paket - ligger på delad server, vilket innebär att det är fler kunder per server.

Premium Webbhotell paket - egen server, för kunder med extra krav på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet.

E-handel Webbhotell paket - hyr en plats på delad server, specialbyggd och optimerad för transaktioner, integrationer, betalningar m.m.

N

Våra krav

För att få starta ett webbhotellkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK och exkl. moms (25% i Sverige).
Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.