Vårt stabila och säkra webbhotell

Webbfabriken har utvecklat sina egna webbhotell för att få det optimalt, säkert och stabilt. På detta sätt har vi själva kompetensen för att ha en stabil och säker drift av din hemsida. Med våra unika och breda kunskaper hjälper vi er med tekniken och webbutvecklingen när det behövs.

Skillnaden mellan våra webbhotellpaket

Alla våra webbhotell ligger på servrar i Sverige och kommer i fyra storlekar: S, M, L och XL, oavsett om det är standard, Premium eller Ecom.

Standardpaketen är våra paket för er som inte har en så stor hemsida eller inte har några specialfunktioner och vill lägga en lägre kostnad på webbhotell. Här delar din hemsida resurser från samma server som andra standard kunder.

Premium paketen är framtagna för er som har en större hemsida eller en hemsida med många specialfunktioner. I premium paketen delar inte din hemsida resurser, utan här är hemsidorna separerade som i sin tur gör att den förblir snabb oavsett hur många bilder, filmer eller specialfunktioner er hemsida har.

Våra ECom paket är de säkraste webbhotellspaketen vi har. Detta är till för er som behöver extra säkerhet eller för er som har en e-handelslösning. 

Till våra Premium och ECom paket ingår en utökad support samt att vi övervakar och hanterar ert konto för att se till att hemsidan eller webbshoppen förblir säker och optimal. Om störningar uppstår får vi larm omedelbart och löser det snabbt så ni inte ska påverkas.

Behöver ni mer resurser?  Kontakta oss för pris och information om större webbhotellpaket.

Vad innehåller våra webbhotell?

Teknisk information om alla webbhotellpaket, pris samt vad som ingår, hittar ni här nedan.

Kontakta oss idag och börja förverkliga din dröm!

6 + 9 =

Webbfabriken Logo

Kontakta oss
08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com
customersupport[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

Kontakt Support