Webbhosting av hemsidor och nätbutiker

Med IT proffs på er sida

Behöver du någon som kan ta hand om hosting av er webbplats eller nätbutik? Låt oss ta hand om det åt er. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

LITET
995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för en WordPress hemsida med 20 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
10 SFTP konton
2 st databaser MySQL 500Mb
Teknisk support 9-17 vardagar
MELLAN
2 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 3st WordPress hemsidor med upp till 30 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
20 SFTP konton
6 st databaser MySQL 1500Mb
Teknisk support 9-18 vardagar
STANDARD
5 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 5st WordPress hemsidor med upp till 60 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
30 SFTP konton
10 st databaser MySQL 2500Mb
Teknisk support 9-19 vardagar
ANPASSAD
9 995 kr
Månad
Denna hostinglösning är anpassad för upp till 10st WordPress hemsidor med upp till 30 aktiva plugin, WooCommerce, betalsystem eller annan integration.
 
SSL ingår (för HTTPS)
WFSecAPI ingår
50 SFTP konton
20 st databaser MySQL 5000Mb
Teknisk support 9-20 vardagar

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Byta TILL WEBBFABRIKEN?

Byt till Webbfabrikens® säkra webbservrar och IT proffs. Vi tar hand om allt det tekniska en flytt innebär när ni vill byta från nuvarande leverantör men inte kan eller vill själv. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar. Hur hemsidan är byggd och vilken teknik samt eventuell databasteknik den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress brukar det ta 1-2 timmar att genomföra.

Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska. En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Vi har mycket strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än de flesta andra webbhotell vilket kan innebära att er hemsida behöver förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

WFSecAPI

Skaffa realtidsskydd mot spammers, hackers och andra hot med vårt unika AI system.
Pris 199 SEK per månad

Mer information om Webbfabrikens® webbservrar

~

SÄKERHET OCH SKYDD

Webbfabriken® använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi skapat vårt egna säkra och stabila webbservrar som tusentals kunder förlitar sig på. Våra specialister inom IT, säkerhet och webb hjälper er med alla sorters problem eller frågor.

Läs mer om säkerheten på vårt webbhotell här.

E-post ingår inte

Köp till professionell e-post via vår managed Office 365 lösning. Pris från 39 kr per månad och per konto.

Webbfabriken är en Microsoft Silver Partner för Office 365 lösningar och kan bistå med vår hjälp och support att sätta upp konton och migrera er befintliga mail dit.
Kontakta oss för mer information.

Egen eller delad server

När du väljer ett webbhotell paket ligger er hemsida på en server som delas av andra kunders hemsidor. Ni är begränsade i hur denna server är uppsatt och det är ett begränsat antal resurser att tillgå.

Om du väljer ett webbhosting paket är din hemsida isolerad mot andra kunders hemsidor och du får mer kraft och ökad säkerhet. För er som behöver ännu mer stabilitet och säkerhet.

N

Våra krav

För att få starta ett webbhotellkonto eller webhostingkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan.
Vi genomför även säkerhetskontroller för att försäkra oss att er hemsida eller webblösning fungerar optimalt och inte utgör någon säkerhetsrisk för oss eller andra kunder.

Frågor och svar angående Webbhotell

Vad är en besökare och hur räknas dessa?

Att mäta besökare per dag eller per timme gör man på riktiga personer som besöker hemsidan. Alla besök från Google, Bing, Yandex och andra sökmotorer, robotar och indexerings sajter räknas inte som riktiga besök.

Hur kan jag jämföra de olika typerna av webbhotell?

Styrkan och säkerheten mellan de olika typerna kan inte jämföras.

  • Standard webbhotell är skapade för normala hemsidor. Dessa finns på servrar som delas av många kunder.
  • Premium webbhotell är för tunga arbetsuppgifter och speciellt optimerade för tunga laster och använder cachingsteknik och överlägsen säkerhet och service. Dessa hanteras av specialbyggda servrar.
  • E-handel webbhotell är optimerad för större transaktionsbelastningar och API-gränssnitt. Dessa hanteras av specialbyggda transaktionsservrar.
Varför behöver jag säkerhet och inte bara välja det billigaste alternativet?

Kvaliteten på tjänsterna och säkerheten beror på priset: lågt pris – dålig säkerhet – dålig kvalitet. I världen växer antalet hackade eller skadliga programinfekterade webbplatser snabbt varje timme. I år har vi tagit bort skadlig kod från över hundra infekterade webbplatser. Nej, detta var inte på våra kunders webbplatser, men de flesta har nu flyttat över till oss.

Är WordPress säker eller ska jag välja ett annat CMS verktyg?

Eftersom WordPress driver mer än 25% av alla webbplatser i världen förväntar vi oss att WordPress ligger på toppen av diagrammen. Men det är detsamma med datavirus, många tycker att Windows är mindre säkert än Linux / Apple men faktiskt är det inte. Det finns många fler Windows-baserade datorer i världen än Linux / Apple och det är därför naturligt att höra mer om Windows-virus. För webbhotell leder Linux vägen och används på nästan alla webbhotell företag, bara för att det är gratis att använda och ger därmed billigare tjänster på bekostnad av säkerheten.

  • 98% av alla hackade webbservrar kör Linux OS.
  • 9 av 10 webbhotell företag kör Linux eftersom det är gratis.
  • Nästan varje webbhotell låter andra företag sätta upp sin miljö eller programmera sina kundportaler. I händelse av en krasch eller säkerhetsincident är företaget beroende av extern hjälp och utomstående experter på att lösa problemet. Problemen med säkerhetshål i kundportaler eller läckor är något vi inte vill riskera kunden drabbas av.
Är ni dyrare än andra webbhotell företag?
Ja, vi kan ha en högre prislapp men låt oss jämföra med bilindustrin, en billig bil är aldrig lika säker och bra som en dyrare bil. Webbfabriken använder militär-klass, säkerhetshärdade, Windows-servrar som har höga licens- och driftkostnader.
Under 14 år har vi skapat vårt eget webbhotell med hjälp av våra egna expertkunskaper och utan någon extern hjälp med beroenden av andra företag, Vid någon typ av händelse kan vi snabbt lösa och bygga skyddsåtgärder för att det inte ska hända igen. Detta medför naturligtvis en högre kostnad som vi behöver ta ut på våra kunder. Men å andra sidan är vi inte där för alla, vi är där för dig!
Är du villig att låta din hemsida vara värd från någon som får det gratis och säljer det till dig till ett lågt pris? Eller vill du hellre låta en expert hjälpa dig och ge en mycket säkrare lösning och med högre kvalitet?

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

10 + 9 =

" "