Vi är Webbfabriken®

Välkommen till oss! Webbfabriken® är ett specialistföretag med bred kompetens och är verksamma inom tre områden
Webbyrå/Hemsidor – Säkerhetslösningar – IT drifttjänster och support

Bygga en hemsida

Behöver ni hjälp att bygga er hemsida eller e-handel? Titta då på våra hemsidapaket eller be om en offert.

Webbfabriken Business Dashboard

Full kontroll med Webbfabriken Business Dashboard. Vårt nyutvecklade system för att ha koll på alla uppgifter som ska göras för era kunder.

Stabilt och säkert Webbhotell

Låt oss ta hand om er hemsida! På vårt stabila och trygga webbhotell ligger hemsidan säker. Våra erfarna teknikspecialister ser till att allt fungerar.

God Jul 2020

Webbfabriken® – ett företag som bryr sig om

Säkerhet
[dsm_text_notation notation_text=”Säkerhet i första hand!” notation_color=”#ee7003″ heading_html_tag=”h3″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” header_line_height=”1.7em” notation_font_size=”37px” _i=”0″ _address=”3.0.1.0″ /]

Om Webbfabriken®

Webbfabriken® grundades 2002 av Robert Ikenberg som sedan slutet av 90-talet jobbat med säkerhet och storskalig IT-drift samt byggt stora IT-lösningar med högsta tillgänglighet och säkerhet. Parallellt med detta har ett starkt intresse för webben funnits och många hemsidor och webbsystem har utvecklats. Hos oss får ni all hjälp ni behöver och ni behöver bara kontakta oss för hjälp, rådgivning och support.

I över 18 år har vi jobbat med cybersäkerhet och säkerhetslösningar. Vi har byggt vårt egna säkra webbhotell för kunder med större krav och säkerhetsapplikationer som skyddar verksamheten och företagets digitala information.

Mångårig kunskap

Webbfabriken® har i nästan två decennier jobbat med säkerhet. Personalen på Webbfabriken® har tidigare jobbat med säkerhet och säkerhetslösningar för stora företag, myndigheter, polis och försvaret och besitter stor kompetens i säkerhet och dataskydd.

[dsm_text_notation notation_text="Webbutveckling och webbdesign" notation_type="bracket" notation_color="#ee7003" heading_html_tag="h3" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" notation_font_size="37px" notation_line_height="1.2em"][/dsm_text_notation]

Webbfabrikens® team av webbutvecklare och webbdesigners skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor i alla storlekar. Vi bygger i WordPress, utvecklar egna lösningar och system och utvecklar också egna e-handelslösningar.

Webbfabriken® har även tjänster för att skapa en varumärkesprofil, visitkort och logotyp, hanterar er hemsida på vårt webbhotell och mycket mer. Under våra 18 år har vi byggt, utvecklat och hanterat över 6000 hemsidor och nätbutiker.

För att göra det smidigt för er att välja har vi tre olika hemsidapaket ni kan välja på förutom helt egenutvecklad hemsida eller e-handel. Är ni till exempel ett nystartat eller litet företag väljer ni hemsida paket start där vi skapar hemsidan på kortare tid och till en mindre kostnad. Ni står för allt material såsom text och bilder eller kan köpa till dessa som extratjänster hos oss.

 

Hemsidor skapade av Webbfabriken
DNS och nätverkstekniker - Webbfabriken

Kraftfulla och stabila DNS Tjänster för ditt företag

Vi har säkra och stabila DNS tjänster som kan hantera din domän. Genom att du flyttar både hemsida och domän till oss kan vi hantera allt åt dig.

Vi har inga kundportaler som ökar risken att någon kapar domänen eller hemsidan utan vi tar hand om säkerheten och gör allt det tekniska åt dig. Detta förenklar även livet för dig som då inte behöver tänka på en massa tekniska termer och hur saker fungerar utan kan överlåta det till oss specialister.

Genom att vi har byggt upp vår egna infrastruktur med våra expertkunskaper kan vi vår miljö helt och hållet och har på så sätt en mycket bättre kontroll och säkerhet. Vid fel eller om vi ska utöka våra tjänster har vi redan kunskapen och gör det på bästa och säkraste sättet. 

[dsm_text_notation notation_text="Våra webbhotellpaket" notation_type="box" notation_color="#ee7003" heading_html_tag="h3" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" notation_font_size="37px" hover_enabled="0" header_line_height="1.8em"][/dsm_text_notation]

Vi har byggt ett antal anpassade webbhotellpaket som ni kan välja mellan beroende på hur er hemsida är uppbyggd, antal besökare och den prestanda er hemsida behöver för att fungera bra.

I dag byggs de flesta hemsidor med verktyget WordPress och plugins. Det är ett bra verktyg att konstruera hemsidor i men kräver mycket mer kraft än om man kodar hemsidan själv. Därför är det viktigt att ni väljer rätt webbhotellpaket för hemsidan.

Vilket paket ni behöver beror alltså på hur er hemsida är byggd, vilka och hur många plugin ni har installerat och på vilket sätt hemsidan visar informationen.

Har ni t.ex. många plugin (fler än 10 stycken), använder er av stora bilder, filmer eller WooCommerce behöver ni mer kraft och ett webbhotellpaket som klarar av att driva hemsidan.

Ni kan välja ett mindre paket men då riskerar hemsidan vara långsam för besökarna. Det går alltid att uppgradera till ett större webbhotellpaket när det behövs.

 

Webbfabrikens 3 webbhotellpaket
Webbfabriken WFSecAPI säkerhetsmoln
[dsm_text_notation notation_text="WFSecAPI – Molnbaserad säkerhet" notation_type="circle" notation_color="#ee7003" heading_html_tag="h3" _builder_version="4.5.1" _module_preset="default" notation_font_size="37px" notation_line_height="1.3em" text_orientation="center" text_orientation_tablet="" text_orientation_phone="" text_orientation_last_edited="on|desktop"][/dsm_text_notation]

Med vårt egenutvecklade Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress.

Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin kommer datorn som används att blockeras.

Alla webbhotellpaket har WFSecAPI programmet installerat och ni behöver endast köpa licensen för programmet för att det ska skydda och säkra upp er hemsida eller e-handelsplattform.

WFSecAPI finns även till datorer med Microsoft Windows.

Kontakta oss för beställning och installation.

Vi är här 24/7 året om

Alla behöver ett dataskydd och för er som vill ha det under utökade dagar och kvällar/helger eller dygnet runt tecknar avtal med oss baserat på vad ni vill skydda och hur.

Vår e-handelslösning är automatiskt anslutet till vårt säkerhetsmoln via vår egenutvecklade programvara WFSecAPI. Med detta har ni ett förbättrat automatiskt skydd dygnet runt året om.

Det finns även andra skydd ni kan behöva - enligt era eller andras krav -  och det kan vara någon som kollar loggar och aktiviteter för att få larm eller utföra en administrativ funktion.

Kontakta oss för avtal och priser för vår tjänst säkerhetsadministration.

Code42 CrashPlan Enterprice onlinebackup solutions
Webbfabriken Logo

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här

Kontakt Support