Webbfabriken® Server Dashboard

Med IT proffs på er sida

Full kontroll med Webbfabriken Server Dashboard. Vårt nyutvecklade system för övervakning av servrar. Ett effektivt system som är enkelt att använda, lätt att lägga till nytt, ändra och ta bort i. Håll koll på och hantera er serverövervakning smidigt.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer.

Webbfabriken® Server Dashboard

SERVRAR

Håll reda på allt och få full kontroll och övervakning av alla servrar. Systemet visar namn och IP-adress, senaste ping, CPU, RAM användning och lagring för både server och subserver.

f

VITLISTNING

En klar och tydlig tabell som visar IP-adress och host. Enkelt att hantera och lägga till eller ta bort i listan och det är även möjligt att skapa svartlistning.

PROGRAM

Ett program laddas enkelt ner direkt i systemet och installeras. Programmet ansvarar för parametrar och skickar in de till server dashboard. Snabbt och smidigt.

KALENDER

Håll enkelt koll på allt som har med servrarna att göra, lägg in planerade tider för underhåll och annat viktigt. Enkelt att lägga till, ändra och ta bort saker i kalendern och få en bra överblick.

MINI
495 kr/mån
Användare - 1
Kunder - 10
Ordrar - 100
Uppgifter - 150
LITEN
795 kr/mån
Användare - 3
Kunder - 20
Ordrar - 300
Uppgifter - 400
MELLAN
995 kr/mån
Användare - 5
Kunder - 30
Ordrar - 400
Uppgifter - 750
STOR
1 495 kr/mån
Användare - 10
Kunder - 50
Ordrar - 700
Uppgifter - 1000

Behöver ni ett större paket än ovan så kontakta oss för priser!

Servrar

Program

Vitlistning

Kalender

Frågor och svar angående Webbfabriken Server Dashboard

Kan man testa systemet innan man köper?

Absolut. Skapa dig ett gratiskonto där du sedan kan lägga in 1 server och 10 subservers. Sedan kan du klicka runt och testa systemet. Gratiskontot är giltigt i 1 månad och för att sedan köpa systemet gör man det enkelt med ett knapptryck direkt i systemet.

Kan man uppgradera och utöka systemet?

Genom att klicka på Konto kan man se alla detaljer om kontot samt vilken storlek på system man för tillfället har. Där finns också enkelt möjlighet att uppgradera till nästa nivå genom knapptryck.

Kan man dela/få ut information från systemet?

I alla delarna i systemet finns det möjlighet att kopiera, skapa Excel fil, skapa CSV fil, kopiera till PDF och skicka till skrivare för utskrifter genom enkla knapptryck i varje sektion.

 

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

8 + 15 =

" "