Webbfabriken® Business Dashboard

Med IT proffs på er sida

Full kontroll med Webbfabriken Business Dashboard. Vårt nyutvecklade system för att ha koll på alla uppgifter som ska göras för era kunder. Effektivt system som är enkelt att använda, lätt att lägga till nytt, ändra och ta bort. Skicka uppgifter direkt till faktureringsdel i systemet och håll koll på dagarna i en bra kalender.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer. 

Webbfabriken® Business Dashboard

KUNDER

Håll reda på allt om dina kunder genom att lägga in dem i systemet med fullt namn plus ett kortnamn. Kunderna kan sedan användas i hela systemet och är enkelt att lägga till i övriga delar med hjälp av kortnamnet. Ett automatiskt kund ID nummer tilldelas varje kund. Det är enkelt och smidigt att lägga till, ändra och ta bort kunder i systemet.

Z

UPPGIFTER

Få full koll på allt ni ska göra för era kunder genom att enkelt skapa uppgifter för dem. Uppgifterna tilldelas automatiskt ett nummer. Lätt att lägga till, ändra och ta bort. Alla uppgifter kan få en status; ej startad, startad, åtgärdad. Ansvarig person kan tilldelas och starttid plus sluttid läggas till. När en uppgift är klar kan den automatiskt skickas till faktureringsdelen.

FAKTURERING

Faktureringsdelen är ett sätt att enkelt hålla koll på att alla uppgifter för era kunder och att de faktureras som de ska. När en uppgift är åtgärdad kan man skicka den direkt till faktureringsdelen. Här kan man se vad som gjorts, hur lång tid som ska faktureras för och hålla koll på vad som är klart att faktureras.

KALENDER

Håll enkelt koll på alla möten, personalnärvaro och projekt med en enkel och smidig kalender. Enkelt att lägga till, ändra och ta bort saker i kalendern och en veckovy visas på startsidan på Business Dashboard för att direkt på koll på veckan.

MINI
495 kr/mån
Användare - 1
Kunder - 10
Ordrar - 100
Uppgifter - 150
LITEN
795 kr/mån
Användare - 3
Kunder - 20
Ordrar - 300
Uppgifter - 400
MELLAN
995 kr/mån
Användare - 5
Kunder - 30
Ordrar - 400
Uppgifter - 750
STOR
1 495 kr/mån
Användare - 10
Kunder - 50
Ordrar - 700
Uppgifter - 1000

Behöver ni ett större paket än ovan så kontakta oss för priser!

Kalender

Kunder

Uppgifter

Fakturering

Frågor och svar angående Webbfabriken Business Dashboard

Kan man testa systemet innan man köper?

Absolut. Skapa dig ett gratiskonto där du sedan kan lägga in 1 kund och 10 åtgärder. Sedan kan du klicka runt och testa systemet. Gratiskontot är giltigt i 1 månad och för att sedan köpa systemet gör man det enkelt med ett knapptryck direkt i systemet.

Kan man uppgradera och utöka systemet?

Genom att klicka på Konto kan man se alla detaljer om kontot samt vilken storlek på system man för tillfället har. Där finns också enkelt möjlighet att uppgradera till nästa nivå genom knapptryck.

Kan man dela/få ut information från systemet?

I alla delarna i systemet finns det möjlighet att kopiera, skapa Excel fil, skapa CSV fil, kopiera till PDF och skicka till skrivare för utskrifter genom enkla knapptryck i varje sektion.

 

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

14 + 3 =

" "