Webbfabriken® fixar er hemsida

Vi bygger och utvecklar hemsidor i WordPress

Få hjälp med att bygga er nya hemsida, förnya er varumärkesprofil, skapa eller förnya er logotyp.

I över 17 år har vi som erfarna specialister levererat lösningar till stora och små företag, nationellt likaväl som internationellt. Vi slutar aldrig utmana oss själva och uppdaterar ofta våra kunskaper för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga support. Med personlig service och stort engagemang säkrar vi upp infrastruktur, datorer, servrar och hemsidor, löser IT problem och bygger både avancerade och enklare webblösningar och mobil applikationer.

Vad gör du nu för att få din nya hemsida?

Välj nedan om du vill ha Webbfabrikens® färdiga webbdesignpaket eller en helt egen design. Gör din beställning så kontaktar vid dig och får ta del av din idé. Tillsammans går vi igenom vad som krävs för att din idé ska bli verklighet. Efter överenskommelse startar vi sedan vår arbetsprocess (se nedan). Självklart bygger vi responsiva webbplatser så att hemsidan blir följsam och ser lika snygg ut och fungerar lika bra i både datorer, surfplattor och mobiler samt får bättre sökresultat!

Webbplats, grundpaket

För att snabbt komma igång har vi skapat ett paket för en hemsida med 6 sidor; 1 startsida, 3 informationssidor, 1 Om oss sida plus 1 kontaktsida. Hemsidan byggs i WordPress enligt en mall som anpassas efter kundens önskemål. Inkluderat i paketet är även anpassningar för mobiler och surfplattor samt enkel SEO. Flera tillägg finns att beställa för att till exempel utöka antalet sidor, lägga till webbshop och mycket mer.

Helt egenutvecklad hemsida

Webbfabriken® bygger webbplatsen helt efter era önskemål. Endast er fantasi och dagens teknologi sätter begränsningarna. Ni väljer fritt antal sidor, deras innehåll och vilka funktioner som ska ingå. Webbplatsen blir byggd helt med egen kodning. Allt anpassas efter eventuella externa system. Självklart väljer ni helt design och layout av sidan.  Även här ingår SEO plus anpassningar för mobiler och surfplattor.

Webbdesign - arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel
l

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision - vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och design, det är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Före & efter lansering av webbplats

Webbfabrikens® 4 steg till en webbplats

Vi räknar 4 steg till lansering av en webbplats: 1. beställa domännamn 2. skaffa säkert webbhotell 3. fixa e-post och 4. välja webbdesign. Nu har du valt webbdesign ovan för att börja med din hemsida, kanske behöver du hjälp med några saker till innan vi lanserar? Vi registrerar domännamn samt tillhandahåller ultra säkert webbhotell och är samarbetspartners med Microsoft för professionell e-post och kan erbjuda en helhetslösning åt dig. Välj tjänst uppe i menyn för att läsa mer.

Webbfabrikens® drifttjänster

Vår service fortsätter. Efter lansering av en webbplats behöver den regelbundet uppdateringar och fortsatt underhåll. Därför har Webbfabriken utformat hjälpsamma tjänster för er att beställa. Webbdrift- och uppdateringsavtal sköter just det åt er, enligt en överenskommen plan. Jour- och Akut hjälp är ett avtal för att bli prioriterad när något krisar. Supportavtal finns att beställa för att få hjälp med snabba ändringar på sidor. Webbutveckling beställer ni när ni vill utveckla er hemsida. Välj tjänst i menyn och läs mer.

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

GDPR

3 + 4 =

" "