Webbdesign – vi skapar er hemsida

STARTPAKET   STANDARDPAKET   PREMIUMPAKET   SPECIALPAKET   EGEN DESIGN

Webbdesign för snygga och responsiva hemsidor!

Webbfabrikens® team av specialister skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor i WordPress och erbjuder flera färdiga paket för att göra det enkelt och snabbt att komma igång. Självklart kan ni också beställa en helt egenutvecklad hemsida. Behöver du en enkel hemsida för att presentera ditt företag, har du en privat blogg du vill snygga upp eller är ute efter en hemsida med många bra funktioner och sidor med undersidor? Vi har lösningarna för er. Vi erbjuder också tjänsten Webbdrift där vi efter skapandet av er webbplats hjälper er med fortsatt underhålla och uppdateringar. Koppla av, låt oss ta hand om webbdriften så kan ni göra annat kul under tiden, vi jobbar med webb dagligen och sköter allt snabbt, säkert och smidigt. Skrolla ner och läs mer!

Webbfabrikens® 4 steg till din nya hemsida - vilket är ditt nästa steg? Välj nedan:

Webbdesign paket

Självklart bygger vi responsiva webbplatser så att hemsidan blir följsam och ser lika snygg ut och fungerar lika bra i både datorer, surfplattor och mobiler samt får bättre sökresultat! Välj ditt paket nedan.

Start paket
12 995 SEK
4 sidor ingår
10 designmallar att välja från
Startsida, enkel
2 Informationssidor
1 Kontaktsida (5 fält)
 
 
Standard paket
15 995 SEK
6 sidor ingår
20 designmallar att välja från
Ändring av viss design ingår
Ändring av viss layout ingår
4 Informationssidor
1 Kontaktsida (valfria fält)
 
Premium paket
19 995 SEK
8 sidor ingår
20 designmallar att välja från
Ändring av viss design ingår
Ändring av viss layout ingår
6 Informationssidor
1 Kontaktsida (valfria fält)
 
Special
Enligt offert
Egenutvecklad hemsida
Vi bygger hemsidan
utifrån era krav
och önskemål
 
 
 

Domäner

~

WFSecAPI

Portfolio

w

Om oss

Webbfabriken® har alla tjänster för er hemsida

Domäner

Första steget är att köpa ett domännamn, ett tydligt domännamn stärker identiteten på webben. Låt oss hjälpa till med att hitta rätt domännamn. Webbfabriken® registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Läs mer

E-post

E-post behövs och är steg 3. En e-post adress som kopplas till domännamnet för enkel kommunikation och kontakt (t.ex. via kontaktformulär) är viktigt. Skaffa Exchange, Microsoft Office E1, E3, E5 konton via oss. Läs mer

Webbhotell

Steg 2 är att fixa webbhotell. En driftsäker och stabil plats för webbplatsen, webbshoppen eller bloggen är nödvändig. Våra webbhotellspaket passar alla typer av företag. Läs mer

Webbdrift

Webbfabrikens® populära underhåll- och uppdateringstjänst. I tjänsten Webbdrift ingår uppdatering av WordPress och plugins varje månad på planerade tider mellan 09.00-19.00, enligt överenskommelse. Läs mer

Webbutveckling

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugins fungerar. Vi har jobbat med detta sedan WordPress kom ut i betaversion. Läs mer

Webbdesign - arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel
l

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision - vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och designen, den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Några av våra webbprojekt

National Geographic

Webbutveckling
Drift & underhåll

Ericsson

Webbutveckling
Rådgivning

Inreda.com

Webbutveckling
Drift & underhåll

Statsarkitekt Johan Maniet

Webbdesign, Webbutveckling
Drift & underhåll

Kontakta Webbfabriken®

+46 (8) 446 00 88

info@webbfabriken.com

order@webbfabriken.com

customersupport@webbfabriken.com

Eller om så önskas kontakta oss via vårt formulär så hör vi av oss.

Kontakta oss här

11 + 1 =

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.