WEBBUTVECKLING HOS OSS 

Webbutveckling hos oss innefattar allt från det minsta webbutvecklingsuppdraget till det största. Enkla design justeringar, större förändringar på hemsidan eller varför inte en helt ny, oavsett vart ni befinner er med er hemsida är vi webbyrån för er.

WordPress lösningar

Hemsidornas jätte WordPress är en väldigt populär hemsideskapare då den har otroligt många plugin, en lätt användarvänlig adminpanel och mycket mer. Vi har utvecklat hemsidor i WordPress genom alla år och då vi är experter på WordPress kommer vi nog inte sluta med det heller. Enklare hemsidor, till större e-handelslösningar – allt är möjligt med WordPress. Många olika integrationslösningar finns tillgängliga och att blanda egen kodade lösningar med WordPress går utmärkt.  

Egna lösningar

När vi egenutvecklar lösningar till en hemsida eller utvecklar en hemsida helt från grunden, ställer vi fler frågor än vanligt för att verkligen lära känna er. Efter vi har haft inledningsmötet sätter våra webbdesigners och Fullstack utvecklare igång och börjar skapa er nya hemsida. Hos oss följer ni med från början till slut och tillsammans tar vi klivet ett steg närmre till att för verkliga er dröm.

Det som skiljer sig åt i arbetsprocessen ni ser nedan när det kommer till våra egna lösningar är att våra webbdesigners och Fullstack utvecklare alltid arbetar tillsammans genom varje steg. Detta för att verkligen kunna presentera något unikt.

Egenutvecklade lösningar gäller inte bara hemsidor eller e-handelslösningar. Genom att trycka på knappen nedan tas ni till vår programmeringssida där ni kan läsa mer om vad våra Fullstack utvecklare kan göra för er!

Redesign

För er som bara känner för att liva upp er befintliga hemsida med ny design eller nya specialfunktioner är självklart också varmt välkomna till oss! Vi går tillsammans med er igenom er befintliga hemsida och lyssnar på hur ni vill ha det och ger direkta förslag på vad vi kan göra för er. Efter genomgången börjar vi direkt med webbutvecklingen och steget mot er förnyade hemsida.

Hemsidepaket

För er som vill komma igång snabbt har vi tagit fram olika storlekar på hemsidepaket. Alla är responsiva och moderna. Läs mer om vad som ingår i de olika paketen här.

Richard Liljeström på Eventation

We just changed to Webbfabriken after we heard a lot of good about them. And what we have experienced so far is very good. They are extremly qualified and they really have control of what they’re doing! Strongly recommended if security and advanced expertise is important for you!

Visit us at https://www.eventation.se

Casmara Teamet

Webbfabriken har byggt vår hemsida i Sverige och hjälper oss med all möjlig webbutveckling samt webbdesign. Vi har fått tack från Casmaras huvudcentral för ett underbart jobb och vi förmedlar vidare alla tack till Robert och Susanne på Webbfabriken för ett underbart jobb med snabb leverans.

Karolina på Upgrades.se

Webbfabriken är vår webbguru och hjälper oss med all möjlig webbutveckling och webbdesign. De hjälper oss också med våra datorer och antivirus.

Pål Andersson, Alfons Åberg

När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.

Magnus på Racelife

Webbhotellet som vi idag ligger på heter webbfabriken.com med ledning av Robert Ikenberg. Den service vi fått fram till idag är grym, något som man verkligen inte fick hos Loopia där vi tidigare låg. Att ständigt tampas med en sida som är tungladdad, seg och med inslag av störningar titt som tätt är väldigt frustrerande men som vi nu säkerligen blivit av med. Jag kan varmt rekommendera webbfabriken, där får ni service med kvalité och känsla.

Jan Jansson på JM AB

JM har valt att anlita Webbfabriken IT services och IT security för drift och ansvar för deras Kontorshotell. Webbfabriken levererar en helhetslösning med supportpersonal på plats, avancerad och snabb brandvägg (klarar över 1Gb/s trafik), 1000MBit internet samt ansvarar för hela infrastrukturen vad gäller nätverk och internet. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. JM AB är ett publikt bolag noterat på den NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Vi omsätter cirka 11 miljarder kronor och har 2 300 medarbetare.

Anita på Ekonomistudion AB

Vi använder Webbfabrikens Virtuella arbetsplats där vi fjärrstyr våra kontorsdatorer vilket gör vi kommer åt dem från alla möjliga platser även utanför vårt kontor. Jättesmidigt att ha allt samlat på ett ställe och snabbt få hjälp när vi behöver det.

Hur ser processen ut?

När ni beställer någon av våra tjänster och vi haft vårt inledningsmöte börjar vi med att samla in information utifrån mötesanteckningarna och återkommer med en grundplanering på design och kostnad. När grundmallen är bestämd fortsätter våran webbdesignavdelning och våra Fullstack utvecklare jobba tillsammans med er till sidan är redo att lanseras.

Hos Webbyrå Webbfabriken ser processen olika ut beroende på vad du väljer för typ av tjänst. Här nedan visar vi upp stegen för alla webbutvecklingstjänster förutom för hemsidepaket, den informationen hittar ni på separata sidan för hemsidepaket.

STEG 1

Vi påbörjar alltid processen med ett inledningsmöte där vi ställer olika frågor baserat på tjänsten som valts och försöker ta reda på så mycket vi kan om vilka mål ni har, vad ni vill åstadkomma med hemsidan eller e-handelslösningen och vilka ni är som personer.

Efter inledningsmötet sätter vi oss ner direkt och börjar samla in mer information om vad som presenterats under möte som underlag inför nästa steg.

STEG 2

Efter vi har samlat in all väsentlig information tar våran webbdesign avdelning stafett pinnen och påbörjar designprocessen. Vi sätter upp en utvecklingssajt där ni kan ta del av webbutvecklingen i realtid.

Vår webbdesignavdelning arbetar tillsammans med våra Fullstack utvecklare, när det behövs, för att kunna presentera ett resultat så likt era önskemål som möjligt. Kommunikationen under detta steg är väldigt viktigt och vi uppdaterar er oftare här än resterande steg.

webbutveckling-steg

STEG 3

När designen är helt klar påbörjar våra Fullstack utvecklare hemsidans specialfunktioner och övriga kod arbeten om det behövs.

Vi samlar in alla texter och bilder hemsidan ska ha via valt sätt och hemsidan börjar se redo ut att lanseras. Små justeringar och tester sker kontinuerligt under processen men här är tester extra viktiga då sidan snart är redo att lanseras.

webbutveckling-steg

STEG 4

Nu har vi kommit in på slutspurten av webbutvecklingen. Vi går igenom alla detaljer på hemsidan och ser till att allting fungerar. När detta är klart, lanserar vi er nya hemsida och korkar upp champagnen!

Tillsammans kan vi nå längre än våra mål och vi tror på långvariga relationer och hoppas att vi kan erbjuda fler utav våra tjänster efter lansering. Välkommen till webbyrån som bryr sig!

Kontakta oss idag och börja förverkliga din dröm!

3 + 11 =

Webbfabriken Logo

Kontakta oss
08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com
customersupport[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

Kontakt Support