Support

WEBBSÄKERHET

Var rädd om din investering

Stärk säkerheten på er webbplats genom att välja oss som leverantör för webbhotell och webbdrift

ETT MÅSTE

Experter till er hjälp

För att stärka säkerheten på en webbplats måste ett antal grundläggande funktioner finnas. Dessa är drift på en stabil plattform som kan byggas ut när det behövs, övervakning av hemsidans funktioner, säkerhetssystem som lyssnar och som kan filtrera bort oönskad trafik och tekniska kunskaper om webbplatsen och dess kod.

Det är även viktigt att ha koll på domännamn och DNS data som gör att webbplatsen finns på internet. Allvarliga störningar eller felkonfiguration av dessa system kan orsaka att webbplatsen ligger nere i dagar.

Support hjälper kund i telefon framför datorn Webbfabriken
Bild på övervakning Webbfabriken

ÖVERVAKNING

Ha koll på er investering

Med en bra övervakning av webbplatsen förbättras möjligheten till att få en mer stabil och säker drift. Våra system håller dygnet runt koll på systemet och hur det mår. Om ett fel uppstår får vi larm där vi sedan kan kontrollera vad som är fel och även har kunskapen hur man löser felet. Hos oss får du även hjälp om felet ligger på WordPress, ett plugin eller någonstans i programkoden.

Låt oss ta hand om driften av din webbplats så du kan fokusera på din kärnverksamhet

Att underhålla en hemsida kan vara både tidsödande och svårt. Drift hos Webbfabriken betyder mer än en säker och stabil hosting. Vi tar hand om er webbplats så ni kan göra det ni gör bäst. Ni kan nyttja tjänster som webbutveckling, webbdesign och massa annat viktigt för att alltid ha en uppdaterad hemsida.

Webbutveckling

Våra experter hjälper er att utveckla er webbplats.

Webbdesign

Vi kan förbättra designen och hur besökaren navigerar runt på er hemsida.

Webbsäkerhet

Med vårt kunnande och erfarenhet hjäpler vi er hålla webbplatsen uppdaterad och säker.

Support

Får ni något problem med er webbplats finns våra tekniker här för er att lösa problemen.

Stabilitet

Med våra stabila drifttjänster ser vi till att allt är fungerar som det ska.

Övervakning

Med våra övervakningstjänster tar vi hand om er webbplats om det blir något fel.

Faq

Vanliga frågor

Här finner ni svar på ett par vanliga frågor vi får.

Hemsidan ligger nere hur får jag hjälp?

När ni köper våra tjänster för drift och övervakning får vi larm om det uppstår något fel. Vi upptäcker även fel när vi gör rutinkontroller eller tillfälliga sådana. När vi märker ett fel lagar vi det beroende på vad ni har för avtal med oss.

Vi har precis lanserat en ny produkt på hemsidan, kan jag få extra övervakning och kontroll då?

Om ni vid vissa tillfällen behöver extra koll på webbplatsen t.ex. efter en lansering kontaktar du oss i god tid innan. I alla våra avtal kan ni köpa till en eller flera extra kontroller efter era behov. Vi har sedan webbplatsen under kontroll och kan åtgärda om något fel uppstår.

Vilka tider på dygnet och dagar kan jag få hjälp?

Vi har avtal för övervakning och felavhjälpning under kontorstid vardagar 9-17 men ni kan köpa till utökade tider och dagar. Vi har avtal för tiderna kl 9-17, kl 8-20 samt kl 7-23 vardagar och helger kl 10-22. Kontakta oss för priser och mer detaljer.

Webbfabriken webbsäkerhet Webbdrift WordPress management services Webbfabriken