Support

Webbdrift – Maximera din webbnärvaro med experter!

Lämna över ansvaret för din webbplats till specialisterna! Vi tar hand om din webbnärvaro och hanterar alla tekniska aspekter, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Utnyttja kraften i en stabil och säker webbplats!

I dagens digitala värld vänder sig allt fler människor till internet för information. Det är därför avgörande att ha en webbplats som visar upp ditt företag och ger kontaktinformation. Varje besökare är viktig och representerar en potentiell kund, vilket gör det nödvändigt att din webbplats är tillgänglig 24/7, 365 dagar om året. Genom att ignorera en korrekt webbhantering riskerar du att förlora värdefulla möjligheter och lämna dina kunder missnöjda.

Prioritera din kärnverksamhet

Istället för att lägga tid och energi på administration och tekniska aspekter av din webbplats, låt oss sköta det åt dig. Vårt team av erfarna tekniker, utvecklare, designers och digitala experter står alltid redo att hjälpa dig. Vi arbetar med en stabil och säker webbhotell plattform, vilket garanterar att du får bästa möjliga support.

Spara tid och pengar genom outsourcing

Genom att outsourca driften och utvecklingen av din webbplats kan du frigöra värdefull tid för andra viktiga uppgifter. Med års erfarenhet av webbunderhåll och hantering förstår vi att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda avtal för att ge dig exakt det du behöver.

Flexibla avtal för kostnadsbesparingar

Slipp anställa extra personal eller arbeta sent på nätterna med webbplatsunderhåll. Vi finns här för att möta dina behov, och du kan enkelt anpassa hur vi samarbetar.

Effektivitet genom administrativt stöd

Förutom att hantera de tekniska aspekterna av din webbplats erbjuder vi även stöd för uppdateringar av innehåll, som texter, bilder och designförändringar.

Förstärkt säkerhet

Genom att överlåta hanteringen av din webbplats till oss får du en högre nivå av skydd än hos andra. Vår egenutvecklade webbhotell infrastruktur är baserad på kraftfulla servrar av militär standard, och vi erbjuder extra säkerhetsåtgärder för att bekämpa spam, hacker försök och program bottar.

Tillgänglighet dygnet runt

Om några problem skulle uppstå med din webbplats finns våra tekniker här för att snabbt lösa dem.

Expertis och pålitligt stöd

Med vårt dedikerade supportteam vid din sida kan du vara trygg

Kraftfullt webbhotell

Webbhotellet ni kan växa med, inte ifrån

År 2002 byggde vi upp vårt webbhotell, specialanpassat för hög prestanda och säkerhet. Säkerhet och stabilitet ligger i vårt DNA och vi riktar oss till er som vet att webbplatsen är viktig för företaget. På vårt webbhotell finns inga begränsningar och hinder för utveckling av er webbplats.