Har ni blivit drabbade av virus?

Kontakta oss så hjälper vi er med att leta igenom datorer och servrar efter virus, trojaner och annan skadlig kod. Med våra specialistkunskaper inom IT-säkerhet ser vi till att rensa bort skadlig programvara och höja skyddet på er dator.


Visste du att…

Vi får ibland höra och läsa om att man har fått in ett virus men tycker inte det är så farligt eftersom viruset inte märks. Det varnas lite men inte mer än så.
I själva verket kan vissa virus och trojaner installera en så kallad Keylogger vilket innebär att allt du skriver och gör i datorn loggas och skickas iväg till den som skapat viruset eller trojanen. Detta gör att dina lösenord hamnar i händerna på någon som då kan orsaka problem eller skada för dig eller ditt företag. Utan att du själv vet om det.

Vad gör du för att skydda dig mot virus och trojaner?

Idag är det viktigare än någonsin att skydda sin data, speciellt som företagare. Varje dag ökar nämligen hotet mot datorer. Virus och trojaner blir allt smartare och allt svårare att upptäcka. Ett bra antivirus skydd är ett måste, vi är partner med F-Secure och kan installera den senaste programvaran direkt. Det krävs att både dator och antivirusskydd är uppdaterade för bästa möjliga skydd.

Hos oss får ni professionell hjälp av IT-specialister med över 19 års erfarenhet inom säkerhet. Vi ser till att er dator underhålls regelbundet för att minska risken att du drabbas.

Viktigt att veta här är att en dator kan vara sårbar för attacker även om uppdateringar installerats. Det är upp till varje tillverkare av programvara, operativsystem och drivrutiner att släppa nödvändiga uppdateringar. Finns ingen uppdatering är dator i riskzonen under tiden.