KUNSKAP

Köp våra rådgivningstjänster inom webb och säkerhet

Våra rådgivningspaket är för er som behöver tillgång till kunskaper och professionell hjälp.

Linus Andersson

“Vi behövde hjälp med att välja mellan Mac och Windows till vårt nya företag och fick jättebra tips och råd från Webbfabriken.”

Stina Olsson

“Jag skulle börja jobba hemifrån och behövde hjälp med att välja dator och hur jag ska göra med mitt internet. Fick fantastisk hjälp från dem.”

Rickard Ericsson

“Vi skulle bygga ut vår hemsida med en webbshop och fick jättebra hjälp från Webbfabriken med vad vi ska tänka på och vad vi ska använda för betalsätt. Otroligt skönt att ha snabb tillgång till deras kunskaper.”

Johanna Olofsson

“Vårt företag skulle börja med e-handel och det visade sig finnas många olika lösningar. Vi fick bra rådgivning från Webbfabriken med att välja rätt lösning för oss.”

Rolf Jansson

“Vi har ett åkeri och det var dags att byta ut våra gamla mobiler mot nya men hade ingen aning om vilka som är bra för oss. Webbfabriken hjälpte oss med vilka som passar oss och hur vi ska använda dem. Tacksamma för deras jättebra råd.”

Filip Andersson

“När vi skulle flytta till en större lokal då vi vuxit kraftigt behövde vi också se över vår internet och hela vår säkerhet. Vi fick fantastisk hjälp från Webbfabriken med att få rätt lösningar och hur vi ska göra med säkerheten.”

RÅDGIVNING

Experter till er hjälp

Med våra experters breda kunskaper får ni svar på alla möjliga typer av frågor som dyker upp i företaget. Det kan vara saker som att få hjälp med vilka datorer företaget ska köpa in eller vad man ska tänka på om företaget växer. Idag är det en djungel av olika IT prylar, programvaror, mobiler, appar och säkerhet där frågor ofta dyker upp.

Det är här vi kommer till er hjälp! Genom våra rådgivningssessioner kan ni enkelt boka upp tider med oss där ni kan få svar på era frågor.

Då majoriteten av alla samtal och e-post konversationer är runt 15 minuter har vi därför satt en session till denna tiden. Det gör att ni enkelt kan höra av er till oss för att få rådgivning och ni kan använda så många sessioner som ni behöver. Ni kan enkelt betala per session eller beställa ett paket som består av ett visst antal sessioner per månad.

PRISER

Beställ det paket som passar dig

Vi har tre olika färdiga paket där du med ett telefonsamtal eller mail får tillgång till våra expertkunskaper. Varje session är 15 minuter lång där ni kan fråga oss om datorer, lösningar för hemsidan, val av betalsätt i er e-handel, datorsäkerhet och olika tekniska frågor. Vill du tex veta vilken mobil du ska använda, iPhone eller Android eller vilken dator du ska köpa in? Vi svarar på alla dina funderingar och frågor inom datorer, mobiler, skrivare och produktval.

Varje session är 15 minuter. Ni kan välja att köpa ett avtal som betalas per månad eller per tillfälle.

Liten

1 775 kr/mån

  • 5 stycken sessioner
Mellan

3 495 kr/mån

  • 10 stycken sessioner
Stor

6 995 kr/mån

  • 20 stycken sessioner

Betala vid varje tillfälle

Är du inte redo för ett månadsavtal kan du köpa vår rådgivning per tillfälle istället.

För förstagångsväljaren – Köp en session och få andra sessionen gratis!

395 kr per session

  • Varje session är 15 min
  • Ring eller maila oss och boka in en dag och tid