Online backup med säkerhet i fokus

Säkerhetskopiering och backup är viktigt för att se till att din information inte går förlorad. Därför är online backup det nästa steget mot smidigare hantering.

Skydda er värdefulla data med Online backup

En säkerhetskopieringslösning på internet är precis vad online backup är. Backupen skapar alltid olika versioner av era filer. På så sätt finns det möjlighet att få tillbaka en fil blivit borttagen av misstag.

Efter många år i branschen och också många tester av olika system, så rekommenderar vi online backupsystemet Crashplan från Code42. Det är kompatibelt med Windows, MacOS och Linux och finns i storlekar från 10GB till 10 000GB.

Förutom att produkten har vunnit priser år efter år för bästa produkt i sin klass, krypteras all data med AES-256 bit. Som dessutom är ett av kraven om ni vill bli HIPAA Compliance.

Vi installerar en backupklient på er dator eller server som tar ungefär 30 minuter. Därefter ställer vi in de mappar ni valt ska ha automatisk backup och enligt valt schema.

online backup

Hybrid backup

Man kan absolut kombinera en gammaldags backuplösning med en modern online backup, som då kallas hybrid backup.

Med en lösning från Code 42 kan du få en egen, lokalt placerad server, nära din IT. Du kan sedan ställa in så servern säkerhetskopierar exakt vad du vill lokalt och också vad du tror är särskilt viktigt för ditt företag som du gör en online backup av.

Boka ett möte med oss ​​via vårt kontaktformulär, e-post eller telefon så kan vi hjälpa dig att välja rätt lösning för företaget.

Säker och stabil online backup

Idag är det ett måste att ha en säker och pålitlig backuplösning för att skydda värdefull data mot dator- och serverkraschar, misslyckade hårddiskar och stöld.

En säkerhetskopia måste fungera och både vara lätt att förstå och lätt att återställa data från. Våra rekommenderade lösningar levererar exakt detta och vi hjälper också till att återställa data om du behöver det. Säkerhetskopieringslösningarna online fungerar med både PC, Mac och Linux och har en enkel installation.

Få professionella råd om säkerhetskopiering av företagets viktiga data.

Webbfabrikens backup från 199 SEK / månad för 10Gb data

  • Smart och säker online säkerhetskopiering
  • 10 GB komprimerad data
  • Tar säkerhetskopiering av öppna filer
  • Versionshantering av filer, inte bara filkopiering
  • Säkerhetskopieringsschema kan köras var 15:e minut eller enligt vilket schema som helst
  • Återställ filer tillbaka i tiden också raderade filer
  • Stark krypterad data med 256-bitars kryptering på våra egna servrar i Sverige
  • Kryptering och åtkomstsäkerhet