Managed Server

När du vuxit ur vanligt webbhotell och vill bestämma mer över dina server resurser som driver din viktiga webbplats eller e-handel. Vi sköter all drift och underhåll så att du kan ägna tiden åt din verksamhet istället.

Webbfabriken tekniker vid serverskåp

Din egna Managed Server

En managed server är en virtuell (VPS) server i vårt datacenter som ligger på kraftfulla enterprise servrar från HPE. Du väljer hur många processorer, minne och lagring du vill reservera och vi sköter sedan allt åt er. All administration och hantering sker via vår erfarna tekniska support som kan hjälpa er med allt som rör teknik, säkerhet, programmering och rådgivning. Fakturering av de resurser du reserverat sker i efterskott i slutet av varje månad.

NOC övervakning

Vår NOC har övervakning av servern och den URL du vill vi ska övervaka och får larm om något händer. Vi gör en kontroll av felet och är felet i våra system löser vi det åt dig utan att du behöver göra någonting. Är felet under ditt ansvar meddelar vi er via e-postmeddelande vad felet kan tänkas vara så du kan lösa det. Behöver du hjälp att lösa ett fel, inte vill eller kan göra det själv är det bara att kontakta oss så hjälper vi till mot ett timpris.

Brandväggstjänster

Då vi har säkerhet i fokus skiljer vi oss mot de flesta andra som har liknande tjänster. Vi har alltid en brandvägg framför er server som skyddar med IDS/IPS och du behöver meddela oss om du behöver öppna portar som inte är standard. Vår tekniska support hjälper till med konfigurering, öppna upp portar eller andra ändringar och tjänster som kan behöva en säkerhetsöversyn. Vi har denna höga säkerhetspolicy för att minska riskerna med att våra andra kunder blir utsatta för brister, sårbarheter eller felaktig konfiguration av server och tjänster.

I listan nedan ser du vad priset blir för de resurser du önskar använda. Kontakta oss om du har några frågor!

I alla våra managed server tjänster ingår alltid

Driftjour 24/7
Support via telefon och e-post
8000 GB bandbredd/månad

Vår erfarna tekniska support som kan hjälpa er med allt som rör teknik, säkerhet, programmering och rådgivning

Servrar i vår egna datahall i Stockholm, Sverige
Windows eller Linux server
Skydd via vår brandvägg
Hjälp från vår säkerhetsavdelning
Miljömärkt el
Miljöpolicy för sänkta koldioxidutsläpp

Varför välja Webbfabriken?

Hos oss hittar ni specialanpassade serversystem med en mycket hög säkerhet och driftkapacitet. Vi har över 19 års erfarenhet från stordrift av servrar och besitter spjutspetskompetens inom IT säkerhet, vilket gagnar för att du ska få det bästa av teknisk kompetens.

Låt oss ta hand om er teknik så ni kan koncentrera er på er verksamhet.