Managed Server

När du vuxit ur vanligt webbhotell och vill bestämma mer över dina server resurser som driver din viktiga webbplats eller e-handel. Vi sköter all drift och underhåll så att du kan ägna tiden åt din verksamhet istället.

Kom igång Priser och beställ

webhotell

Din egna Managed Server

En managed server är en virtuell (VPS) server i vårt datacenter som ligger på kraftfulla enterprise servrar från HPE. Du väljer hur många processorer, minne och lagring du vill reservera och vi sköter sedan allt åt er. All administration och hantering sker via vår erfarna tekniska support som kan hjälpa er med allt som rör teknik, säkerhet, programmering och rådgivning. Fakturering av de resurser du reserverat sker i efterskott i slutet av varje månad.

Vår NOC har övervakning av servern och den URL du vill vi ska övervaka och får larm om något händer. Vi gör en kontroll av felet och är felet i våra system löser vi det åt dig utan att du behöver göra någonting. Är felet under ditt ansvar meddelar vi er via e-postmeddelande vad felet kan tänkas vara så du kan lösa det. Behöver du hjälp att lösa ett fel, inte vill eller kan göra det själv är det bara att kontakta oss så hjälper vi till mot ett timpris.

Då vi har säkerhet i fokus skiljer vi oss mot de flesta andra som har liknande tjänster. Vi har alltid en brandvägg framför er server som skyddar med IDS/IPS och du behöver meddela oss om du behöver öppna portar som inte är standard. Vår tekniska support hjälper till med konfigurering, öppna upp portar eller andra ändringar och tjänster som kan behöva en säkerhetsöversyn. Vi har denna höga säkerhetspolicy för att minska riskerna med att våra andra kunder blir utsatta för brister, sårbarheter eller felaktig konfiguration av server och tjänster.

I listan nedan ser du vad priset blir för de resurser du önskar använda. Kontakta oss om du har några frågor!

I alla våra managed server tjänster ingår alltid

Driftjour 24/7
Support via telefon och e-post
8000 GB bandbredd/månad

Vår erfarna tekniska support som kan hjälpa er med allt som rör teknik, säkerhet, programmering och rådgivning

Servrar i vår egna datahall i Stockholm, Sverige
Windows eller Linux server
Skydd via vår brandvägg
Hjälp från vår säkerhetsavdelning
Miljömärkt el
Miljöpolicy för sänkta koldioxidutsläpp

  • Driftjour 24/7
  • Support via telefon och e-post
  • 8000 GB bandbredd/månad
  • Servrar i vår egna datahall i Stockholm, Sverige
  • Windows eller Linux server
  • Skydd via vår brandvägg
  • Hjälp från vår säkerhetsavdelning
  • Miljömärkt el
  • Miljöpolicy för sänkta koldioxidutsläpp
  • Vår erfarna tekniska support som kan hjälpa er med allt som rör teknik, säkerhet, programmering och rådgivning

Varför välja Webbfabriken?

Hos oss hittar ni specialanpassade serversystem med en mycket hög säkerhet och driftkapacitet. Vi har över 19 års erfarenhet från stordrift av servrar och besitter spjutspetskompetens inom IT säkerhet, vilket gagnar för att du ska få det bästa av teknisk kompetens.

Låt oss ta hand om er teknik så ni kan koncentrera er på er verksamhet.

Personlig support

Med oss slipper ni svårhanterliga kontrollpaneler där ni själva måste hantera webbplatsens inställningar.

Säkerhet i första hand

Hos oss är säkerheten högsta prioritet och själva byggt vår infrastruktur med säkerhet i fokus.

Kompetens

WordPress är något som vi på Webbfabriken jobbat med sen beta versionen kom ut maj 2003.

Webbfabriken Webbesign - skapa er hemsida

Managed WordPress

Nya uppdateringar till WordPress och de plugin som finns att använda släpps väldigt ofta. Men att hålla koll på dem tar dock mycket tid.
En av de största fördelarna med Managed WordPress är att vi sköter uppdateringarna och löser eventuella problem som uppstår så du kan ägna dig åt din verksamhet istället.

Ligger inte hemsidan eller webbshoppen hos oss?
Oroa dig inte, du kan ändå få vår support!

Läs mer

Ligger inte hemsidan eller webbshoppen hos oss?
Oroa dig inte, du kan ändå få vår support!

Läs mer

Webbhotellet som sticker ut

2002 byggde vi upp vårt egna stabila och säkra webbhotell anpassat för våra kunder och med högsta möjliga säkerhet. Anledningen var den att vi ville ha koll på alla delar själva. Allt från internet, nätverk, brandväggar, antivirus, antispam, backuper, datalagring och webb samt databaser. Våra system ligger på egna servrar placerade i Sverige.

Vad säger våra kunder?

När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.

- www.alfons.se

Webbhotellet som vi idag ligger på heter webbfabriken.com med ledning av Robert Ikenberg. Den service vi fått fram till idag är grym, något som man verkligen inte fick hos Loopia där vi tidigare låg. Att ständigt tampas med en sida som är tungladdad, seg och med inslag av störningar titt som tätt är väldigt frustrerande men som vi nu säkerligen blivit av med. Jag kan varmt rekommendera webbfabriken, där får ni service med kvalité och känsla.
- Magnus, Racelife

We just changed to Webbfabriken after we heard a lot of good about them. And what we have experienced so far is very good. They are extremly qualified and they really have control of what they’re doing! Strongly recommended if security and advanced expertise is important for you!

Visit us at https://www.eventation.se

- Richard Liljeström Eventation AB

Webbfabriken Logo

Kontakta oss
08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com
customersupport[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

Kontakt Support