IT-uppdateringar hos Webbfabriken

IT-uppdateringar utförs för att fixa bugg fel och för att få de senaste versionerna av programvarorna på datorer, servrar och annan IT. Låt oss ta hand om det åt er, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Varför är det viktigt att uppdatera IT-miljön?

Att göra regelbundna IT-uppdateringar medför att datorerna, servrarna och övrig IT mår bättre och kan få bättre livslängd. Man utför uppdateringarna för att fixa möjliga bugg fel samt för att få den senaste versionen av programvaran. Hos oss väljer ni själva hur ofta ni vill att er IT uppdateras och kan forma ert avtal specifikt för era behov. Vi rekommenderar att kontrollera och uppdatera datorerna varje månad för bästa möjliga säkerhet.

Supportpersonal med spjutspetskompetens ser till att er dator alltid är uppdaterad enligt avtalet. Det enda ni behöver göra är att godkänna datum, resterande sköter vi. När vi bokar in en tid för uppdatering gör vi även olika kontroller på datorn, dessa kontroller gör så vi kan se hur datorn mår. Utifall att ni inte redan har ett antivirusprogram vid uppdateringstillfälle, kan ni köpa till F-Secure som vi smidigt installerar samtidigt.

Att tänka på vid IT-uppdateringar

För er som vill utföra IT-uppdateringar själva, kan det vara bra om ni först kollar in online backup. Då har ni all er data säker på ett ställe, så ni kan känna er säkra utifall att något händer. Här kan ni läsa mer om online backupen vi rekommenderar. Om ni önskar utbildning inom IT-uppdateringar finns det många alternativ, kontakta oss nedan.


Vill du ha hjälp innan du beställer? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!