Webbfabriken IT-support och drift

Detta är den professionella avdelningen inom Webbfabriken som arbetar med IT-support, IT-drift och försäljning av hård- och mjukvara.

IT Support

Med vår långa erfarenhet inom IT och IT-säkerhet får ni den hjälp ni behöver för att hålla er server och era datorer säkra och uppdaterade. Våra IT-supporttjänster medför att vi kan hjälpa er med programinstallationer, uppgraderingar, utbyte av datorer och servrar. Vi kan även bistå med underhåll av antivirus programvara, rensning och borttagning av skadliga virus och trojaner och mycket mer. Ni får också alltid råd och tips inom IT, e-post, säkerhet, programvara och allt annat datortekniskt

Som ett erfaret säkerhetsexpertföretag hjälper vi företag runt om i världen med sin säkerhet, IT-infrastruktur och servrar inklusive datacenter. En av våra grundlinjer är att alltid väljer den mest robusta och säkra IT-miljön för dina behov, utan att kostnaden skenar iväg så ni även kan underhålla den på rätt sätt.

Vad ingår i ett drift- och supportavtal?

Utföra kontroll av er fysiska IT-säkerhet

Underhålla och förnya er IT miljö

Stärka er IT-säkerhet och täppa till säkerhetshål

IT support per telefon, fjärrsupport eller tekniker på plats

Förmånliga hyresavtal inklusive mycket bra försäkring ger er möjlighet att dela upp IT kostnader över flera månader och år

Läsa era dator/systemloggar för att proaktivt meddela eventuella intrång, hot/risker eller eventuella närliggande hård- och mjukvaruproblem

Serverdrift där vi ser till att er server alltid är uppdaterad och underhålls på rätt sätt och vi finns där om något händer

Föreslå och ge råd inom IT och inför köp av ny IT utrustning

Support och underhåll av nätverk och brandväggar

Installera övervaknings system, kamera, logganalys, logghantering och mycket mer

Ta bort virus/trojaner eller annan oönskad programvara från servrar och datorer

Support tider

Våra flexibla avtal formas enkelt runt era behov. Hur många datorer ni vill ha support på bestämmer ni själva och det finns många tillägg.

Datorsupport

Kontorstid 9-17

Utökad datorsupport

Kvällstid 17-22

Datorsupport helg

Lör-sön 11-16

Utökad datorsupport helg

Helgdagar 11-15

Outsourcing

Outsourca er server- och webbdrift till Webbfabriken och få mer tid att fokusera på er kärnverksamhet. Med outsourcing tar Webbfabriken över drift av er IT-miljö där förvaltar den på ett säkert och effektivt sätt.

Vi har över 19 års erfarenhet inom IT och outsourcing där vi kan erbjuda er specialister inom IT-säkerhet, Linux och Microsoft servar, serverhårdvara, VPN, routing, brandväggar och backupsystem.

Det finns flera sätt att outsourca sin IT-verksamhet och i flera nivåer eller områden. Det går även att ha flera partners i en outsourcing plan där en detaljerad dokumentation och processbeskrivning hjälper er hålla ordning och reda på lösningen och vem som har ansvar och vart.

Kontakta oss för priser