WEBBYRÅ WEBBFABRIKENS HEMSIDEPAKET

Våra hemsidepaket är framtagna för er som snabbt vill få upp en snygg, responsiv hemsida.
Läs mer om de olika storlekarna nedan och beställ din nya hemsida idag!

hemsidapaket start webbyrå webbfabriken

HEMSIDEPAKET START

Detta paket har vi tagit fram till er som är nystartade, har en liten firma eller bara vill ha ett litet visitkort online. Grundmallen väljs från våra enklare mallar och paketet innehåller en ensidig hemsida med ett enklare kontaktformulär.

Till paket start passar vårt webbhotellpaket standard S utmärkt.

Leveranstiden är 3 dagar.

HEMSIDEPAKET LITEN

Paket liten är framtaget för er som vill ha informationen mer separat än i paket start, men fortfarande ha en liten sida.
Grundmallen på hemsidan plockas från våra standard mallar och paketet innehåller fem sidor, en startsida, tre informationssidor och en kontakt sida.

Till paket liten passar vårt webbhotellpaket standard M bättre.

Leveranstiden är 7 dagar på paket liten.

HEMSIDEPAKET MELLAN

Det här paketet är för er som vill ha en större hemsida med fler sidor än de andra paketen innehåller. Grundmallen väljs från våra premium mallar och paketet innehåller tio sidor, varav en startsida, åtta informationssidor och en kontaktsida. Det ingår även ett mer avancerat kontaktformulär och fler integrationer med sociala media.

Till paket mellan passar vårt webbhotellpaket standard L och standard XL bäst.

Leveranstid för paket mellan ligger runt 10 dagar.

 

HEMSIDEPAKET STOR

För er som vill ha en helt egenbyggd hemsida baserad på era önskemål för design och layout, väljer detta paket. Om ni behöver inspiration finns våra premium mallar att välja bas ifrån. Paket stor innehåller upp till femtio sidor, avancerade kontaktformulär och ytterligare kopplingar till sociala media.
I detta paket ingår även en mindre WooCommerce e-handelslösning med  fem stycken inlagda produkter.

Till paket stor passar våra webbhotellpaket premium och ecom i varierande storlekar.

Leveranstiden är ungefär 4 veckor med paket stor.

Alla hemsidor som skapas från hemsidepaket är som våra andra hemsidor, responsiva och mobilanpassade. Alla mallar vi utgår ifrån i paketen är egenutvecklade av våra Fullstack utvecklare tillsammans med vår webbdesignavdelning. Till varje paket finns utökningar tillgängliga och ni kan självklart få hjälp med texter, bilder, SEO anpassningar och mycket mer.

Hur går det till?

När ni beställer ett utav våra hemsidepaket och vi haft vårt inledningsmöte börjar vi med att samla in information utifrån mötesanteckningarna och återkommer med en grundplanering på design och kostnad. När grundmallen är bestämd fortsätter våran webbdesignavdelning och våra Fullstack utvecklare jobba tillsammans med er till sidan är redo att lanseras.

STEG 1

Här nedan kan du beställa vilket hemsidepaket du vill ha. Om du vill att detta ska gå extra fort så ber vi dig skriva så mycket information som möjligt i meddelande rutan.

När ni skickar iväg en beställning med modulen här nedan, får ni upp en liten ruta med uppskattad väntetid tills vi återkommer med startdatum.

Efter ni beställt storlek på hemsidepaketet, väljer ni vilken mall ni vill att er design ska utgå ifrån sedan diskuterar vi vilka färger ni vill ska gå igenom sidan. Detta gör ni via länken i bekräftelse mailet ni får efter beställning.

Om ni väljer hemsidepaket liten eller mellan kan ni alltid ha visa sidor dolda tills till exempel mer information är tillgänglig eller tills ni ska presentera något nytt.

STEG 2

Nu arbetar vi tillsammans med att få in texter och bilder enligt mallen. Ju snabbare denna information ges till oss, desto fortare kan vi komma till slutarbetet på hemsida inför lansering.

Om ni inte har texter eller bilder är detta något vi kan hjälpa er med. Nämn det i meddelande rutan nedan när ni beställer ett av våra hemsidepaket så planerar vi in det från början.

STEG 3

Nu har vi kommit in på slutspurten av hemsidearbetet. Vi går igenom alla detaljer på hemsidan och ser till att allting fungerar. När detta är klart, lanserar vi er nya hemsida och korkar upp champagnen!

Tillsammans kan vi nå längre än våra mål och vi tror på långvariga relationer och hoppas att vi kan erbjuda fler utav våra tjänster efter lansering. Välkommen till webbyrån som bryr sig!

Beställ ert hemsidepaket här och kom ett steg närmre er nya hemsida!

Jag godkänner Webbyrå Webbfabrikens villkor

Jag godkänner att Webbyrå Webbfabriken behandlar mina uppgifter enligt GDPR

6 + 3 =

Kontakt Support