HEMSIDEPAKET TILL FÖRETAG

Köp våra färdiga hemsidepaket som är anpassade för er som snabbt vill komma igång. I priset ingår vårt webbhotell, säkerhet och fria uppdateringar.

Våra hemsidepaket är framtagna för ditt företag som snabbt vill få upp en snygg, responsiv hemsida. Nedan kan du läsa mer om våra tre färdiga hemsidepaket. Räcker inte ett färdigt paket kan du begära en kostnadsfri offert för en egenutvecklad hemsida utifrån dina krav.
Förutom hemsidepaket kan vi skapa din logotyp, bygga designen med typografi och färger samt skriva texter och ta fram bilder till din hemsida.

webbfabriken hemsidepaket start

HEMSIDEPAKET START

Detta hemsidepaketet består av en sida och är framtaget till er som är nystartade, har en liten firma eller bara vill ha ett visitkort online. Hemsidan SEO optimeras utifrån ett sökord.

Pris 5 995 kr 

Läs mer

webbfabriken hemsidepaket standard

HEMSIDEPAKET STANDARD

Vårt standardpaket bygger på hemsidepaket start men vi har delat upp hemsidan i flera sidor och plats för mer information. Alla sidor SEO optimeras utifrån valda sökord.

Pris 12 995 kr

Läs mer

webbfabriken hemsidepaket e-handel

HEMSIDEPAKET E-HANDEL

Detta paket innehåller en e-handelslösning byggd med WooCommerce och är till för er som vill ha en hemsida men även kunna sälja tjänster och produkter på internet.

Pris 24 995 kr

Läs mer

webbfabriken

Egenutvecklad hemsida eller e-handel

Begär en offert om ni vill ha en helt egenutvecklad hemsida eller e-handel baserad på era önskemål för design, layout och funktion.

Begär en offert

Hur går det till?

När ni beställer ett hemsidepaket från oss väljer ni mall och om ni ska bidra med material eller om vi ska ta fram det åt er. När det är bestämt kör vi igång och ni har en ny fräsch, responsiv hemsida inom några dagar!

Alla hemsidor är responsiva, mobilanpassade och SEO optimerade. Alla mallar vi utgår ifrån i paketen är egenutvecklade av våra fullstack utvecklare tillsammans med vår webbdesignavdelning. Till varje paket kan ni självklart få hjälp med texter, bilder och mycket mer.

Webbfabriken Logo

Kontakta oss
08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com
customersupport[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

Kontakt Support