Har er hemsida blivit hackad?

Har din hemsida eller webbshop hackats eller är du orolig den har det och vill vi ska gå igenom den? Kontakta oss nedan så hjälper vi er!

När vi går igenom er hemsida gör vi kontroller och när genomsökningen är klar kommer vi ge er tips och råd på vad ni kan göra för att säkra upp hemsidan och minska riskerna att drabbas.


Hackad hemsida

Varje vecka hör flera företag av sig till oss pga att deras hemsida har blivit hackad och är oroliga vad som händer nu. Vissa hör av sig först efter de själva försökt lägga tillbaka backuper eller rensa ur skadliga filer men det räcker inte. Kort därefter hackas sidan igen.

Har Google upptäckt skadlig kod på sidan blockeras hemsidan i deras sökresultat och de som använder Google Chrome för en varning om att sidan är skadlig. Oftast är det inte skadlig kod som man hittar utan dolda länkar till casino och olämpliga sidor som inte är bra för företagets rykte eller sökordplacering och har man kampanjer t.ex. AdWords som kostar pengar är det olyckligt.

Låt oss ta hand om driften av din hemsida

Att sköta en hemsida eller webbsystem kan vara svårt eller tidsödande och ligger det inte i er kärnverksamhet är det mer lönsamt och tillförlitligt att outsourca detta till en partner som dagligen jobbar med detta. Webbfabriken Webbdrift är då lösningen för er där våra tekniker tar över den dagliga driften av er webblösning. Webbfabriken bistår med teknisk kompetens inom webbdrift och webbsäkerhet samt webbsupport.