E-handelslösningar hos Webbyrå Webbfabriken

Om ni är på jakt efter en ny webbshop, är vi webbyrån för er. Vi utvecklar våra egna e-handelslösningar och lösningar i WordPress med WooCommerce, i alla storlekar.

Våra egenutvecklade e-handelslösningar

Letar ni efter en webbyrå med Fullstack utvecklare som lyssnar och samtidigt lägger ner tid och energi för att lära känna er, är vi webbyrån för er. När vi utvecklar våra egna e-handelslösningar är det mer fritt i vad och hur vi kan presentera era idéer, tankesättet hos oss är att ingenting är omöjligt.

Vad finns det för fördelar med Webbyrå Webbfabrikens egna e-handelslösning?

Till skillnad från en lösning med WordPress och WooCommerce,  är vårt backend system som är separat från din shop. I systemet hittar du transaktionsrapporter, produktadministration, order hantering, kommentarer, swish betalningar och mycket mer.

Vår e-handelslösning passar perfekt för er som vill ha en mer komplex produkthantering och samtidigt vill kunna lägga upp obegränsat med produkter i er e-handel utan att shoppen blir långsam.

En fördel med vår egna lösning är att den inte har några begränsningar och på så sätt förblir er webbshop snabb och smidig oavsett hur fort den växer.

 

WordPress med WooCommerce lösningar

För er som vill ha upp webbshoppen snabbt, rekommenderar vi en e-handelslösning med WordPress och WooCommerce. Det är en anpassningsbar lösning som är smidigt att få igång och fungerar både för dom mindre online butikerna och de större.

Hur fungerar WooCommerce?

WooCommerce fungerar till vilken WordPress sida som helst och det tar faktiskt bara några minuter att få igång er nya webbshop.

Man kan alltid utöka med funktioner och tillägg som kan behövas när din e-handel växer.

Webbyrå Webbfabriken har utvecklat WooCommerce baserade e-handelslösningar – små som stora – i många år och ser oss själva som experter på WordPress och WooCommerce. På så sätt kan vi hjälpa er att få ut maximal funktion av er e-handel så ni kan fokusera på det ni gör bäst!

Vilka betalsätt fungerar?

Det är ett flexibelt system och WooCommerce levereras med lösningar för att acceptera större kreditkort, banköverföringar, checkar och kontanter vid leverans.

Utöver grunderna finns det över 100 stycken landsspecifika gateways att välja mellan och integreras med. Bland annat Stripe, PayPal, Google Pay, Klarna Checkout och många fler. Dessutom stöds även prenumerationer och insättningar.

Kontakta oss idag och börja förverkliga din dröm!

15 + 14 =

Kontakt Support