Börja tjäna pengar på internet

19 års erfarenhet och kunskap inom e-handel och online betalningar

Smidiga och kraftfulla e-handelslösningar

Vår e-handelslösning passar perfekt för er som behöver mer kontroll över era produkter och deras attribut. Ni kan lägga upp obegränsat antal med produkter utan att shoppen blir långsam. Webbutiken har inga begränsningar och på så sätt förblir er webbshop snabb och smidig oavsett hur fort den växer. Vi kan specialanpassa och utveckla nya funktioner i shoppen som ni behöver.

Lösningen stödjer betalningar via Klarna Faktura, Klarna Checkout, Nets Kort och fakturabetalningar samt Swish.

Enklare webbshop för det mindre företaget

Om ni inte behöver en mer avancerad och specialanpassad webbshop har vi mindre paket för er. Med WordPress och WooCommerce får ni en anpassningsbar och enkel lösning som är snabb att få igång.

Hur fungerar WooCommerce?

WooCommerce är ett gratis plugin till WordPress och är enkel och snabb att få igång. Vi hjälper er med det tekniska som behövs, uppsättning av betalsätt såsom Klarna Checkout eller Nets kortbetalningar samt design och produktupplägg.

Med WordPress finns det många gratis plugin som kan installeras som utökar din webbshop med nya funktioner och andra anpassningar t.ex. tredje parts logistik lösningar mot större logistikpartners samt Posten.

Vilka betalsätt fungerar?

Det finns många gratis och premium betalsätt till WordPress som kan installeras till WooCommerce för att acceptera större kreditkort, banköverföringar, checkar och kontanter vid leverans.

Utöver grunderna finns det över 100 stycken landsspecifika betalnings gateways att välja mellan och integreras med. Bland annat Stripe, PayPal, Google Pay, Klarna Checkout och många fler. Dessutom stöds även prenumerationer och insättningar.

Webbfabriken Logo

Kontakta oss
08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com
customersupport[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

08 - 446 00 88
kontakt[a]webbfabriken.com

Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö
Sweden

Kontakt Support