Webbfabriken Logo

WooCommerce

WooCommerce är en anpassningsbar e-handelsplattform med öppen källkod byggd på WordPress. Kom igång snabbt med att börja sälja på nätet.

E-handel för er WordPress sajt

WooCommerce för WordPress

Kom igång snabbt med er e-handel

Lägg till WooCommerce-plugin till vilken WordPress-webbplats som helst och sätt upp en ny butik på några minuter. Få säkra betalningar, konfigurerbara fraktalternativ med mera – gratis. Anlita oss för att göra alla stegen och sätta upp betallösningar och fakturasystem. Vi har gjort massor av WooCommerce baserade sajter – små som stora – och har kunskapen som ni behöver.

Mycket anpassningsbart

Från prenumerationer till gymnastikklasser till lyxbilar, WooCommerce är mycket anpassningsbart. Lägg till funktioner och utöka din butiks funktionalitet med officiella tillägg från WooCommerce Marketplace.

Erbjuder flexibla och säkra betalningar

WooCommerce levereras med lösningar för att acceptera större kreditkort, banköverföringar (BACS), checkar och kontanter vid leverans. Utöver grunderna finns det 140 landsspecifika gateways att välja mellan och integreras med, inklusive Stripe, PayPal, Square och Amazon Pay. Apple Pay, Google Pay, Klarna Checkout, Nets, SwedPay och många fler. Prenumerationer och insättningar stöds också.

Många olika betallösningar finns

Koda utan begränsningar

WooCommerce är också utvecklarvänlig. WooCommerce är byggt med ett REST-API och är skalbart och kan integreras med praktiskt taget alla tjänster. Designa en komplex butik från grunden, utöka en butik för en klient eller  lägg enkelt bara till en enda produkt på en WordPress-webbplats – din butik, på ditt sätt.

Hantera order på språng

WooCommerce-instrumentpanelen är byggd på WordPress och är ett känt gränssnitt för butikschefer för att uppdatera produkter och utföra beställningar. Spara tid med automatiska skatteberäkningar, leveranssatser från ledande transportörer och alternativ för att skriva ut etiketter hemma, via mobilappen för iOS och Android.

 

Supportavtal

Teckna våra eftertraktade supportavtal där vi tar hand om uppdateringar av plugin och betallösningar. Vi är partner till många vanliga betalsystem i Sverige och har bästa kunskaperna för att driva er butik åt er på det rätta och säkraste sättet.
Det är enkelt att komma igång med våra avtal, kontakta oss via formuläret nedan för pris och frågor.

Webbhotell för de som bryr sig om hemsidan

Kontakta oss för mer information

Är ni intresserade av vår hjälp att sätta upp er e-handel med WooCommerce eller har ni redan en lösning som ni behöver hjälp med eller har frågor om? Kontakta oss med formuläret. Vi svarar inom 2-4 arbetsdagar.

Kontakt Support