Webbfabriken Logo

Kundlogin till Webbfabriken® e-handelslösning

Här loggar du in på e-handelslösningens adminsystem (AdminSYS)

Letar du efter login till en kontrollpanel där du själv kan hitta information om ditt konto hos oss, hantera domäner, webbhotell och mera? Då kan du sluta leta och kontakta oss istället via vår chat, ringa oss eller fylla i vårt kontaktformulär.

Mer information hittar du under kontakta oss

Denna sida är till för er som använder vår egenutvecklade e-handelslösning och ska logga in på AdminSYS.


Ange ditt login i fältet ovan och tryck sedan på enter. Du behöver ange ditt användarnamn och lösenord som du fått av oss.

Har du problem med att logga in? Kontakta oss så hjälper vi er.

Support och villkor

Har ni fått ett fel och behöver vår hjälp? Ring vår växel eller skicka e-post till vår kundsupport. Ni med JOUR avtal ringer det nummer ni har fått av er kontaktperson hos oss.

Vår support för Webbfabriken® e-handel är vardagar 9-15. Behöver ni utökad supporttid kan ni teckna ett utökat supportavtal. Kontakta oss för att beställa.

Övervakning och säkerhet

Alla våra tjänster övervakas av vår Network Operation Center (NOC) och vi larmas om det är något fel. Vi har full koll på hela vår infrastruktur och säkerhet samt egen kompetens för att snabbt åtgärda om ett fel uppstår.

Vårt enterprise backupsystem från CrashPlan tar varje dag en backup på er webbshops filer och hela databasen. Vi kan återställa borttagna filer såsom bilder och hela databastabeller. Viktigt att tänka på att det är begränsade möjligheter att återskapa en (1) borttagen produkt som ligger i en databas.

Vi är här 24/7 året om

Alla behöver ett dataskydd och för er som vill ha det under utökade dagar och kvällar/helger eller dygnet runt tecknar avtal med oss baserat på vad ni vill skydda och hur.

Vår e-handelslösning är automatiskt anslutet till vårt säkerhetsmoln via vår egenutvecklade programvara WFSecAPI. Med detta har ni ett förbättrat automatiskt skydd dygnet runt året om.

Det finns även andra skydd ni kan behöva - enligt era eller andras krav -  och det kan vara någon som kollar loggar och aktiviteter för att få larm eller utföra en administrativ funktion.

Kontakta oss för avtal och priser för vår tjänst säkerhetsadministration.

Code42 CrashPlan Enterprice onlinebackup solutions
Kontakt Support