WFSecAPI

WEBBFABRIKEN® SECURITY API AI

Är ni oroliga för säkerheten på er hemsida? Det är ni inte ensamma om att vara. Allt fler hemsidor hackas och används för att skicka spam, delta i phishing eller spam SEO. Låt vårt egenutvecklade säkerhetsprogram skydda er via vårt säkerhetsmoln..

Säkerhetshoten på nätet existerar dygnet runt och det är inte praktiskt att ha anställda som 24/7 övervakar och agerar. Därför är vår säkerhetslösning bäst – den jobbar oavbrutet.

Med Webbfabriken® Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress. Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin – kommer datorn som används att blockeras.

Det unika med vår lösning är att det är självlärande och bygger på våra mångåriga specialistkunskaper inom IT-säkerhet samt att alla anslutna system gemensamt rapporterar in och hjälper till att skydda varandra. Vi arbetar ständigt med förbättringar och anpassningar av systemets algoritmer för att hitta sårbarheter samt på bästa sätt skydda en hemsida.

Säkert

Smartare säkerhet

Efter många år i webb och säkerhetsbranschen tyckte Webbfabriken® att det var dags för smartare säkerhet så vi byggde en app.

Intelligent

Artificiell Intelligens

AI ger applikationer ett smartare sätt att hantera incidenter på och sedan lära sig av det. En intelligent och självlärande lösning.

Enkelt

Enkelt men smart

Automatisk säkerhet tack vare Webbfabrikens® molnbaserade lösning som samlar in alla hot från anslutna hemsidor

Beställ* WFSecAPI – Säkerhetsapp

Ämne: Jag önskar beställa WFSecAPI - 199 SEK per månad

Läs vår personuppgiftspolicy


Data vi samlar in via detta kontaktformulär är:

De fält du fyller i här
Din dators IP Adress
Din dators webbläsare
Aktuellt datum och tid

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

  • De fält du fyller i är nödvändiga för att vi ska kunna svara på din förfrågan
  • IP Adress, webbläsare och aktuellt datum och tid används i antispamsyfte.

*Beställning är inte bindande före ett avtal utformats och signerats. Inga uppgifter sparas och inga nyhetsbrev eller annat kommer att skickas ut.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

15 + 3 =

" "