Denna e-handel är säkerhets certifierad

Denna webbshop är certifierad och uppfyller fastställda säkerhetskrav, integritetsskydd, innehar fastställd säkerhets policy samt har extra och aktivt skydd mot IT relaterade hot.


Säkerhets Certifierad Webbshop

Denna webbshop är certifierad och uppfyller fastställda säkerhetskrav, integritetsskydd, innehar fastställd säkerhets policy samt har extra och aktivt skydd mot IT relaterade hot.

Med symbolen säker e-handel kan ni som kund känna er säkra att handla i de webbshoppar som klarat certifieringen. Certifieringen innebär att ni som kunder kan känna er trygga i att handla i webbshoppen. Butiken genomgår rutinmässigt IT säkerhetskontroller där rutiner och policy övervakas samt att säkerhetsspecialister ansvarar för säkerheten.

Skaffa certifiering

Syftet med Certifieringen är att kunder till butiken ska veta att butiken har bra och säkra rutiner i hanteringen av kundinformation, lagerhållning, logistik, e-post samt att butiken har skydd mot intrång. Butiken ska även ha säkra betallösningar som är kontrollerade och övervakade.

Har ni klagomål på webbshoppen eller om ni vill anmäla brister eller annat som kan påverka säkerheten, kontakta oss för vidare förmedling och åtgärd.

Webbfabriken startade Webbshop Certifiering 2003 och vi var då den första i Sverige att erbjuda detta. Idag finns ett antal olika certifieringsmodeller att tillgå som ger kunden en möjlighet att känna sig trygg i att handla över internet.

Första kunden var en av Sveriges Största nätbutiker inom heminredning www.inreda.com där säkerhet var av högsta prioritet.

Läs mer om Certifiering av Webbshoppar på IDG.se

Från 6 599 SEK

Pris per år.
Dessa krav ställer vi på er e-handel.

  • 1 webbshop
  • WordPress/WooCommerce
  • Hosting hos oss
  • Svenskt Aktiebolag

Varför Certifiering från Webbfabriken?

  • Webbfabriken är ingen ideell- eller ekonomisk förening utan är ett internationellt företag med kunder över hela Europa och Skandinavien samt varit aktivt sedan 2002.
  • Webbfabriken redovisar positivt resultat, har inga skulder, inga banklån, ingen leasad utrustning eller andra ekonomiska hinder
  • Webbfabriken är säkerhetsspecialister och personalen har arbetat med kärnkraft säkerhet, SCADA system säkerhet, säkerhetsrevisioner och säkerhetskontroller.
  • Webbfabriken har funnits i 20 år och har flera meriter och utmärkelser inom säkerhet och webb.