Säkerhetscertifierad webbshop

Webbfabrikens® säkerhetscertifiering

Denna webbshop är certifierad och uppfyller fastställda säkerhetskrav och integritetsskydd, innehar fastställd säkerhetspolicy samt har extra och aktivt skydd mot IT relaterade hot.

Med symbolen säker e-handel kan ni som kund känna er säker när ni handlar i de webbshoppar som klarat certifieringen. Syftet med Certifieringen är att kunder till butiken ska veta att butiken har bra och säkra rutiner för hanteringen av kundinformation, lagerhållning, logistik, e-post samt att butiken har skydd mot intrång. Butiken ska även ha säkra betallösningar som är kontrollerade och övervakade.

Certifieringen innebär att ni som kunder kan känna er trygga i att handla i butiken.

Butiken genomgår rutinmässigt IT säkerhetskontroller där rutiner samt policy övervakas och säkerhetsspecialister ansvarar för säkerheten i butiken.

Har ni klagomål på webbshoppen eller om ni vill anmäla brister eller annat som kan påverka säkerheten, kontakta oss för vidare förmedling och åtgärd.

Läs mer om Certifiering av Webbshoppar på IDG.SE

 

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Betallösningar

Webbhotell E-Com

Certifiering

Webbfabriken® hjälper er med säkerhetscertifiering och annat inom e-handel

Kontakta oss och berätta om er webbshop så får ni mer information om hur det går till och vad det kostar. Sen sätter vi igång och hjälper er att se till så att er webbshop är garanterat trygg och säker för era kunder att handla i. Vi kan även hjälpa er med olika betallösningar och pålitliga, säkra webbhotell som är speciellt anpassade för just e-handel. Skydda både er själva och era kunder. Tveka inte, kontakta oss idag!

Hårdare krav för ägare av webbshop infördes 2018!

En ägare till en webbshop måste ta ansvaret att göra sin webbshop säker för sina kunder att handla i. 2018 infördes nya EU regler (tidigare PUL i Sverige). Dessa krav är mycket hårdare än tidigare och alla som hanterar kunduppgifter måste följa dessa krav, annars kan höga böter utdelas, upp emot 5% av årsomsättningen.

Webbshop Certifieringen startades 2003 av Webbfabriken® som då var den första i Sverige att erbjuda detta. Idag finns ett antal olika certifieringsmodeller att tillgå som ger kunden trygghet när den handlar via internet. Över 600 webbshoppar runt om i världen har idag Webbfabrikens® säkerhetssigill som visar att webbshoppen är säker att handla i.

Första kunden var en av Sveriges första nätbutiker inom heminredning www.inreda.com där säkerhet alltid skulle vara högsta prioritet. Därefter har antalet webbshoppar som klarat vår certifiering ökat varje år vilket är mycket glädjande.

Varför Certifiering från Webbfabriken®?

  • Webbfabriken® är säkerhetsspecialister och personalen har arbetat med kärnkraft säkerhet, SCADA system säkerhet, säkerhetsrevisioner och säkerhetskontroller.
  • Webbfabriken® har funnits sedan 2002 och har flera meriter och utmärkelser inom säkerhet och webb.
  • Webbfabriken® är ingen ideell- eller ekonomisk förening utan är ett internationellt företag med kunder i hela Skandinavien, Europa och andra delar av världen.
  • Webbfabriken® redovisar positivt resultat, har inga skulder, inga banklån, ingen leasad utrustning eller andra ekonomiska hinder.

© 2002-2019 Webbfabriken Security Solutions – Security by default

Kontakta oss

Support - Befintlig kund

Några av våra partners

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken® arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

" "