Jennifer Christensen

“Webbyrån Webbfabriken hjälpte oss att bygga upp vår nya hemsida. Vi hade en grov skiss på vad vi ville ha och de visste precis hur det skulle byggas och vi blev imponerade över deras kunskaper!”

Vesper Group

Security

”Med Webbfabrikens säkerhetsportal slipper vi hantera personuppgifterna och skyddas och krypteras i deras lösning.”

Casmara Teamet

Casmara

”Webbfabriken har byggt vår hemsida i Sverige och hjälper oss med all möjlig webbutveckling samt webbdesign. Vi har fått tack från Casmaras huvudcentral för ett underbart jobb och vi förmedlar vidare alla tack till Robert och Susanne på Webbfabriken för ett underbart jobb med snabb leverans.”

Paul Andersson

Bok-Makaren AB – Alfons Åberg

”När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.”

Magnus

Racelife

”Webbhotellet som vi idag ligger på heter webbfabriken.com med ledning av Robert Ikenberg. Den service vi fått fram till idag är grym, något som man verkligen inte fick hos Loopia där vi tidigare låg. Att ständigt tampas med en sida som är tungladdad, seg och med inslag av störningar titt som tätt är väldigt frustrerande men som vi nu säkerligen blivit av med. Jag kan varmt rekommendera webbfabriken, där får ni service med kvalité och känsla.”

Fastpartner AB

Fastigheter

”Webbfabriken levererar en IT lösning för vårt kontorshotell med inkoppling av hyresgäster och support, brandvägg, nätverk samt internet.

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö.”

Karolina

Upgrades Education AB

“Webbfabriken är vår webbguru och hjälper oss med all möjlig webbutveckling och webbdesign.

De hjälper oss också med våra datorer och antivirus.”

Fredrik

Högskoleprovskurser

”Webbfabriken är jättebra att jobba med och har byggt vår hemsida och admin system för kursbokningar. De är väldigt duktiga och fokuserade på sitt jobb.”

Johan

Fastighets AB Senator

”Webbfabriken är vår IT partner som tar hand om all vår IT inklusive hemsidan.”